Hľadá sa gynekologička z Košíc
Ahojte, dievčatá,
možno mi budete vedieť pomôcť s hľadaním konkrétnej gynekologičky. Hľadám ju na nete, ale neviem sa k nej nijako dopátrať. Tie, ktoré k nej chodíte, ju možno podľa môjho chabého opisu spoznáte:
primerane vysoká (cca 170cm), tmavé vlasy po ramená, približne 40 rokov, veľmi milá, ochotná, sympatická, poradí pri probléme, nie je otrávená. Je ochotná aj 10 minút vám chodiť ultrazvukom po bruchu, len aby vám povedala pohlavie, ak je bábo zle otočené. Asi pred mesiacom a zopár dňami zastupovala dr. Lazorčákovú-Vatraľovú.
Rada by som k nej prestúpila, ale neviem, ako sa volá 😢
Ďakujem za každú odozvu ☺️
@bogariq kde ma ambulanciu?
@zuzkaa1991 právaže neviem, ona zastupovala dr. Lazorčákovú v ambulancii dr. Lazorčákovej. Nikde nebolo vyvsené ani jej meno, ani kontakt. Len som myslela, že ju podľa opisu nejaká pacientka, ktorá k nej chodí, spozná.
@zuzkaa1991 právaže neviem, ona zastupovala dr. Lazorčákovú v ambulancii dr. Lazorčákovej. Nikde nebolo vyvsené ani jej meno, ani kontakt. Len som myslela, že ju podľa opisu nejaká pacientka, ktorá k nej chodí, spozná.
@bogariq zavolat do ambulancie a opytat sa? 🤷🏻♀️
Mohla byt aj nie “kosicanka” ale aj z ineho okresu
@bogariq jaaaj ze takto to bolo...al3 na pečiatke by malo byt meno dotyčnej 😇alebo zavolajte sestricke 😁
@bogariq jaaaj ze takto to bolo...al3 na pečiatke by malo byt meno dotyčnej 😇alebo zavolajte sestricke 😁
@zuzkaa1991 práveže nie je, použila pečiatku mojej doktorky ☺️ ale ak ju nenájdem takto, najbližšie sa spýtam sestričky
@zuzkaa1991 práveže nie je, použila pečiatku mojej doktorky ☺️ ale ak ju nenájdem takto, najbližšie sa spýtam sestričky
@bogariq VSZP (urcite i ostatne poistovne) ma napr v appke zoznam vysetreni a vzdy meno lekara, ktory dane vysetrenie vykonal. Nejaku tu dobu to trva, kym sa to v appke zobrazi. Ale ked pisete, ze pouzila peciatku inej lekarky, tak asi ani to nepomoze. Len sa opytat na ambulancii.
@bogariq VSZP (urcite i ostatne poistovne) ma napr v appke zoznam vysetreni a vzdy meno lekara, ktory dane vysetrenie vykonal. Nejaku tu dobu to trva, kym sa to v appke zobrazi. Ale ked pisete, ze pouzila peciatku inej lekarky, tak asi ani to nepomoze. Len sa opytat na ambulancii.
@luckabambulka bodovala pod kodmi gynekologa danej ambulancie

@bogariq kde ma ambulanciu?