icon

Kde v Košiciach dať urobiť trvalú chlapcovi?

lubiik
Včera o 15:24

Ahojte mamky chlapcov, kde ste dávali synom robiť v Košiciach trvalú? Syn túži po vlnkách, tak nech si to skúsi. Ak sa mu nebude páčiť pôjde na krátko 🙂. Ďakujem

Strana
z2
rozculena
Včera o 20:36
@anonym_6637d6

@motylik2559 Mne sa to tiež nepáči. To je taký trend ktorý zmizne za pár rokov. Každá doba má také svoje trendy. Niekedy mali ženy trvalú, to už vymizlo majú ju len dôchodkyne.

@anonym_6637d6 len dôchodkyne? Trvalá sa vrátila už dávno,sledujem na nete kaderníčku,ktorá robí iba trvalé,má termíny rok dopredu obsadené a dôchodkyňu som u nej nevidela

euka210
Včera o 23:08
@motylik2559

Hladke je to ovela krajsie nez tie kucery🤷‍♀️ nemozem si pomoct. Ale jasne 100 ludi 100 chuti. Skus mu dat väcsie natacky, len ci v nich vydrzi...pripadne mu daj penove😄tie su aspon mäkke. Minule ako som sla z prace a partia chlapcov asi 15-16r., bolo ich 7 a kazdy mal karfiol na hlave😄🙈 Vyzeralo to fakt hrozne takto ked ich bolo vedla seba vela. Este jeden- dvaja ked idu sa nejako strati aj z oka, ale toto uz bol na mna masaker, nieco ako ked som videla v buse davnejsie 4 kamosky fest kacice (ako keby mali s vysavacom hubu vysatu) a 3 z nich silno cerveny ruz, vyzeralo to hrozne cez den no v noci by som utekala😂

@motylik2559 ano, leti to teraz...jeden ako druhy cez kopirak 🤦‍♀️ ...ako pisu...kazda doba ma svoje ucesy, ktore letia

Strana
z2