Ako riešiť neveru mladšieho manžela v práci?
Dievčatá moje mám jeden veľký problém mám mladšieho manžela s ktorým mám malé dieťa ..je dosť pohľadný a stalo sa to čo som ani sama nečakala odpustila som mi neveru .. urobil to na pracovisku počas prestávky s oveľa starsou ženou ... V pondelok nastupuje do práce do GREEN PARK Košice . Mám strach čo bude tam keďže podľa všetkého je tam kopec žien . Je tu niekto kto mi vie o tom niečo povedať ? Možno tam pracuje? Ďakujem .
@viestta aj tak nezmaze zo seba nálepku menej ostrej ceruzky.
Je úplne jedno kde bude pracovať jej muž, všade sa nájde alebo môže nájsť dierka, kde si zasunie keď ho zasvrbí. Ani nemusí ísť o kolektív kde sa doteraz pestovala nevera, ale raz sa 🥒postaví alebo dierku zasvrbí, tak aj 10 rokov bez nevery na pracovisku zmení na niečo nové.
Každý trochu s rozumom človek vie pochopiť, že nevera na pracovisku nemusí byť, ale môže. Alebo kto si chce zasunúť, nemusí len na pracovisku, stačí zaseknutý výťah v paneláku, kocikareň, alebo kríky medzi panelákmi 😇
@cacianka ja mam pocit, ze ona len potrebovala vediet, ze fakturantka Klotilda je "veselej povahy" aby striehla ci ju nahodou medzi recou nespomenie a potom by bolo čoro-moro doma
@jahodqa skor si začni klast otazku či je dobre mať takeho muža pri ktorom lomcuju s tebou tieto pocity (strach, zufalosť) . Nevera je vždy uz len vysledkom oveľa hlbšich problemov vo vzťahu. Ja som najprv myslela z uvodneho prispevku ze ty mas 40+ a manžel je 25 rocny zajko. Ale Ty si mladučke žieňa ,zraniteľne lebo si v pozicii matky s malym dieťaťom a to čo maš doma je nevyzrete ,nevyburene decko. Stale niekoho stražiť a zisťovať o ňom informacie je strašna strata času a v podstate "kriminalny čin" na tvojej sebadovere a čase ktory by si mohla venovať radsej sama sebe. Ver mi. Ja som mala muža ,ktory bol velmi pritazlivy a presne v takom veku ako mas Ty teraz (aj dieta) ma podviedol/podvadzal. A vies co lutujem? Že som ho nekopla do zadku už vtedy. Urobila som to az teraz po dlhych 14tich rokoch. Jediny rozdiel je ,ze ja som sa nesnazila uz tak riesit ake ženy su okolo neho v prac.kolektive. To by som sa fakt zblaznila. Najma ked som raz bola svedkom na jednej akcii takeho okateho hadzania očkom po nom ,že som čakala kedy "hodi maternicu dotyčna po ňom". Prišlo mi to uplne trapne už.
@jahodqa Aký význam má byť s chlapom,ktorému nedôveruješ?Tu už nie je problém nejaká žena,ale to,že si mu prestala na plno dôverovať.To ti stojí ten chlap za to,aby si sa takto strápňovala?
Aha,madam si už zrušila účet.Ženy,ale ani ona nebola normálna.Bohvie,prečo sa on rozhodol podvádzať.Ja ho neospravedlňujem,ale ako som čítala jej reakcie,tak ona to asi nikdy nemala v hlave po kope.Na to,že má 30 rokov,tak je dosť slušná stíhačka a podľa mňa je taká odjakživa a nielen teraz,keď zistila neveru.Ja by som sa ani necudovala keby si neveru vymyslela len aby ho mohla kontrolovať.Ale v podstate je to asi jedno,švacnutá je aj ona...😆
@viestta Podľa mňa to nemá tato osoba v hľave v poriadku.V tomto prípade ľutujem toho chlapa a to dieťa.To akým tónom odpisovala,to musí byť riadne prepnutá osoba.Ten chlap ju aj sám časom opustí,lebo ju bude mať plné zuby...
Chudak chlap,uplne vazne.Ja sa ani necudujem,ze ta podviedol.Hanbu si mu narobila uz dopredu.Naco sa drzis chlapa,ktory ta podviedol?Urobi to znova a tentokrat to bude naschval len preto ako sa spravas a cim viac ho budes dusit tym viac mu len nahras.Ciste zufalstvo ide z teba,tento vztah nema buducnost,mlademu prasknu nervy a posle ta do pecka.
@cacianka ja mam pocit, ze ona len potrebovala vediet, ze fakturantka Klotilda je "veselej povahy" aby striehla ci ju nahodou medzi recou nespomenie a potom by bolo čoro-moro doma
@viestta asi tak, no jasné že jej budú písať zamestnanci firmy morálne profily kolegov a kolegýň. Alebo týždňové reporty, v štýle "Čo nového Bielikovci". A vyzvedat aké to tam vo firme je ? No také ako si to kolektív a hlavne šéfovia nastavia, čo však nezabráni súložiam niekde v kútoch objektu. Kto chce - miesto si nájde. Kto nechce - ani si ruku nedá odtrhnúť.
@jahodqa zažila som to. Mladší muž. Robíte mu mamičku. Ale prečo. Treba študovať nájdite si na YouTube. Podkasty. Mladší muž. Narcis. Citovo je nevyspely. Vy ste áno. On bude vždy hľadať emócie ktoré nedostal ako dieťa. Čiže je to dieťa chlapec. Ja mám 71 rokov. A môj muž už dva roky ex. Je na tom podobne naháňa ženy. A s ňou ktorou si nerozumie. Je to proste taký typ. Škoda že som to nevedela skôr. Už po roku manžela má podviedol. A ja som mu to odpustila. Utekajte preč. Kým sa nestanete závislá. Sú aj lepší muži. S láskou
Chápeš, že problém je tvoj chlap a nie jeho kolegyne?
@januska12323 možno chce poprosiť nejakú ženu, aby tam na neho dozerala, pripadne dala autorke echo 😁
@jahodqa zažila som to. Mladší muž. Robíte mu mamičku. Ale prečo. Treba študovať nájdite si na YouTube. Podkasty. Mladší muž. Narcis. Citovo je nevyspely. Vy ste áno. On bude vždy hľadať emócie ktoré nedostal ako dieťa. Čiže je to dieťa chlapec. Ja mám 71 rokov. A môj muž už dva roky ex. Je na tom podobne naháňa ženy. A s ňou ktorou si nerozumie. Je to proste taký typ. Škoda že som to nevedela skôr. Už po roku manžela má podviedol. A ja som mu to odpustila. Utekajte preč. Kým sa nestanete závislá. Sú aj lepší muži. S láskou
@hildka To by ste sa za život rozviedli 100 krát. Keď treba aj odpúšťať. Raz sa karma vráti. Vrátila sa. Dnes mladý majú všetko. Mi sme nemali nič. Je to katastrofa. Každý podvádza. Ja som žila svoj život. A bojovala som za pravdu. Že cudzoložstvo je pod obraz boží. A som teraz víťaz. Môj život je krásny. V srdci láska. Nech ho naháňa. Veď mnohí majú poruchu osobnosti. Ja ja som sa naučila to rozoznať. Treba sa určite vzdelávať. A taký ľudia môžu pomáhať čo majú dobré skúsenosti. Ako ja . Celý život verná. A oplatilo sa. Svedomie a čisté srdce. Dievčatá.
@jahodqa Vidím rôzne názory. Áno nikto nevie kto je aký . Moja rada. Pomohla mi najviac. Študujem astrológiu. Výpočet ascedent podla hodiny narodenia. V ľavom hornom rohu astrológia. Otvoriť. Stránka sa volá nájdi sa. Tak zase. Študujete dievčatá. Ja som takto odhalila mojeho muža. Že podvádza. Tajnostkar. A našla som sa v Tom. Teda keď musíte sa aj učiť. Život je o Tom. Tak moja rada pre vás všetky. Tu si nájdite i muža. A pozorujte ho. Je to jednoduché. Stačí vedieť čítať.
Ja som sa tiez ponukla, ze pomozem, akurattak mi vynadala. No, nezavdacis sa 🙈🤣
@anonym_9e3ab9 nič čo má byť ? Veľký odrb nič viac čo tu píšeš
@jahodqa pozri, vždy boli nevery, aj vždy budú. Či na pracovisku, či mimo pracoviska. Tak si vyber.

@sara07 jahoda to na MK zbalila
@viestta aj tak nezmaze zo seba nálepku menej ostrej ceruzky.
Je úplne jedno kde bude pracovať jej muž, všade sa nájde alebo môže nájsť dierka, kde si zasunie keď ho zasvrbí. Ani nemusí ísť o kolektív kde sa doteraz pestovala nevera, ale raz sa 🥒postaví alebo dierku zasvrbí, tak aj 10 rokov bez nevery na pracovisku zmení na niečo nové.
Každý trochu s rozumom človek vie pochopiť, že nevera na pracovisku nemusí byť, ale môže. Alebo kto si chce zasunúť, nemusí len na pracovisku, stačí zaseknutý výťah v paneláku, kocikareň, alebo kríky medzi panelákmi 😇