Gynekológia Dermagyn
Čaute je tu nejaká budúca mamina ktorá chodí k Dermagyn? Mam poradňu teraz každé 2tyzdne, a vraj vyžaduju OTP teraz ako to je s tými testami? Pýtajú ich aj reálne od vás pri vstupe do čakárne alebo gy ekolog priamo? A to si všetko hradite sami? Čiže každé vyšetrenie si budem musieť hradiť sama alebo mi vie dat nejaké potvrdenie ze vyžaduje test a budem to mat zdarma? Ďakujem za radu. Poprosím len tie ktoré tam chodia. Alebo tie ktoré to majú podobné u svojho gyn.
@zo_ja aj ja idem na poradnu 7.10.skoro rano o 5tej... ked som bola pred dvoma tyz.nik.odo mna nic nepytal / zrejme bolo na nich skoro/. Nepríde mi to normalne, nemali by to robit a uz vobec nie tehotnym. Ak ides na poradnu po 7.00 tak je mozne ze ho budu od teba vyzadovať.
@miskamicha dnes som bola tiež o 5tej nevyzadovali nič, daj vedieť potom ci od teba áno.
Ďakujem za info. Urcite dam😊 linkesch ti po 28tt dava poradnu uz kazde dva tyzdne?
@miskamicha nie až o mesiac idem. 4.11.
Este mam otazku...musela si si kupit ten cukrovy roztok v lekarni alebo ti ho tam dali? Neviem sa tam dovolat. Ďakujem
@miskamicha mne pred 5timi rokmi dali oni. Netrebalo nič kupovať.
@januska20 dakujem za odpoveď😊
@miskamicha dali oni
@miskamicha no ja som objednaná na 7:30 😏...tak to sa tomu testu asi nevyhnem. Len teraz neviem, či to mám risknúť, alebo si ho radšej deň predtým ísť dať urobiť 🤷...
@zo_ja aby ta vratnik neotočil..jedine ze sa preobjednas na skorsiu hodinu mexzi 5-6:00. Mne takto skore hodiny vyhovuju /prazdne mesto,paradne sa da zaparkovat/,malo ludi
@miskamicha mne to predtým tiež vyhovovalo takto skoro, ale mám doma ešte jedno malé dieťa, ktoré nechcem zbytočne takto skoro zobudiť, keď vstáva bežne o 7h 😏...preto som toto tehotenstvo volila časy po 7h, aby sa dcérka v pohode vyspala...tak nevadí no, pôjdem na ten test ...aj tak už do konca tehotenstva ho budem musieť absolvovať každý týždeň, keďže o chvíľu mi začínajú poradne v nemocnici 😏...
@zo_ja no tak to by som si asi test zabezpecila...neze ta nepusti vratnik dnu. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne.
@miskamicha áno, máš pravdu. Pôjdem teda na ten test 😏...mám na to síce svoj názor, ale zbytočne sa rozčuľovať. Poradne absolvovať jednoducho musím.
@zo_ja aj ja mam na to svoj nazor..zial..salena doba. Nespravieme s tym nic🙄
Nikto nic oso mna nepytal...iba pred vstupkm dbu pomerali teplotu a spytala sa ma ci som testovana😊
@miskamicha o ktorej si bola
Na 7.00 na glukozovy test. Ked kazdeho pustali dnu.. a potom som.sa vratila o 2 hodky
No dievčatá, ja som bola dnes o 7:30 a nikto nič nepýtal...takže test som bola dať urobiť zbytočne 😁...
@januska20 bola tam žena...iba mi zmerala teplotu, dala dezinfekciu na ruky a popriala pekný deň 😁...
@tinusicka áno, je to také, že raz pýtajú a raz nie a človek potom nevie, či ten test treba 😏...moja kamoška dnes bola v Šaci a nepustili ju dnu bez testu, takže asi radšej pre pokoj si fakt ten test za 5 eur dať urobiť 😏....
Baby na odbery nepytali test ?
@viktoria1425 ja som bola včera. Na vrátnici sa iba opýtala, nekontrolovala ani test ani očkovanie.
V laboratóriu už nič nepýtali.
@januska20 ďakujem 😊
@viktoria1425 ja som bola tiež včera a na vrátnici pomerala teplotu, dala dezinfekciu na ruky a pýtala sa ma, či som očkovaná, alebo testovaná...povedala som, že som testovaná, ale nepýtala dôkaz 🙂...

Mňa čaká poradňa 7.10. a tiež som veľmi zvedavá, či treba test. Na stránke Dermagyn síce uvádzajú, že vojenská nemocnica funguje v režime OTP, ale na stránke vojenskej nemocnice sú opísané aktuálne nariadenia a sú tam menované ambulancie, kde sa vyžaduje test a gynekológia tam nie je...čiže teraz naozaj neviem, či musím mať test aj na poradňu 🙈. Základná zdravotná starostlivosť by predsa nemala byť podmieňovaná nejakými testami 😏.