Je toto chybný test?
Ahojte, je toto chybný test? 🤔
Dneska mám dostať MS, cca 10, 11 deň
Dneska mám dostať MS, cca 10, 11 deň
@anonym_autor urob si ešte jeden zajtra ráno a budeš vedieť. Ja tam niečo vidim
A z coho si prekvapena? Ze sa tam crta ciarka a mala si sex s ochranou?
A z coho si prekvapena? Ze sa tam crta ciarka a mala si sex s ochranou?
@anonym_133858 predstavte si, že beriem antikoncepciu 6 rokov, mám 11 ročný vzťah,...keď beriete antikoncepciu nečakáte, že Vám test ukáže to čo ukázal. Je veľmi smutné, že neviete a ani nepoznáte pozadie situácií ľudí a hneď musíte reagovať uštipačne. Nech sa Vám darí.
Je to 50/50. Mala som takúto čiarku aj keď som nakoniec tehotná nebola a aj na začiatku tehotenstva. Musíš len opakovať test a uvidíš.
ja si myslim ze je negativny a je to len kanalik. drzim place ze bude negativny aj o 3 dni 🙏❤
Podľa mňa vyzerá ako pozitif
Ale je otázka, že či z toho niečo bude aj ďalej....
Uvidíš no
Držím palce
@anonym_autor je to pepino test? Ak áno nespoliehajte sa naň. Inú značku odporúčam kúpiť 🙂
@anonym_133858 predstavte si, že beriem antikoncepciu 6 rokov, mám 11 ročný vzťah,...keď beriete antikoncepciu nečakáte, že Vám test ukáže to čo ukázal. Je veľmi smutné, že neviete a ani nepoznáte pozadie situácií ľudí a hneď musíte reagovať uštipačne. Nech sa Vám darí.
@anonym_autor vam tiez. Pytam sa normalne, vsak ak sa chranite tak preto by som to povazovala za zvlastne. Ze pozitivny vyzera.
test je diskutabilny... aj pri uzivani HAK sa mohlo postastit... skusila by som test inej znacky a verila vo vysledok, ktory ma ukazovat.. drzim palce

Kolky deň DPO si?