Kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti bez objednávky?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti (pečeň, srdce, obličky)?
Raz som si nechal objednať hovädziu pečeň v Staromestskej mäsiarni, ale skôr hľadám predajňu, kde to majú bežne dostupné na pulte a dá sa to rovno kúpiť bez objednávky.
Nemám veľkú mrazničku, takže nechcem brať väčšie množstvá naraz. Budem rád za konkrétne tipy 🙏.
Ďakujem.
Vidím, že sa tu poriadne rozprúdila debata 😀. Nakoniec radšej spravím objednávku v mäsiarni 😀.
skoro rano najdes vnutornosti aj na d. feja...je tam masiaren, par razy som tam kupovala oblicky...ja to sice nejem, ale macky to miluju...maju tam aj pecen a obcas som natrafila aj na morcacie zaludky...ale nikde neviem najst, kde predavaju hrabaky z kurcata...
Ja po precitani vsetkeho mam pocit, ze ta osoba na “L” je nejaky chatbot, nejaka testovacia AI a uci sa tu na konikovych mamickach svoje prompty. Vsak za tym nemoze byt clovek 🧐
@anonym_4ad887 presne tak, ako nejaky agent Moltbooku 😍
@laura19102 kde je stara trznica v Kosiciach? Som rodacka z Kosic a nic take nepoznam
@viestta presne, ja som rodáčka z Košíc a až ma zaskocilo, kde je tu stará tržnica s mäsiarnou na poschodí 🤨😀
Vnútornosti kúpiš v Košiciach v Oc Tip top. Československej armády 18
Otvorené majú od 6:30 do 17 hodiny. Vedia objednať kuracie ,morčacie pečienky kuracie žalúdky, bravčové srdce, bravčovú pečeň, ľadvinky...
Takže otázka bola Kde sa daju v Košiciach kúpiť hovädzie vnutornosti bez objednávky? a po 4 stranách diskusie o Laure sa autorka sa na koniec rozhodla, že si ich predsa len objedná !!
Takže otázka bola Kde sa daju v Košiciach kúpiť hovädzie vnutornosti bez objednávky? a po 4 stranách diskusie o Laure sa autorka sa na koniec rozhodla, že si ich predsa len objedná !!
@karolinakr hlavne treba povedať, že otázku zadal muž pod ženským avatarom a so ženským nickom. A odpovedala mu žena, ktorá v živote nebývala v Košiciach a vymyslela si tržnicu, ktorá neexistuje a vlastne si vymyslela všetko tu na MK. Tu je už všetko možné dpč.😂
Kosecky dvor existuje?
@karolinakr vyhodilo mi to stavbu niekde na zapade Slovenska 3 hodiny autom od Kosic, to by sa clovek presiel riadne, keby daval na laurinkine rady
@karolinakr hlavne treba povedať, že otázku zadal muž pod ženským avatarom a so ženským nickom. A odpovedala mu žena, ktorá v živote nebývala v Košiciach a vymyslela si tržnicu, ktorá neexistuje a vlastne si vymyslela všetko tu na MK. Tu je už všetko možné dpč.😂
@reela
@anonym_cb56a9 tu už nemôžeš veriť ani vlastným očiam ;-D
@karolinakr vyhodilo mi to stavbu niekde na zapade Slovenska 3 hodiny autom od Kosic, to by sa clovek presiel riadne, keby daval na laurinkine rady
@anonym_cb56a9
@reela
kedy musiš vstávat, aby si vyrazila z Bratislavy, ked chceš o 7.00 nakupovať v Košiciach?
@anonym_cb56a9
@reela
kedy musiš vstávat, aby si vyrazila z Bratislavy, ked chceš o 7.00 nakupovať v Košiciach?
@karolinakr to by som musela pocitat v kvantovej fyzike, lebo este musis zaratat cas, ktory ti treba, aby si sa prepadla do dimenzie, kde na Dominikanskom je na druhom poschodi nejaka masiarska hala
Kosecky dvor existuje?

Ahojte, trošku som popátrala, tak si urobte obrázok o klamstve, vymýšľaní apd.
V jednom komentári píše: úplne súhlasím môj frajer robí na 12-hodinovky za 1300 € a všetci mu hovoria "buď rád". A za čo má byť rád? Že po 5 rokoch šetrenia nemá ani na základ pre hypotéku? Tá demotivácia nie je lenivosť, to je vyhorenie z toho systému...
V druhom o operatívnom leasingu na auto zrazu hovorí: my mame operak uz druhy krat, tak za mna: vyhody – platis mesacne a neriesis nic. v cene mas poistenie, servis, prezutie, dan, dialnicnu. ked sa nieco pokazi, volas a riesia to oni. nemusis riesit predaj po 4 rokoch, proste vratis a beres nove. pre firmu je to danovy naklad.
Tu radi zenam na vlasy po 30tke:
Tu odpovedala na tému lekár vo Vranove:
Tu je kaderníctvo v Žiline:
Parkovanie v Malackach:
urolog v Kosiciach:
tu uz prerabali dom a brali uver cez SFRB:
Tu kupovala gauč do Košíc:
tu rieši kočík na leto a píše, ako ho používala v lete, ale nesedí to s tým, že ešte v júni min. roku sa len snažili s priateľom o dieťa: a pritom píše, ako už leteli s kočíkom do Grécka:
Tu píše skúsenosť s liekom, ktorý im z veselého chlapca urobil nervózne klbko:
A tu ešte ani nie pred rokom, riesi citlivost prs pocas ovulacie, kde teda sa od roku 2024 snazia o dieta
Tu píše zaujímavú vec, pri prvom pôrode /ako keby ich teda mala viac /:
Ja po precitani vsetkeho mam pocit, ze ta osoba na “L” je nejaky chatbot, nejaka testovacia AI a uci sa tu na konikovych mamickach svoje prompty. Vsak za tym nemoze byt clovek 🧐