Ako riešiť neveru mladšieho manžela v práci?
Dievčatá moje mám jeden veľký problém mám mladšieho manžela s ktorým mám malé dieťa ..je dosť pohľadný a stalo sa to čo som ani sama nečakala odpustila som mi neveru .. urobil to na pracovisku počas prestávky s oveľa starsou ženou ... V pondelok nastupuje do práce do GREEN PARK Košice . Mám strach čo bude tam keďže podľa všetkého je tam kopec žien . Je tu niekto kto mi vie o tom niečo povedať ? Možno tam pracuje? Ďakujem .
@jahodqa a koľko má rokov tvoj manžel? A ty máš koľko? Nech si to vieme zarámcovať?
@billy_jean ja mám 31 on má 26
Je to úplne jedno, či je pekná, škaredá, stará, mladá, vydatá alebo slobodná. Mala som takéto prvého manžela, bral všetko, čo mu prišlo do cesty. Neostávaj s takým chlapom.
@viestta keď máš taký nazor kto ta prosil aby si sa zapájala ?
@jahodqa je to verejna diskusia, ked das verejne diskusiu musis byt pripravena aj na to, ze niekto bude mat iny nazor ako ty a musis byt schopna to spracovat. Kazdy moze prispiet kde chce a ako chce, kym neporusuje pravidla. Aj ja mozem prispiet rovnako ako ty mozes otvorit temu na diskusiu. Stale to je otvorene forum
@jahodqa prosim ta, rozumieš tomu ze ak ta bude chcieť podvádzať tak to urobi a ty tomu nijako nezabrániš?
@jahodqa je to verejna diskusia, ked das verejne diskusiu musis byt pripravena aj na to, ze niekto bude mat iny nazor ako ty a musis byt schopna to spracovat. Kazdy moze prispiet kde chce a ako chce, kym neporusuje pravidla. Aj ja mozem prispiet rovnako ako ty mozes otvorit temu na diskusiu. Stale to je otvorene forum
@viestta aj urážať môžeš ?
sem sa pripne aj bratislavčanka lebo toto je podľa mňa dosť ujeté aj na šalený východ 😀 čo má vtáka zo zlata? 🙈 veď ho pusti do obehu 🤷👋
@anonym_97759a rozumiem len som zúfalá a viedlo ma to bohužiaľ aj k tejto diskusii
@jahodqa ale diskusiou tu nic neporiesis. Bud mu veris alebo nie. Ked neveríš tak rozvod. Ci ho chces kontrolovať do konca života?
Dnes som mala zlý deň lebo som rozmýšľala nad životom ale po tejto diskusii som si uvedomila, že nieje to až také zlé
Vieš prečo?viem co je to klamstvo,podvod,byt zúfalá ale aspoň mám v sebe stopku, ktorá má chráni pred úplným padnutim na zem ...a ty padás miesto riešenia a pokoja na duši
Neviem ti pomôcť,z časti ťa chápem a držím ti palce aby si bola spoko aj tvoja rodina🌹
@jahodqa .... A to ti pomôže ako? Nechala si sa oklamať raz, oklame ťa zas. Priam si o to koledujes
@doriiis
Daaka mlada baba odtial ked sa dozvie co tu stvaras na MK tak to spravi naschval a este sa s tym bude chvalit na TikToku. radsej to zmaz dostavas sa do este vecsieho pruseru
@anonym_6fb003 ... To asi nemalo byť mne
@doriiis
Sorry , nemam okuliare
Dnes som mala zlý deň lebo som rozmýšľala nad životom ale po tejto diskusii som si uvedomila, že nieje to až také zlé
Vieš prečo?viem co je to klamstvo,podvod,byt zúfalá ale aspoň mám v sebe stopku, ktorá má chráni pred úplným padnutim na zem ...a ty padás miesto riešenia a pokoja na duši
Neviem ti pomôcť,z časti ťa chápem a držím ti palce aby si bola spoko aj tvoja rodina🌹
@anonym_41129a ďakujem
@anonym_41129a ďakujem
@jahodqa keď to prečíta nejaká baba, ktorá tam robí, hneď mu tam vo firme urobí reklamu. Veď v jeden deň tam nenastúpi 10 chlapv 26 ročných ženatých s jedným dieťaťom. Keď sa muž dozvie, že si písala o vašom manzelstve na soc.sieti, zožerie ťa aj s topánkami.
@jahodqa To, čo píšeš, že zahol s nejakou staršou ženou počas prestávky v práci je dosť podstatná informácia… akoby to mal muž v povahe, bolo by mu jedno kedy alebo s kým. Ak to zopakuje raz či viackrát, odpustíš mu? Nie je lepšie sa zmieriť s realitou, a radšej riešiť, čo spravíš, keď sa tak stane? Mas malé dieťa, chceš ho vychovávať v takom vzťahu?
@jahodqa nech robí kdekoľvek, keď si bude chcieť vrznúť mimo domu, vždy si na to volaku nájde. Ty rozmýšľaj skôr nad tým, či si ochotná to tolerovať alebo s nim už nebudeš ďalej strácať čas.
Chápeš, že problém je tvoj chlap a nie jeho kolegyne?
@januska12323 tu je problem skor autorka ako chlap 😃
Autorka, parádny úvod pripravujes mužovi. Na sto percent sa dozvie,.že si tu o ňom písala. Mladý ženatý skladník, s dieťaťom a ženou, čo o ňom okrem mena napíše dosť na to, aby hneď vedeli, že je to on... Chudák Ty, chudák on...
Zlatko, máš 30. To chceš dalších 50 rokov striehnuť ako orol kde sa ten tvoj pohybuje, aké ženy sú okolo?
Pouvazuj či by nebolo lepšie aby si dala všetkému voľný spád a nebolo lepšie ísť od seba
On má 26, mladý, nevybureny, podviedol tá a je mozne že podvedie zas
Ja tam pracujem. Pracuje sa tam normalne, ako vsade. Niektori sa priatelia, ini len odrobia a idu domov, alebo kam inam, to neviem. Starsi, mladsi, krajsi, skaredsi. Ako vsade. Ja mam 40 rokov, 50 kg, som celkom pohladna
@januska12323 chápem ale čo mám robiť ? Je veľa žien ktoré podľahnú bohužiaľ aj vydáte
@jahodqa a keď ti niekto napíše, že vie o jeho romániku, čo spravíš? Ako ti to pomôže? Budeš to vedieť a on to bude veselo robiť ďalej.
Ja tam pracujem. Pracuje sa tam normalne, ako vsade. Niektori sa priatelia, ini len odrobia a idu domov, alebo kam inam, to neviem. Starsi, mladsi, krajsi, skaredsi. Ako vsade. Ja mam 40 rokov, 50 kg, som celkom pohladna
@anonym_d2d6c5 to.ma chces týmto vyprovokovať ?
@anonym_d2d6c5 to.ma chces týmto vyprovokovať ?
@jahodqa si sa pytala, kto tam robi
@anonym_d2d6c5 o čo ti ide ???
@anonym_d2d6c5 radšej to zmazem lebo Škoda niečo riešiť keď ľudia nevedia byť normálny
@jahodqa nikomu tu celkom nie je jasné co vlastne chces riesit
@anonym_d2d6c5 Nonono, nie ze budes v pondelok vyzerat mladeho kolegu. Pre istotu si ohol aj susku a samodrzky priprav 😀. Boze autorku rozdrapi.
@anonym_d2d6c5 radšej to zmazem lebo Škoda niečo riešiť keď ľudia nevedia byť normálny
@jahodqa šetri si peniaze. Budeš ich čo chvíľa potrebovať

@viestta zažila si niečo také že máš taký prehľad ?
@jahodqa ked si sa mu rozhodla odpustiť tym padom si súhlasila s tym, ze mu budes dôverovať. Tak co teraz robis cirkus?
Ale kľudne pokracuj a garantujem ti ze ta nielen znovu podvedie ale aj opustí. Taketo stíhačky muzi neznasaju