icon

MUDr. Tibor Prunyi - skúsenosti

26. jún 2025
taktotedanie
•
26. jún 2025

Velmi dobre vsade odporucam

minnie67
•
26. jún 2025

Dobrý lekár ale treba sa pripraviť že skoro za všetko sa tam dopláca, a nie málo

taktotedanie
•
26. jún 2025
@minnie67

Dobrý lekár ale treba sa pripraviť že skoro za všetko sa tam dopláca, a nie málo

@minnie67 tak vies najdi “statneho “ alergologa s dobrym terminom, v ke snad nemozne
Sama som cestovala okolo 100km kvoli alergologovi chvalabohu termin do 7 dni, nikdy som nic neplatila
Ale s tymto panom doktorom som bola velmi spokojna
Ale odstahovala som sa potom tak ci tak

minnie67
•
27. jún 2025
@taktotedanie

@minnie67 tak vies najdi “statneho “ alergologa s dobrym terminom, v ke snad nemozne
Sama som cestovala okolo 100km kvoli alergologovi chvalabohu termin do 7 dni, nikdy som nic neplatila
Ale s tymto panom doktorom som bola velmi spokojna
Ale odstahovala som sa potom tak ci tak

@taktotedanie ano ja to chapem, mne to nevadilo, ale niekomu to moze vadit preto upozornujem

selenka7
•
27. jún 2025

Perfektny lekar, odporucam velmi. Prvy, u ktoreho sa mi podarilo konecne dopatrat priciny mojich tazkosti. Doplaca sa, ano, ale za testy, za ktore sa plati aj u inych lekarov (laktozova, fruktozova intolerancia, SIBO, potravinove alergie).

taktotedanie
•
27. jún 2025
@minnie67

@taktotedanie ano ja to chapem, mne to nevadilo, ale niekomu to moze vadit preto upozornujem

@minnie67 ani mne ti nevadilo ani mi nevadi si priplatit tam kde to ma zmysel
( nie neuznavam poplatky ta potvrdenia a dalsie vymyslene somariny)

autor
•
27. jún 2025
@selenka7

Perfektny lekar, odporucam velmi. Prvy, u ktoreho sa mi podarilo konecne dopatrat priciny mojich tazkosti. Doplaca sa, ano, ale za testy, za ktore sa plati aj u inych lekarov (laktozova, fruktozova intolerancia, SIBO, potravinove alergie).

@selenka7 a koľko za tie potravinové testy

taktotedanie
•
27. jún 2025

Skus google, ma cennik zverejneny na webe alebo aj v u seba na ambulancii
Velmi sikovny pan doktor a termin velmi skoro

monsterablue
•
Autor odpoveď zmazal
•
minnie67
•