icon

Kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti bez objednávky?

simi5841
Včera o 10:11

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti (pečeň, srdce, obličky)?

Raz som si nechal objednať hovädziu pečeň v Staromestskej mäsiarni, ale skôr hľadám predajňu, kde to majú bežne dostupné na pulte a dá sa to rovno kúpiť bez objednávky.

Nemám veľkú mrazničku, takže nechcem brať väčšie množstvá naraz. Budem rád za konkrétne tipy 🙏.

Ďakujem.

Strana
z4
anonym_4ad887
Dnes o 06:08
@anonym_cb56a9

Ahojte, trošku som popátrala, tak si urobte obrázok o klamstve, vymýšľaní apd.

V jednom komentári píše: úplne súhlasím môj frajer robí na 12-hodinovky za 1300 € a všetci mu hovoria "buď rád". A za čo má byť rád? Že po 5 rokoch šetrenia nemá ani na základ pre hypotéku? Tá demotivácia nie je lenivosť, to je vyhorenie z toho systému...

V druhom o operatívnom leasingu na auto zrazu hovorí: my mame operak uz druhy krat, tak za mna: vyhody – platis mesacne a neriesis nic. v cene mas poistenie, servis, prezutie, dan, dialnicnu. ked sa nieco pokazi, volas a riesia to oni. nemusis riesit predaj po 4 rokoch, proste vratis a beres nove. pre firmu je to danovy naklad.

Tu radi zenam na vlasy po 30tke: 

Tu odpovedala na tému lekár vo Vranove: 

Tu je kaderníctvo v Žiline: 

Parkovanie v Malackach: 

urolog v Kosiciach: 

tu uz prerabali dom a brali uver cez SFRB: 

Tu kupovala gauč do Košíc: 

tu rieši kočík na leto a píše, ako ho používala v lete, ale nesedí to s tým, že ešte v júni min. roku sa len snažili s priateľom o dieťa: a pritom píše, ako už leteli s kočíkom do Grécka:

Tu píše skúsenosť s liekom, ktorý im z veselého chlapca urobil nervózne klbko: 

A tu ešte ani nie pred rokom, riesi citlivost prs pocas ovulacie, kde teda sa od roku 2024 snazia o dieta

Tu píše zaujímavú vec, pri prvom pôrode /ako keby ich teda mala viac /:

Ja po precitani vsetkeho mam pocit, ze ta osoba na “L” je nejaky chatbot, nejaka testovacia AI a uci sa tu na konikovych mamickach svoje prompty. Vsak za tym nemoze byt clovek 🧐

simi5841
autor
Dnes o 08:31

Vidím, že sa tu poriadne rozprúdila debata 😀. Nakoniec radšej spravím objednávku v mäsiarni 😀.

viestta
Dnes o 09:13
@simi5841

Vidím, že sa tu poriadne rozprúdila debata 😀. Nakoniec radšej spravím objednávku v mäsiarni 😀.

@simi5841 mas pravdu, na Dominikanskom by si nekupila nic 😅

nika1971
Dnes o 10:58

skoro rano najdes vnutornosti aj na d. feja...je tam masiaren, par razy som tam kupovala oblicky...ja to sice nejem, ale macky to miluju...maju tam aj pecen a obcas som natrafila aj na morcacie zaludky...ale nikde neviem najst, kde predavaju hrabaky z kurcata...

ewana73
Dnes o 13:09
@anonym_4ad887

Ja po precitani vsetkeho mam pocit, ze ta osoba na “L” je nejaky chatbot, nejaka testovacia AI a uci sa tu na konikovych mamickach svoje prompty. Vsak za tym nemoze byt clovek 🧐

@anonym_4ad887 presne tak, ako nejaky agent Moltbooku 😍

eviq
Dnes o 14:10
@viestta

@laura19102 kde je stara trznica v Kosiciach? Som rodacka z Kosic a nic take nepoznam

@viestta presne, ja som rodáčka z Košíc a až ma zaskocilo, kde je tu stará tržnica s mäsiarnou na poschodí 🤨😀

anonym_4206d8
Dnes o 14:51

Vnútornosti kúpiš v Košiciach v Oc Tip top. Československej armády 18
Otvorené majú od 6:30 do 17 hodiny. Vedia objednať kuracie ,morčacie pečienky kuracie žalúdky, bravčové srdce, bravčovú pečeň, ľadvinky...

Strana
z4