icon

Ako riešiť neveru mladšieho manžela v práci?

jahodqa
Dnes o 12:12

Dievčatá moje mám jeden veľký problém mám mladšieho manžela s ktorým mám malé dieťa ..je dosť pohľadný a stalo sa to čo som ani sama nečakala odpustila som mi neveru .. urobil to na pracovisku počas prestávky s oveľa starsou ženou ... V pondelok nastupuje do práce do GREEN PARK Košice . Mám strach čo bude tam keďže podľa všetkého je tam kopec žien . Je tu niekto kto mi vie o tom niečo povedať ? Možno tam pracuje? Ďakujem .

anonym_df7289
Dnes o 15:02

@jahodqa ked si dokazala odpustit neveru tak yreba urobit hrubu ciaru a verit mu ale zrejme to nejde a vies alebo si myslis ze podvedie zas...tak navo ostavag s takym muzom? Si zena v najlepsich rokoch nie je lepsie najst niekoho kto ta ocenni a bude si ta vazit? Ale najskor si musis zavat vazit samu seba

anonym_d2d6c5
Dnes o 15:02
@jahodqa

@anonym_d2d6c5 o čo ti ide ???

@jahodqa a Tebe o co? Pytas sa, ci tam niekto pracuje a ake zeny tam robia. Napisala som a jednu-seba opisala. Ci mam dat vypoved? Lebo pride Tvoj nevernik?

anonym_f2edc8
Dnes o 15:03
@jahodqa

@anonym_22f424 ja už neviem čo robiť

@jahodqa Vypichni mu oci.

catherin4
Dnes o 15:05

Naco ti je taky chlap? Toto je na houby zivot

zuzubb007
Dnes o 15:06

Žiarivá žena, nečudo, že muž išiel inde k nejakej normalnejšej, prepáč, ale toto sú čo za nápady, aby dakdo špehoval tvojho muža, mám dve riesenia pre teba jedno je vyhľadať psychiatra a druhé riešenie je rozvod, nic iné ti bohužiaľ nepomôže v živote sa pohnúť

anonym_67685c
Dnes o 15:07

@jahodqa ja tam pracujem, v sklade tam robí zo 10 sexi starších žien, také milfky, veľké prsia aj rite

jahodqa
autor
Dnes o 15:07
@anonym_67685c

@jahodqa ja tam pracujem, v sklade tam robí zo 10 sexi starších žien, také milfky, veľké prsia aj rite

@anonym_67685c super .. vidno že "normálny ľudia " ešte existujú

anonym_9e3ab9
Dnes o 15:08
@jahodqa

@jahodqa Tak bude mat na vyber 10 sexi zien. Co teraz?

jahodqa
autor
Dnes o 15:09
@anonym_d2d6c5

@jahodqa a Tebe o co? Pytas sa, ci tam niekto pracuje a ake zeny tam robia. Napisala som a jednu-seba opisala. Ci mam dat vypoved? Lebo pride Tvoj nevernik?

@anonym_d2d6c5 nič také som nepovedala bože ľudia mne ide len o to sa o tom pracovisku niečo dozvedieť .. nič viac moje obavy sú na mieste tak prečo každý rype?

jahodqa
autor
@anonym_9e3ab9

@jahodqa Tak bude mat na vyber 10 sexi zien. Co teraz?

@anonym_9e3ab9 nič čo má byť ? Veľký odrb nič viac čo tu píšeš

anonym_d2d6c5
@jahodqa

@jahodqa ja nechapem, co chces vlaatne pocut? Mas doma prietrtnika, hod na neho bobek a mas pokoj. Snad firma nezrusi kvoli tebe pracovne pozicie obsadene zenami

anonym_97759a
@jahodqa

@anonym_d2d6c5 nič také som nepovedala bože ľudia mne ide len o to sa o tom pracovisku niečo dozvedieť .. nič viac moje obavy sú na mieste tak prečo každý rype?

@jahodqa a k čomu ti to pomoze?

anonym_67685c
Dnes o 15:10
@jahodqa

@jahodqa a sú dosť povoľné, takže muža radšej nepúšťaj do roboty, isto tam zbehnú do skladu sa zašiť

anonym_d2d6c5
@jahodqa

@jahodqa nikto nerype, normalne pracovisko

jahodqa
autor
@anonym_67685c

@jahodqa a sú dosť povoľné, takže muža radšej nepúšťaj do roboty, isto tam zbehnú do skladu sa zašiť

@anonym_67685c ty musíš mať vysoké IQ

anonym_9e3ab9
@jahodqa

@anonym_9e3ab9 nič čo má byť ? Veľký odrb nič viac čo tu píšeš

@jahodqa Tak ty mas strach a uz vies, ze tam je 10 sexi zien. Preto sa pytam, co budes robit?

jahodqa
autor
Dnes o 15:12
@anonym_9e3ab9

@jahodqa Tak ty mas strach a uz vies, ze tam je 10 sexi zien. Preto sa pytam, co budes robit?

@anonym_9e3ab9 myslím že píšeš somariny na to aby si vyprovokovala

anonym_9e3ab9
Dnes o 15:13
@jahodqa

@jahodqa Pozri kazdy anonym ma ine cislo. Ta co ti pisala, ze ich tam je 10 je ina a nie ja. Ja len normalne sa pytam, ze co teraz?

anonym_97759a

Podviest ta môže kdekoľvek takze je uplne jedno co sa o pracovisku dozvieš

jahodqa
autor
@anonym_9e3ab9

@jahodqa Pozri kazdy anonym ma ine cislo. Ta co ti pisala, ze ich tam je 10 je ina a nie ja. Ja len normalne sa pytam, ze co teraz?

@anonym_9e3ab9 prepáč mám v Tom zmätok neviem čo mám robiť nikto nechápe moje obavy každý len hádže špinu na mňa ...

anonym_944cf4
Dnes o 15:15
@jahodqa

@jahodqa nepočúvaj ich. Sem sa už naozaj neoplatí nič písať lebo sa sliepky tu zídu a budú len rýpať. Ved to sama vidíš. Tu chodia veľmi nešťastné ženy, a chudere.

anonym_cb173d
Dnes o 15:15
@jahodqa

@anonym_67685c ty musíš mať vysoké IQ

@jahodqa Tak vidíš,svet je malý.Načo ti je mladší? Chlapi ,obzvlášť od určitého veku dávajú prednosť mladému mäsku. Ale budú mať z neho celkom dobrú prču, keď vedia akú žiarlivú starú ženu doma má.Dobre si na neho upozornila, každá bude mať s ním hneď spoločnú reč-teba.Lebo tie čo tam si túto srandu nenechajú iba pre seba .

jahodqa
autor
Dnes o 15:16
@anonym_944cf4

@jahodqa nepočúvaj ich. Sem sa už naozaj neoplatí nič písať lebo sa sliepky tu zídu a budú len rýpať. Ved to sama vidíš. Tu chodia veľmi nešťastné ženy, a chudere.

@anonym_944cf4 vidím že to bolo na prd toto robiť ... Neda sa slušne kominik9vat ako vidím

jahodqa
autor
Dnes o 15:17
@anonym_cb173d

@jahodqa Tak vidíš,svet je malý.Načo ti je mladší? Chlapi ,obzvlášť od určitého veku dávajú prednosť mladému mäsku. Ale budú mať z neho celkom dobrú prču, keď vedia akú žiarlivú starú ženu doma má.Dobre si na neho upozornila, každá bude mať s ním hneď spoločnú reč-teba.Lebo tie čo tam si túto srandu nenechajú iba pre seba .

@anonym_cb173d ani jedna tu taká podľa mňa nie je

anonym_0d24b3
Dnes o 15:18
@januska12323

Chápeš, že problém je tvoj chlap a nie jeho kolegyne?

@januska12323 problém je ale stíhačka autorka. Ved toto je choré čo robí. Chce si nájsť nejaku "kamošku" vo firme kde ide aby ho spehovala a donasala jej info? Nečudujem sa v tomto prípade ak ju chlap podviedol. Neschvaľujem to ale keď mu je nonstop za pätami a mu nedá dýchať? Nuž

anonym_9e3ab9
@jahodqa

@anonym_944cf4 vidím že to bolo na prd toto robiť ... Neda sa slušne kominik9vat ako vidím

@jahodqa Autorka ak chlap podvedie raz, podvedie znovu. Preco si s nim ostala? Chces teraz cely zivot stresovat ci je prave s dalsou? Naozaj najdi si ineho chlapa.

jahodqa
autor
@anonym_0d24b3

@januska12323 problém je ale stíhačka autorka. Ved toto je choré čo robí. Chce si nájsť nejaku "kamošku" vo firme kde ide aby ho spehovala a donasala jej info? Nečudujem sa v tomto prípade ak ju chlap podviedol. Neschvaľujem to ale keď mu je nonstop za pätami a mu nedá dýchať? Nuž

@anonym_0d24b3 nevieš o tom nič ale že vôbec tak nepíš ako keby si žila môj život !!

anonym_97759a
Dnes o 15:19
@jahodqa

@jahodqa pretoze riešiš totálnu blbosť. Je uplne jedno akí ľudia tam pracujú. Ked ta bude chcieť podviest tak ta podvedie. Očividne mu nedokážeš verit takze vas vztah sa aj tak časom rozpadne. Toto neustoji nikto

anonym_d2d6c5
Dnes o 15:19
@anonym_944cf4

@anonym_944cf4 prepac, ale pytala sa, ja tam pracujem a co jej mam ako napisat? Ked ona vlastne ani nevie, co chce pocut. Co mam pisat, ze zeny su v okovach, so zalepenymi ocami a pasmi cudnosti? Aby neziarlila. A v skutocnosti je to normalne pracovisko. Nevera moze byt kdekolvek na pracovisku. Nikto jej nezarucii, ze tam nebude. Nech zmeni partnera, ak sa s tym nevie vyrovnat.

anonym_0d24b3
Dnes o 15:23
@jahodqa

@anonym_0d24b3 nevieš o tom nič ale že vôbec tak nepíš ako keby si žila môj život !!

@jahodqa nežijem (našťastie). Tebe môže pomôcť terapia - nemyslím to v zlom. Nemáš sebavedomie a takto si to vybijas na ňom. A keď podviedol načo si odpustila keď mu neveríš? Načo si s ním? Kvôli dieťaťu? Je to blbosť