icon

Hľadám majstra na výmenu silikónu okolo vane v Košiciach

10. mar 2026

Ahojte
Hladam majstra na vymenu skarovania silikonu okolo vane v Kosiciach. Obavam sa ci bude vobec nejaky ochotny najst si cas na tak mini ukon.
Pripadne, zvladol by toto napr hodinovy manzel? Mate odporucanie na niekoho konkretneho?
Dakujem.

anonym_917e90
10. mar 2026

@anonym_autor Hodinový manžel by to mal zvládnuť. Skús sa ešte opýtať na fóre Modrá strecha, prípadne na Facebooku.

viestta
10. mar 2026

Zvladne to kazdy sikovnejsi clovek, dokonca aj zena. Na internete je dost videonavodov ako na to. Ale ked nemas nikoho takeho v okoli, tak skus hodinoveho manzela

lucka_ke
10. mar 2026

to dáš aj sama

autor
10. mar 2026
@lucka_ke

to dáš aj sama

@lucka_ke Jj, videla som videa, viem ze to je lahke, ale pri 2malych detoch si radsej zaplatim niekoho kto mi to urobi a ja neskoncim so silikonom aj za usami 😀

viestta
10. mar 2026
@anonym_autor

@lucka_ke Jj, videla som videa, viem ze to je lahke, ale pri 2malych detoch si radsej zaplatim niekoho kto mi to urobi a ja neskoncim so silikonom aj za usami 😀

@anonym_autor uloz deti vecer spat a mas to za pol hodiny. Hlavne kup dobry silikon

vkatush
10. mar 2026

To zvládneš úplne v pohode aj sama (aj večer keď uložíš deti) alebo popros nejakého suseda.
Kúp dobrý silikón a je to pár minútová záležitosť🙂

Aké si sídlisko?

ewana73
11. mar 2026

na taku malu pracu hodinovy manzel nepride, ja potrebujem vylozit novy obklad len za sporak asi 1,5 m2 , ja som oslovila viacerych a vsetci odpisali v zmysle, ze zial nemaju na to kapacitu aj napriek tomu, ze som ochotna cakat.... samozrejme preto lebo sa im to neoplati ale ak by niekto vedel o nejakom hodinovom manzelovi co vie urobit taketo drobne prace, privitam kontakt .. 😍

dimelo
13. mar 2026

@anonym_autor Kludne sa ozvite 0907601390

enny123
18. jún 2026
@dimelo

@dimelo prosím nerobte tak.

Ak niekto chce vymeniť silikon , tak určite sa vyhnite pánovi Ďuraškovi s telefónnym číslom 0807601390alebo na čísle ‪+421 948 402 126‬.
Pán komunikuje slušne , príde čistý , milý , nič nepotrebuje pri práci ALE !!!

Chcela som vymeniť silikon po obvode sprchovaní kutu a okolo skla. Áno uznám že nemáme najrôznejšie kachličky ale ide o sprchu 1,5x1,2 metre. Snažím sa to napísať slušne ale pán ma tak nehanbila keď mi vydrbal sparovku z dlažby , a dal všade silikon - áno počujete dobre.nie po obvode ale aj medzi kachličky “na dno”, všetko sa drobilo , po 24 hodinách bol silikon preč.
Aby ste vedeli cenu - 380€ , zálohu pýtal akože skoro 2-3 týždne pred -200€ že na materiál. Materiál stal 50€ aj s novou sparovačkou a novou pištoľou - jeden celý silikon tam neminul ( viem lebo som si to nakoniec urobila sama ) .

enny123
18. jún 2026
@dimelo

@dimelo takto “krasne “ to vyzeralo po 24 hodinách pred sprchovaním. Pán si ma zablokoval , navrhla som mu reklamáciu - vrátenie aspon zalohy. Dala som 2 dni. Takže keď niekde chce aby pán Ďuraško “opravil” doma niečo , tak si dajte pozor.

autor
18. jún 2026
@enny123

@dimelo takto “krasne “ to vyzeralo po 24 hodinách pred sprchovaním. Pán si ma zablokoval , navrhla som mu reklamáciu - vrátenie aspon zalohy. Dala som 2 dni. Takže keď niekde chce aby pán Ďuraško “opravil” doma niečo , tak si dajte pozor.

@enny123 ach, dakujem za upozornenie. Prave som na neho posledne dni myslela, ze sa mu konecne ozvem. Asi si to teda fakt radsej skusim sama, resp manzel. Nemame na to cas kvoli malym detom a vraveli sme si, ze pride skuseny majster ten to zrobi za zlomok casu oproti nam... este raz vdaka. Je mi luto, ze u Vas to dopadlo takto.

enny123
19. jún 2026
@anonym_autor

@enny123 ach, dakujem za upozornenie. Prave som na neho posledne dni myslela, ze sa mu konecne ozvem. Asi si to teda fakt radsej skusim sama, resp manzel. Nemame na to cas kvoli malym detom a vraveli sme si, ze pride skuseny majster ten to zrobi za zlomok casu oproti nam... este raz vdaka. Je mi luto, ze u Vas to dopadlo takto.

@anonym_autor tak už nič nespravím, urobila som si to sama a oveľa lepšie . Len radšej upozornil aby niekto nebol oklamany a sklamaný

anonym_05cd35
19. jún 2026

Akože vážne máš muža doma, ktorý nevie vymeniť silikón? 🤦‍♀️ ja som myslela, že si slobodná matka, to by bolo pochopiteľnejšie. Veď ty zabav deti a manžel to má za pár minút hotové, teda pokiaľ nemá 2 ľavé ruky.

ewana73
19. jún 2026
@anonym_05cd35

Akože vážne máš muža doma, ktorý nevie vymeniť silikón? 🤦‍♀️ ja som myslela, že si slobodná matka, to by bolo pochopiteľnejšie. Veď ty zabav deti a manžel to má za pár minút hotové, teda pokiaľ nemá 2 ľavé ruky.

@anonym_05cd35 a ty akože co riesis?To je snad predsa uplne jedno kto co vie alebo nevie urobit alebo ci na to ma alebo nema čas, niekto chce nejaku sluzbu,za ktoru chce zaplatit,tak funguje trhova ekonomika ,dopyt,ponuka ,kúpna sila ,dosť od veci takéto komentare a u teba nadovazok anonymný...

autor
19. jún 2026
@anonym_05cd35

@anonym_05cd35 ano, vedel by to i muz i ja, ale pre nas je to neproduktivny zabity cas s niecim co ma obtazuje robit a radsej zaplatime niekomu nech to urobi ako s tym mame zabit cas my. Co viem a mozem si dovolit delegujem na toho, kto to vie lepsie ako ja. Toboz ked to je nieco, co ma nanajvys obtazuje robit. Vy sa doma strihate sama, aj chlieb si napeciete, chovate sliepky kvoli vajickam atd? Lebo ved to vsetko kazdy tiez zvladne sam...

ewana73
19. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_05cd35 ano, vedel by to i muz i ja, ale pre nas je to neproduktivny zabity cas s niecim co ma obtazuje robit a radsej zaplatime niekomu nech to urobi ako s tym mame zabit cas my. Co viem a mozem si dovolit delegujem na toho, kto to vie lepsie ako ja. Toboz ked to je nieco, co ma nanajvys obtazuje robit. Vy sa doma strihate sama, aj chlieb si napeciete, chovate sliepky kvoli vajickam atd? Lebo ved to vsetko kazdy tiez zvladne sam...

@anonym_autor 😂 presne to iste som akurát chcela napisat aj ja ,že mozno dotyčná alebo dotyčný 🤔 ?anonym má doma hotove JRD a vsetko si robia sami aj deti maju mozno domáce vzdelavanie ,ktovie ci vobec niekde chodia keď vsetko maju doma a nikoho na nic nepotrebujú 😁 kto vie ...

anonym_05cd35
19. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Áno, mám sliepky, chlieb si pečiem, aj zeleninu a ovocie si pestujem, dokonca si aj sama záhradu pokosím, poličku navŕtam do steny, aj omaľujem izby atď. Ale tu ide o to, že 10 minút času vás isto nezabije. Lenže chápem, že v dnešnej dobe prevláda lenivosť.

autor
19. jún 2026
@ewana73

@anonym_autor 😂 presne to iste som akurát chcela napisat aj ja ,že mozno dotyčná alebo dotyčný 🤔 ?anonym má doma hotove JRD a vsetko si robia sami aj deti maju mozno domáce vzdelavanie ,ktovie ci vobec niekde chodia keď vsetko maju doma a nikoho na nic nepotrebujú 😁 kto vie ...

@ewana73 veru, kto vie.
Ale ocividne dotycna osoba vie vsetko 😁

ewana73
20. jún 2026
@anonym_autor

@ewana73 veru, kto vie.
Ale ocividne dotycna osoba vie vsetko 😁

@anonym_autor 😂 ale hlavne dotyčná osoba nie je lenivá 💪 ,jednoducho taky bezstarostný zivot 😆

autor
20. jún 2026
@anonym_05cd35

@anonym_autor Áno, mám sliepky, chlieb si pečiem, aj zeleninu a ovocie si pestujem, dokonca si aj sama záhradu pokosím, poličku navŕtam do steny, aj omaľujem izby atď. Ale tu ide o to, že 10 minút času vás isto nezabije. Lenže chápem, že v dnešnej dobe prevláda lenivosť.

@anonym_05cd35 no ja vas obdivujem! Vy ste snad superclovek! Ja za 10min akurat do hornbachu autom dojdem pre silikon a mozno ani len to. Mali by ste zvazit otvorit nejake kurzy time managementu, hlasim sa ja hnida leniva a myslim, ze i ewana73 sa prida! 👌🏆

ewana73
21. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_05cd35 no ja vas obdivujem! Vy ste snad superclovek! Ja za 10min akurat do hornbachu autom dojdem pre silikon a mozno ani len to. Mali by ste zvazit otvorit nejake kurzy time managementu, hlasim sa ja hnida leniva a myslim, ze i ewana73 sa prida! 👌🏆

@anonym_autor 😂 jasné,pridám sa aspoň si lacno a rychlo vylozim obklad za sporakom 👍ktory mi treba urobit