Akú zľavu ste získali pri kúpe bytu v Košiciach?
Ahojte, s manželom predávame dom a radi by sme si kúpili 1 izbak v KE (lepšia lokalita), alebo 2-3 izbak v Šaci. Keďže nás budget je cca 115-120 k €, tak nevieme, či môžeme pozerať nehnuteľnosti aj vo vyšších čiastkach - cca 130 k, a teda skúsiť vyjednávať zľavu (je nám jasné, neskusime - nevieme), no skôr nám zaujíma, či sa Vám niekedy v tomto období (ak ste v KE kupovali byt), podarilo vyjednať nejakú zľavu z ceny a ak áno, tak cca koľko €? Vopred ďakujeme za Vaše odpovede.
je veľa ľudí čo šacu ocenia - majú to bližšie do práce, lacnejšie byty a hľadajú ďalej od cigánov…
Pozri, skusit mozes. Clovek, co potrebuje rychlo predat, alebo taky co dlho predava, mozno pristane. Ale ked vravis ze priamo v KE a "lepsia lokalita" tak ak je ten byt fajn, v lepsej lokalite nebudu mat dovod dat vam dole 10tis.
Ja som predavala v KE 2 izbak vo vybornej lokalite a ani euro som nedala dole - lebo som vedela, ze ten byt sa proste preda (a rychlo) za realnu (a dobru) cenu, ktoru som nastavila. 🤷
Ale za skusku nic nedas.
inak, tie “lepšie” lokality v košiciach pokiaľ sa nebavíme vyslovene o námestí, tak ja napr. absolutne nerozumiem že niekdto povie že terasa je lepšia lokalita 😏 ale pravda, ja by som do šace nešla ani za nič…
Toto nie je o Košiciach, predávajúci spravidla nastavujú vyššiu sumu akú reálne očakávajú. Choď na obhliadku bytu za 125-130, kontaktuj následne makléra, že sa vám byť páči a ponúkate 118, príde zamietnutie alebo proti ponuka niekde na úrovni 120-125.

nám nie