icon

Kde sa efektívne zoznámiť s novými kamarátkami?

patricia9060
23. jan 2024

Potrebujem nejaké nové kamarátky. Som na materskej, ale nehľadám výhradne ženy na materskej, ale môže byť aj to 🙂 Ide mi primárne o nejaké nové kamošky, s ktorými sa dá zoznámiť. Možno cez čitateľské kluby a podobne 🙂Ďakujem

natalia2007
23. jan 2024

@patricia9060 A nejake mamickovske kluby, plavania s babatkami, kruzky s babatkami? Nahodou deti su super cesta na zoznamenie sa s novymi kamoskami 😃

viestta
23. jan 2024

Pozri programy co robia komunitne centra vo vymennikoch, su tam aktivity, kde najdes ludi s podobnymi zaujmami a vymenniky funguju po celom meste.
https://vymenniky.sk/

vkatush
23. jan 2024

@patricia9060 výmenníky vyššie spomínané alebo detské kluby, herničky. V pohode využiť dieťa na to (ja mám ročného, tak som si našla nejaké kamošky a keď bude teplejšie, plánujem ho využiť naplno 😂).

A s mojimi pozliepanými babami napríklad chodíme každú stredu na večerný kvíz do Lampárne (slobodné, vydaté, bezdetné aj mamičky, ktorá má čas, príde).
Ale keby bol aj knižný, to by som brala 😁

patricia9060
autor
24. jan 2024

@vkatush wow okej toto je super 🙂 môžem sa niekedy pridat na kvíz? :D

vkatush
24. jan 2024

@patricia9060 jasné, napíš mi správu, ak chceš 😊

stelag
4. feb 2024

Ja by som tiez rada stretnut nejake cerstve alebo buduce mamicky, ktore by sa mohli socializovat aj cez vikend. Som buduca mamicka (termin mam marec), sme bez otecka a citim sa dost osamelo