icon

Cenovo dostupný zubár spolupracujúci s poisťovňou: Tipy

zobaka
16. nov 2024

Ahojte,

dajte prosim tip na cenovo dostupneho zubara, nie sukromnika, ktory vam da zaplatit cely vykon ako napr. plomba 150 eur. Myslim bezne ceny, plomba 40 eur, endodoticke osetrenie do 80 eur, tzn, ze cast hradi poistovna, kde aj clovek s nizsim prijmom si moze dovolit akutne problemy osetrit. Dakujem

viestta
16. nov 2024

skus MUDr. Drac na Bielej, ale ci berie novych pacientov to netusim

hrvn
16. nov 2024

@zobaka skús pozrieť qualident 🙂

zobaka
autor
16. nov 2024

dakujem zeny 🌸

snowwhite81
17. nov 2024

Mudr. Komorasova na Podhradovej. Za 2 kazy plus anestéze 84€

zobaka
autor
17. nov 2024

@snowwhite81 dakujem a kanaliky nevies nahodou za kolko eur by vycistila a vyplnila? Ma dobre recenzie, zajtra tam zavolam

zobaka
autor
17. nov 2024

no uz som nasla aj zle, boze ti zubari, @snowwhite81 nemala si nikdy problem ppo jej navsteve so zubami?

zobaka
autor
17. nov 2024

@viestta ahoj, neviem najst cennik, nevies nahodou kolko stoji osetrenie kanalikov a plomba na stolickach u nho cca? dakujem

snowwhite81
17. nov 2024

@zobaka vsetko bez problemov

viestta
17. nov 2024

@zobaka za plombu sme naposledy platili 35€, dentalna tiez 35

zobaka
autor
17. nov 2024

@viestta super, diky, zavolam tam

zobaka
autor
19. nov 2024

@viestta volala som tam, ale medzitým ma akutne osetrila zubarka, ale len z casti, zabudla som sa opýtat sestricky, aka je dlzka akutnej cakacej doby u nho, prosim ta mas skusenost? mam vlozky v zube uz mesiac a moja na mna nema cas

viestta
19. nov 2024

@zobaka my sme sa na akutne terminy neobjednavali, ale zvycajne mame ternim do 14 dni. Ale uz nas vzal aj bez objednania, ked maleho bolel zub

zobaka
autor
19. nov 2024

@viestta dakujem za odpoved, zajtra tam este raz zavolam, lebo mesiac ma uz bolia zuby a nie je schopna to vyriesit

columbovazena
19. nov 2024

@zobaka Neviem, z akého si mesta, no skús pozrieť štátneho zubára. Ja u takého som, a za extrakciu Max 5 eur, biela plomba cca 30 eur

zobaka
autor
17. dec 2024

@columbovazena vsetci si sukromni, len spolupracuju s poistovnou...akurat v nemocnici robia extrakcie zdarma, ale endodotickemu osetreniu sa nevenuju

dancingqueen321
13. jan 2025

@zobaka ja chodim k statnej zubarke, mudr puklusova katarina. Skus, neviem, ci berie

naruto25
3. mar 2025

My chodíme celá rodina na Toryskú 1, do polikliniky terasa, je tam skvelá pani doktorka, veľmi šikovná, dostal som sa k nej na odporúčanie, a neľutujem. Po ošetreniach mám teraz už úžasný pocit v ústach aký som ani nezažil. Teraz už chodím len na bezplatnú prehliadku lebo všetko mi precízne dala dokopy. Trvalo to cca 3 mesiace, ale hlavne preto, že ja som nemal čas. Inak sa u nej zatial dlho necaká. Už sú tam teraz 2 doktorky, lebo viac pacientov tam začalo chodiť.