Je 500 EUR za garsónku v Košiciach veľa?
Ahojte. Je podľa vas veľa dat 500eur za garsonku v Ke ? Plat budem mat necelých 800eur takze neviem ako vyzijem.. pozeram ze platy v mojich odboroch sa pohybujú tak 700 a- 900eur a byvanie strašne drahe. Plus ceny najmov sa stále zvyšujú. Neviem si predstaviť ze napr o rok mi navýšia najom o 50eur napriklad.
@anonym_autor ano pri plate 800 eur je dat len za byvanie 500 cesta do pekla
skus si pohladat nejake zdielane byvanie, moj znamy zil roky v takych bytoch, a ked si kupil vlastny, tak si nastahoval cudzich, a zase byva v zdielanom, aj ked svojom, a vlastne mu splacaju hypoteku
@anonym_autor ako ti radia, prenajmi si 1 izbu v zdielanom byte, to vyjde lacnejšie
500 enstoja aj v Púchove..aj viac
Pri tomto plate by si mala zacat zdielanou izbou a pomaly setrit. Dat z 800e 500e na podnajom je strasna hlupost.
V KE je vsetko predrazene a bezne pozicie ledva 800 eur, cize tazko, skus najskor asi fakt s niekym, alebo chod dalej v KE s 800 eurami nic moc výhľad do zivota a drahota ako v BA
Plat 800eur v čistom na Košice je smiesny.
Ak máš garzónku za 500 eur, stále je to dobrá suma, lebo čo som pozerala, hýbu sa od 550 eur - naozaj smiešna, do 650 eur. Taký priemer. Avšak, 800 eur v čistom je naozaj málo. Neviem, kde budeš pracovať, ale len u nás vo výrobe majú operátori základnú mzdu 1000 eur, plus príplatky, bonusy apd - pohybujú sa okolo 1300 - 1400 eur/brutto. Čiže v čistom okolo 1000 eur majú. A to hovorím o začínajúcich ľuďoch a tej najnižšej pozícii. Čiže tých 800 eur netto mi príde veľmi málo.
@anonym_autor
Najdi si job s normalnym platom, s ktoreho vyzijes.
@anonym_autor suma 500 EUR za garsónku v Košiciach je bežná ale ten plat je slabý. Aj keď sa veľmi uskromniš budeš len prežívať

Je to nepomer. Žijem na západnom SK, tiež mám plat 800€. Ale žijem s mužom.