Ako riešiť neveru mladšieho manžela v práci?
Dievčatá moje mám jeden veľký problém mám mladšieho manžela s ktorým mám malé dieťa ..je dosť pohľadný a stalo sa to čo som ani sama nečakala odpustila som mi neveru .. urobil to na pracovisku počas prestávky s oveľa starsou ženou ... V pondelok nastupuje do práce do GREEN PARK Košice . Mám strach čo bude tam keďže podľa všetkého je tam kopec žien . Je tu niekto kto mi vie o tom niečo povedať ? Možno tam pracuje? Ďakujem .
@pribinak o čom modrý koník ? Aby sme si skúsili pomôcť nie ?
@jahodqa Autorka, ale toto je ciste zufalstvo hladat na mk niekoho, kto ti bude podavat informacie. Si myslis, ze keby si aj nasla, kto tam odtialto pracuje, ze bude mat cas stale sledovat tvojho chlapa? Navyse nemusia sediet ani tak, ze by ho videla celu pracovnu dobu. Toto mi pride uz riadne uletene. Ak ide pracovat do zmiesaneho kolektivu, tak tam budu rozne zeny rozneho veku, roznych tvarov, roznych tvárí. Ked mu nedokazes doverovat napriek tomu,ze si mu dala sancu, aky ma vlastne potom ten vztah zmysel? Ved nemozes robit stihacku kam sa on pohne. Bud sa nastavis tak, aby si zahodila to co sa stalo, ty si mu tu sancu dala, alebo chodte od seba. Tam ina rada nie je.
Podvedie ťa znova. Je jedno či v Green parku alebo v OC. Ak jeden ženatý chlap dokáže pretiahnuť kolegyňu v práci počas prestávky a napriek tomu mu manželka odpustí, tak si takého debila vedľa seba zaslúži.
Toto, čo tu stvaras je len ďalšie strapnovanie sa už aj tak dosť trápnej ženy s parohami.
@billy_jean áno ano to myslím
@jahodqa sú tam aj muži, aj ženy, aj mladší, aj starší, ale nikto sa tam v práci nek*rví...
Ked si si vzala debila.Nechapem taketo zufalky.
@maminkadeticiek bože načo píšeš také veci máme spolu dieťa chápeš to
@jahodqa sú tam aj muži, aj ženy, aj mladší, aj starší, ale nikto sa tam v práci nek*rví...
@billy_jean pracuješ tam ?
@jahodqa ja tam nepracujem, ale naši ľudia...
@billy_jean nechápem čo je zle na Tom mať strach hneď ma odsudzuju o čom je potom diskusia ? Nie o tom sa niečo dozvedieť ?
Uvedom si, ze co robis nie je ok, hladas niekoho, kto bude dávať počas dns pozor na toho tvojho? Kedze si raz uz neveru odpustila, tak ti asi kadeco nasľuboval, ze bude uz poriadny, ok sancu si dsla, teraz ho nechaj a ked sa stane tak uz sance nedávaj...
Uvedom si, ze co robis nie je ok, hladas niekoho, kto bude dávať počas dns pozor na toho tvojho? Kedze si raz uz neveru odpustila, tak ti asi kadeco nasľuboval, ze bude uz poriadny, ok sancu si dsla, teraz ho nechaj a ked sa stane tak uz sance nedávaj...
@anonym_2aaa8b aspoň jedna normálna odpoveď ....
@billy_jean nechápem čo je zle na Tom mať strach hneď ma odsudzuju o čom je potom diskusia ? Nie o tom sa niečo dozvedieť ?
@jahodqa ... A teraz ako čo? Niekto ti napíše, že tam pracuje. Tak čo? Poprosis toho niekoho aby od pondelka vyhliadal dobre vyzerajúceho kurevnika, či pretahuje svoje kolegyne?
@doriiis nie vôbec chcem mať len prehľad a dozvedieť sa niečo o tom ako to tam funguje a ak ľudia tam pracujú .
@jahodqa a k čomu ti to bude? Pochop, ze ked ta bude chcieť podviest tak ta podvedie a vobec to nemusi byt v práci. Takze tvoj "prieskum" je absolútne irelevantny
@viestta autorka patrí do kategórie " žiarlivá manželka". Namiesto vyzvedania by možno pomohla konzultácia s psychológom, na tému ako sa vnútorne vysporiadať s neprimeranou kontrolou manžela a žiarlivosťou.
@rejka7 nebude to v poriadku, hned ako som precitala, tak mi to bolo jasne, ze v poriadku nie je ani ona ani jej muz. Ale ak mysli, ze tu pre neho najde bodyguarda a ukludni ju to, tak co uz... Kazdy je strojcom svojho stastia. Len niektori si to stastie dokazu dosrat uplne samoobsluzne. Co uz s nimi? Asi ani polutovat
@jahodqa na tom nie je nič zle - mať strach, práve naopak, pochopiteľne. Ide skôr o ten spôsob, ako sa s nim vyrovnavas. Toto ľudom nepripadá v poriadku. Preto reagujú ako reagujú, žiaľ aj nevhodne, aj urážlivo.
@jahodqa ako som písala, nikto sa tam nepeleší. Robia tam dvaja mladí chalani čo poznám 24 a 21 rokov, úplne normálni ľudia sú tam.
@jahodqa na tom nie je nič zle - mať strach, práve naopak, pochopiteľne. Ide skôr o ten spôsob, ako sa s nim vyrovnavas. Toto ľudom nepripadá v poriadku. Preto reagujú ako reagujú, žiaľ aj nevhodne, aj urážlivo.
@anonym_d3354e presne keby zažili to čo ja mali by určite iný názor .
Takžr holky kluci, sledujte, kto nastupuje v pondelok do Green pharm, ďaľší kurevník na svete, ktorého žena chce stolkovat 😅😅😅
Autorka, ty si už teraz stratená 🫣🫣🫣
@jahodqa ako som písala, nikto sa tam nepeleší. Robia tam dvaja mladí chalani čo poznám 24 a 21 rokov, úplne normálni ľudia sú tam.
@billy_jean on je skôr na staršie ženy ide do skladu mne nejde o to niekomu teraz kázať aby ho sledovali ... Ľudia to tu berú úplne inak a hneď len urážajú .
Takžr holky kluci, sledujte, kto nastupuje v pondelok do Green pharm, ďaľší kurevník na svete, ktorého žena chce stolkovat 😅😅😅
Autorka, ty si už teraz stratená 🫣🫣🫣
@anonym_b56c73 tvoj názor je úplne zbytočný ...
Ani sa mu nečudujem, že ťa podvadza
@rejka7 nebude to v poriadku, hned ako som precitala, tak mi to bolo jasne, ze v poriadku nie je ani ona ani jej muz. Ale ak mysli, ze tu pre neho najde bodyguarda a ukludni ju to, tak co uz... Kazdy je strojcom svojho stastia. Len niektori si to stastie dokazu dosrat uplne samoobsluzne. Co uz s nimi? Asi ani polutovat
@viestta zažila si niečo také že máš taký prehľad ?
@anonym_d3354e presne keby zažili to čo ja mali by určite iný názor .
@jahodqa rozumiem, si sklamaná, zranená, nedôveruješ mu, vzťah je naštrbený, čo je veľmi ťažké.. môžem sa však úprimne opýtať, ako ti v tomto informácie ohľadom nového pracoviska tvojho muža pomôžu?
Preco riesis len a len jeho pracu ? Keby chce tak Ti zahne aj s predavackou u Vas v potravinach.
Len to neries dalsim dietatom ked ho stoj co stoj drzis
@ivik4 Dalsie dieta iste pomoze😃😄
@billy_jean on je skôr na staršie ženy ide do skladu mne nejde o to niekomu teraz kázať aby ho sledovali ... Ľudia to tu berú úplne inak a hneď len urážajú .
@jahodqa a koľko má rokov tvoj manžel? A ty máš koľko? Nech si to vieme zarámcovať?

@anonym_d8ad53 ja viem hladam niekoho kto tam pracuje aby som mala prehľad
@jahodqa no určite by si to nemusela riešiť strachom, riešením prace, inými ženami, skôr rozhovorom, nejakou dohodou či v prípade opakovania rozvodom. Ak viac nedôveruješ, nechceš tolerovať neveru tak i skôr.