Metóda chudnutia poležiačky
Ahojte,
zaujíma ma, že či niekto vyskúšal túto metódu? Chudnutie poležiačky? Lebo recenzie majú fajn, ale chcem vedieť či to ozaj pomohlo.
Budem vďačná za každú radu.
@viestta vsak telo udrziavanim zivotnych funkcii spali najviac kalorii, takze ano, staci ked lezis a dychas… a nejes nic 😂
Ja som ale nemyslela doma pred TV. V KE je klinika, ktorá sa tak volá. Ja len či niekto s ňou nemá skúsenosti.
@autorka kratkodobo ti moze pomoct hocijaka metoda na redukciu hmotnosti. Ale ak si chces natrvalo udrzat zdravu vahu a kondiciu, musis si v provom rade vytvorit navyk na nejaku fyzicku aktivitu, a venovat sa jej kontinualne. Plus samozrejme zoptimalizovat aj stravu.
Ale musim povedat, ze ma to zaujalo trosku, pozrela som si to :D posobi to na mna tak, ze na dotvarovanie to moze pomoct, ale fakt len ze nejake celulitidy to moze zjemnit a odstranit, a trochu zostihli, ale dovolim si pochybovat uz o tych min 5cm ako pisu v popise… takze clovek s 50kg nadvahy urcite tymto nedocieli zdrave bmi ;)
inak je velmi zaujimave, ako sa zavadza.
napisu, ze chudnutie pomocou... v tomto pripade lezania ( neviem necitala som to, uplne ma to nezaujima ) a nakoniec sa z toho vykluje dieta, lebo ti napisu aj jedalnik a nechudnes pomocou lezania,a le pomocou tej diety, ktoru ti napisu.
Ach jaaaj, tak po kavitaciach, baleni sa do folie, chudnucich kavach, vibrujucich vtakovinach na brucho a podobnych bludoch tu mame uz aj toto. A stale sa najdu ludia, ktori tymto smejdom veria.
@elizabet173 uz ked niekde vidim "zbavte sa tukovych buniek" a x kozmickych akoze odborne znejucich popisov a k tomu svajciarsky pristroj (akoze zaruka kvality), je mi mdlo. Mne sa velmi lubi moja kozmeticka, ktora ma v salone xyz "chudnucich" pristrojov a sama kazdy den drie vo fitku. Myslim, ze nic viac k tomu dodat ani netreba.
Existuje metoda vsugerovania, .. ale je to len pomocna popri ozajstnom zmene životneho štylu.
Ahoj.Ja som dostala do daru min.rok 10 sedení-teda ležaní,super na celulitídu,na doformovanie pár cm...zhodnotila by som ako veľmi drahý relax asi tak...

Ako sa da chudnut bez kalorickeho deficitu?