icon

Akú zľavu ste získali pri kúpe bytu v Košiciach?

sisisisi777
Dnes o 18:02

Ahojte, s manželom predávame dom a radi by sme si kúpili 1 izbak v KE (lepšia lokalita), alebo 2-3 izbak v Šaci. Keďže nás budget je cca 115-120 k €, tak nevieme, či môžeme pozerať nehnuteľnosti aj vo vyšších čiastkach - cca 130 k, a teda skúsiť vyjednávať zľavu (je nám jasné, neskusime - nevieme), no skôr nám zaujíma, či sa Vám niekedy v tomto období (ak ste v KE kupovali byt), podarilo vyjednať nejakú zľavu z ceny a ak áno, tak cca koľko €? Vopred ďakujeme za Vaše odpovede.

biba_18
Dnes o 18:05

nám nie

futbalista27
Dnes o 18:05

@sisisisi777 do sace nie prosim tam by ste sa necitili dobre tam su neprisposobivi ludia skor tu niekde do centra kosic by som vam poradil

biba_18
Dnes o 18:07
@futbalista27

@sisisisi777 do sace nie prosim tam by ste sa necitili dobre tam su neprisposobivi ludia skor tu niekde do centra kosic by som vam poradil

je veľa ľudí čo šacu ocenia - majú to bližšie do práce, lacnejšie byty a hľadajú ďalej od cigánov…

futbalista27
Dnes o 18:13
@biba_18

je veľa ľudí čo šacu ocenia - majú to bližšie do práce, lacnejšie byty a hľadajú ďalej od cigánov…

@biba_18 mas pravdu ale tam by som si nikdy aj tak nekupil byt a si tiez z kosic ako ja si slobodna alebo uz zadana

bomba36
Dnes o 18:48
@futbalista27

@biba_18 mas pravdu ale tam by som si nikdy aj tak nekupil byt a si tiez z kosic ako ja si slobodna alebo uz zadana

@futbalista27 ale ale, Milan sa vrátil

anonym_7ead78
Dnes o 18:54

Pozri, skusit mozes. Clovek, co potrebuje rychlo predat, alebo taky co dlho predava, mozno pristane. Ale ked vravis ze priamo v KE a "lepsia lokalita" tak ak je ten byt fajn, v lepsej lokalite nebudu mat dovod dat vam dole 10tis.
Ja som predavala v KE 2 izbak vo vybornej lokalite a ani euro som nedala dole - lebo som vedela, ze ten byt sa proste preda (a rychlo) za realnu (a dobru) cenu, ktoru som nastavila. 🤷
Ale za skusku nic nedas.

futbalista27
Dnes o 18:54
@bomba36

@futbalista27 ale ale, Milan sa vrátil

@bomba36 ahoj ano vratil som sa neviem co zle robim len si pisem som mily zlaty

bomba36
Dnes o 18:57
@futbalista27

@bomba36 ahoj ano vratil som sa neviem co zle robim len si pisem som mily zlaty

@futbalista27 nie si

futbalista27
Dnes o 19:01
@bomba36

@futbalista27 nie si

@bomba36
@bomba36 preco nie som

biba_18
Dnes o 21:14

inak, tie “lepšie” lokality v košiciach pokiaľ sa nebavíme vyslovene o námestí, tak ja napr. absolutne nerozumiem že niekdto povie že terasa je lepšia lokalita 😏 ale pravda, ja by som do šace nešla ani za nič…