Kde v Košiciach dať urobiť trvalú chlapcovi?
Ahojte mamky chlapcov, kde ste dávali synom robiť v Košiciach trvalú? Syn túži po vlnkách, tak nech si to skúsi. Ak sa mu nebude páčiť pôjde na krátko 🙂. Ďakujem
@lubiik natoč mu vlasy na natáčky, prípade ich nakulmuj, trošku ho primaľuj. Keď sa bude cítiť komfortne, potom mu znič vlasy trvalou. Lodičky mu kde kupuješ v KE?
@anonym_a75856 si ok?
@anonym_38bc18 áno, vážne 🙂
@lubiik nic si nerob z toho prveho komentara. Mame na ulicke 2 fesakov malych co ju maju uz od leta.
Ja sa už nečudujem ničomu, ženy ako kačice s vejármi. Chlapci ako karfioly, jeden ako druhý 🙈
Ja sa už nečudujem ničomu, ženy ako kačice s vejármi. Chlapci ako karfioly, jeden ako druhý 🙈
@anonym_8748aa presne tak ako v minulosti chodili vsetky zeny s trvalou a chlapi na Jagra.
@anonym_8748aa presne tak ako v minulosti chodili vsetky zeny s trvalou a chlapi na Jagra.
@anonym_bd8319 😃😃👍no to áno
ja teda mam trvalu roky a nerataj s tym, ze to bude take ako na fotke, tam je to natocene na velke natacky ale trvala su jemnejsie mensie kucery bude ako ovecka, nie taketo krasne velke vlny na trvalu su uplne ine natacky ako na toto co davas fotku
Hladke je to ovela krajsie nez tie kucery🤷♀️ nemozem si pomoct. Ale jasne 100 ludi 100 chuti. Skus mu dat väcsie natacky, len ci v nich vydrzi...pripadne mu daj penove😄tie su aspon mäkke. Minule ako som sla z prace a partia chlapcov asi 15-16r., bolo ich 7 a kazdy mal karfiol na hlave😄🙈 Vyzeralo to fakt hrozne takto ked ich bolo vedla seba vela. Este jeden- dvaja ked idu sa nejako strati aj z oka, ale toto uz bol na mna masaker, nieco ako ked som videla v buse davnejsie 4 kamosky fest kacice (ako keby mali s vysavacom hubu vysatu) a 3 z nich silno cerveny ruz, vyzeralo to hrozne cez den no v noci by som utekala😂
@anonym_bd8319 veď každému ako sa páči. Nie som najmldsia, ale neviem čo je na Jágra.
@lubiik natoč mu vlasy na natáčky, prípade ich nakulmuj, trošku ho primaľuj. Keď sa bude cítiť komfortne, potom mu znič vlasy trvalou. Lodičky mu kde kupuješ v KE?
@anonym_a75856 vidno ze si úplne mimo. Keby si sa prešla po chodbách akejkoľvek školy, uvidíš tam s trvalou na hlave tak trištvrte chalanov. Momentálne je to veľký trend. Doba sa mení, nie je všetko ako 50 rokov dozadu keď si bol/bola mladá, ty stará korytnačka.
@anonym_a75856 vidno ze si úplne mimo. Keby si sa prešla po chodbách akejkoľvek školy, uvidíš tam s trvalou na hlave tak trištvrte chalanov. Momentálne je to veľký trend. Doba sa mení, nie je všetko ako 50 rokov dozadu keď si bol/bola mladá, ty stará korytnačka.
@anonym_e2f694 chodím po škole každý deň a preto budem rada, ak nechá dieťa normálne bez toho, aby z neho robila ovečku a nebodaj kučeravé dievčatko sis. Odober 18 rokov a sme doma.
Damy, kazda doba ma svoje trendy. Vzdy sa to "starcom" nepaci a u mladych to je aj kus rebelie. Treba to brat s nadhladom, vsak kym nejde o zivot, nejde o nic, len o saty, uces, make-up...
Raz na rodinnej oslave sa jedna starsia pani straaaasne pohorsovala nad jednym dievcatom, stredoskolackou, ze to co za suknu ma, vsak jej nezakryva ani zadok. A potom sa vytiahli rodinne fotky a tam babka na fotke z konca sesdesiatych v minisuknicke tesne pod koniec ritky. A jej dedko s ucesom ako Korn ked este vlasy mal. Samozrejme boli ti, ktori jej to pripomenuli zli.
Hladke je to ovela krajsie nez tie kucery🤷♀️ nemozem si pomoct. Ale jasne 100 ludi 100 chuti. Skus mu dat väcsie natacky, len ci v nich vydrzi...pripadne mu daj penove😄tie su aspon mäkke. Minule ako som sla z prace a partia chlapcov asi 15-16r., bolo ich 7 a kazdy mal karfiol na hlave😄🙈 Vyzeralo to fakt hrozne takto ked ich bolo vedla seba vela. Este jeden- dvaja ked idu sa nejako strati aj z oka, ale toto uz bol na mna masaker, nieco ako ked som videla v buse davnejsie 4 kamosky fest kacice (ako keby mali s vysavacom hubu vysatu) a 3 z nich silno cerveny ruz, vyzeralo to hrozne cez den no v noci by som utekala😂
@motylik2559 Mne sa to tiež nepáči. To je taký trend ktorý zmizne za pár rokov. Každá doba má také svoje trendy. Niekedy mali ženy trvalú, to už vymizlo majú ju len dôchodkyne.
@anonym_8748aa Nie karfioly. Brokoličáci ich volame :D
@anonym_e2f694 chodím po škole každý deň a preto budem rada, ak nechá dieťa normálne bez toho, aby z neho robila ovečku a nebodaj kučeravé dievčatko sis. Odober 18 rokov a sme doma.
@anonym_a75856 aké kučeravé dievčatko?? Ty si snáď nikdy nevidela kučeravého muža? Smutné, že taký obmedzený človek, pracuje medzi mládežou.
@motylik2559 Mne sa to tiež nepáči. To je taký trend ktorý zmizne za pár rokov. Každá doba má také svoje trendy. Niekedy mali ženy trvalú, to už vymizlo majú ju len dôchodkyne.
@anonym_6637d6 Ja viem,ze je to trend🙂presne ako pises. Len uz ked je vela karfiolov pri sebe, tak to uz je naozaj otras,ze ked ani jeden nema aspon trochu iny uces😂🙈 Ano viem, ze kedysi u zien ficala trvala, to som bola este mala, ale pamätam si to. Ale napr. ked som bola na ZŠ tak ziadny takyto opici trend si nepamätam, spoluziaci mali kratke vlasy, aj trochu dlhsie, proste rozne ucesy, nie len jeden co sa opici🤷♀️😄🙂
@anonym_8748aa a čo je teba do toho,odpovedala si nejak na otázku?
ja som tiez stara korytnacka...a trvala u chalanov ficala tiez, za cias ked bol nagy mlady 😀
@anonym_8748aa a čo je teba do toho,odpovedala si nejak na otázku?
@anonym_888b6d ty si tiež neodpovedala na otázku, napriek tomu sa zapájaš do diskusie. Určite si nebudem pýtať povolenie, či môžem vyjadriť svoj názor na verejnom fóre
@lubiik nedaj sa znechutiť, my máme v práci kolegu, mladé ucho, 23 ročný, chodi so mnou k mojej kaderníčke a nie, nie je prihriaty ako to tu hore napísala nejaka zakomplexovana pani, hold je to modny trend momentálne, ja mu vravím ze účes ala brokolica a je to milý zlatý chalan....😉
@anonym_8748aa Nie karfioly. Brokoličáci ich volame :D
@thirstymonk brokolica je zelený karfiol;). Ale áno, k tomu široké gate na pol rite , startrekovské bundy a všetci vyzerajú ako z jednej matere.
@thirstymonk brokolica je zelený karfiol;). Ale áno, k tomu široké gate na pol rite , startrekovské bundy a všetci vyzerajú ako z jednej matere.
@anonym_45af0d neviem aka si stara, ale nie tak davno sme vsetci chodili rovnako poobliekani, lebo nebolo z coho vyberat. Kto chce tak bude ludi rozoznavat podla tvare, len ti lenivsi sa orientuju podla ucesu a handier.
Ozaj tak mi napadlo: Asi rovnako jancite ked vidite dievca so zelenymi vlasmi. Netreba to tak prezivat, staci si spomenut ked si bola v rovnakom veku, co vsetko si so sebou stvarala aby si sa odlisila a zaroven aby si zapadla. Niektore veci patria jednoducho k veku. Vacsina z tych pubertalnych uletov vyrastie a nezanechaju na nich nijake skody.
@anonym_45af0d neviem aka si stara, ale nie tak davno sme vsetci chodili rovnako poobliekani, lebo nebolo z coho vyberat. Kto chce tak bude ludi rozoznavat podla tvare, len ti lenivsi sa orientuju podla ucesu a handier.
Ozaj tak mi napadlo: Asi rovnako jancite ked vidite dievca so zelenymi vlasmi. Netreba to tak prezivat, staci si spomenut ked si bola v rovnakom veku, co vsetko si so sebou stvarala aby si sa odlisila a zaroven aby si zapadla. Niektore veci patria jednoducho k veku. Vacsina z tych pubertalnych uletov vyrastie a nezanechaju na nich nijake skody.
@anonym_eef269 Gate a chlpatú riť či pneumatiky okolo brucha, nohy- safaladky sa skôr skrývali, teraz ich hrdo ukazujú. Vkusné to nie je, ani zdravé. Toľko k trendom.