icon

Najlepší gynekológ so skúsenosťami v Košiciach

bozenka67
1. jan 2024

Prosim o radu. Som po 2 MA, kvalita vajicka v oboch pripadoch nebola idealna a chcem zmenit gynekologa. Najlepsie takeho, ktory je rozhladeny v poznatkoch modernej mediciny, vie tym padom, ci najlepsie pomoct, vysvetlit, poslat zenu, kde sa len da a aj sam vie urobit maximum a nielen cakat ako to opat dopadne. Dakujem za kazdu radu.

Strana
z2
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
bozenka67
autor
1. jan 2024

@monsterablue a ktor3 by si odporucala v Kosiciach? Mas osobnu skusenost? My sme boli v Gynecare, ale nemala som z tej doktorky dobry pocit, vravela som jej ako to dopadlo naposledy, ze tiez na uplnom zaciatku vsetko super, ale i tak ma uz nechcela dalej riesit a poslala ma na ambulatnu gynekologiu a dopadla som presne ako prvykrat. Tolko moja osobna skusenost...potom nech sa nikto necuduje, ze clovek uz nevie, ku komu ist

rivini
1. jan 2024

@bozenka67 je mi luto, co sa ti stalo. Nepises, kolko mas rokov, no hlavne vo vyssom veku nie je nezvycajne prekonat viac potratov, kym nastupi zdrave tehotenstvo. Ak chces istotu a vysetrenia, chod rovno do CAR. Ani naj gynekolog ti nepomoze, ak mas problem s vajickami. Odkial vlastne vies, ze problemom je kvalita vajicok?

bozenka67
autor
1. jan 2024

@rivini pisala som vyssie o CAR aj o tej informacii...36, ano je to vysoko pravdepodobne

bozenka67
autor
1. jan 2024

@bozenka67 Mate niektora skusenost s Lazorčakovou Vatraľovou alebo s Molokáčom?

nikolka5432
1. jan 2024

@bozenka67 ja chodím ku lazorčakovej zamna najlepšia gynekologička

gumkac19
1. jan 2024

@bozenka67 ja som prešla k tejto lekárke MUDr. Barbora Baranovičová https://gpo.sk/ordinacne-hodiny/
Za mňa super veľmi, všetko rieši, aj veľmi dobre vysvetľuje

ariesi
1. jan 2024

@bozenka67 chodím k SR. Lazorcakovej, som spokojná, vysvetlí, rieši ak je problém

oblecenie99
2. jan 2024

Ja chodím k MUDr. Knopovi, keby som mala od neho brat kartu, určite by som išla k MUDr. Murínovi.

bozenka67
autor
2. jan 2024

@nikolka5432 rozmyslam velmi aj nad nou, zatial sama chvala, aj Knop aj Molokáč

bozenka67
autor
2. jan 2024

@oblecenie99 Knop tiez je v mojom uzsom vybere zatial

zuzkaa1991
2. jan 2024

@bozenka67 ku ktorej teraz chodíte??
Tak moja byvala ma poslala alebo som si pytala sama? Tak ako pisali baby po roku snazenia brala som lieky to skusali obehala.som.si genetiku hematologiu a ak by po roku sa nepostastilo uz nas chcela poslať do centra....takze co citam knop varga kraus je za mna top aj z pocutia znamych aj foria ja som prestupila ku de furia kedze uz zenu som chcela mat a nemozem na nu dopustit.....

Mozno linkesch bol kedysi dobry ale ako pisali vysse uz asi je vycerpany podla mna kedze ma viac funkcii nestiha a od 5hod ordinuje aj ten cas mi nevyhovoval ze musim rano vstavat skoro;) Plus kooooopu pacientov ma...mala.som zdravotné ťažkosti po MA povedal ze mam v hlave 🤣🤣hlavne vzdy vytiery vychadzali pozitivne na niečo neriesil.to druha skúsenost bolelo ma podbrusko (chodila som len na preventivky) pichlo bolelo ma velmi hovorim si idem za týždeň na preventívku tak poviem jedine co povedal ze moze byt slepak🙈(pichlo ma dole na lavo)usg 5s poriadne ma nepozrel cytologia mi 2r vysla canida ani raz.ma nepriecil a tie bolesti a ine ťažkosti sposobala ona...ona lekarka mi spravila vysla opat preliecila ma ....plus este pri prestupe ma hned preliecila ked videla cytologiu...asi tak

bozenka67
autor
2. jan 2024

@zuzkaa1991 nechcem ju tu menovat, ona ma uz svoje odpracovane, podla mna je vyhoreta a isto k nej uz chodi malo zien, ktore potrebuju viac ako len bezne vysetrenie, kedze referencie na internete, co som si o nej precitala, su mizive, tu na MK ju ani nikto neodporucal, comu uplne chapem, tym, ze potrebujem riesit problem, tak chcem zmenit aj ambulantneho gynekologa

lady18
2. jan 2024

@bozenka67 chodím k lazorcakovej a odporúčam...riešila mi aj tehotenstvo a všetko super...na všetko odpovie čo sa človek opýta

zuzkaa1991
2. jan 2024

@bozenka67 zaujíma ma to napiste mi spravu

bozenka67
autor
6. jan 2024

@lady18 mozem sa spytat mala si nejaky problem s tehotenstvom?

lady18
6. jan 2024

@bozenka67 nie nemala som,ale čokoľvek som potrebovala vedieť pekne vysvetlila,poradila...všetky vyšetrenia precízne urobila a všade kde bolo treba ma poslala.

stefania100
12. okt 2024

@zuzkaa1991 Presne tak, ja velmi lutujem, ze som pri nom bola 😔

stefania100
12. okt 2024

@bozenka67 Mozem sa opytat, ku komu nakoniec chodite? Ste spokojna?

bozenka67
autor
15. okt 2024

@stefania100 dobry den, zatial som ostala pri povodnej gynekologicke, i tak co chvila pojde do dochodku a do znacnej miery som si poradila sama, kedze ani vymenne listky som od nej nedostala na vsetky specializovane vysetrenia, ktore som chcela absolvovat, kedze to nepovazovala v mojom pripade za potrebne. Vymenne listky na tie co som nedostala od nej, som dostala od vseobecneho lekara. Ak by som menila gunekologa, uz viem ku komu by som isla, avsak rozhodla som sa, ze nebudem teraz riskovat vymenu, lebo na dalsiu by som mala narok az o pol roka, ak by mi ani ten novy nesadol. Takze po bsetkych informaciach ktore som si sama vyhladala, som pobehala nakoniec vsetko, co som potrebovala aj bez ambulantneho gynekologa. Nemalo by to tak byt, kedze ambulantny gynekolog je prvy kontakt pri problemoch gynekologickeho a reprodukcneho razu a on by ma mal viest,poradit a poslat tam, kde je potrebne.

stefania100
15. okt 2024

@bozenka67 Dakujem, vsetko dobre prajem.

stefania100
11. nov 2024

@brankovamama Je mi to tak ĺuto 😔 tiež som sa nechala presvedčit, že je dobrý gyn. Musela som sa na vlastnej koži presvedčiť, že to tak nie je 😔 škoda, že som od neho neodišla....verím, že by sme naše dieťatko zachránili 🥲

carduelis
11. nov 2024

@bozenka67 este ti davam do pozornosti liecbu Naprotechnology, moji znami sa tak liecili, podla mna je to to, co hladas, sledujes si cyklus pomocou metody sledovania hlienu a specializovany gynekolog (najblizsie v PO) potom presne podla cyklu casuje odbery a nasadenie liecby. Ze sa snazia liecit neplodnost a hladat priciny, casto je to vraj aj len v nedostatocnycb hladinach hormonov pocas cyklu, niekedy staci pridat vyssie davky vitaminov aby boli kvalitnejsie vajicka a niekedy sa presne casuju lieky na podporu ovulacie, tych moznosti je mnoho a tí miji znami tak otehotneli po 2,5r neplodnosti, ale im sa ani pocat predtym nepodarilo

bozenka67
autor
11. nov 2024

@carduelis vieš mi napísať konkrétne kde v PO prosim ako sa volaju? Ďakujem krasne. U nás však s počatím nie je úplne problém,ale kvalita vajíčok určite áno alebo možno tak 50 na 50 vajíčka a spermie, to už nám nikto nepovie presne.

carduelis
12. nov 2024

@bozenka67
Oni to riešia komplexne. A pomýlila som sa, je to Poprad, doktorka Alena Polomská. Viac sa dozvieš aj na stránke plodar.sk. Ak mas nejake otazky kludne sa pytaj, celkom o tom mam prehlad 🙂

jvasenka
23. nov 2024

@lady18 nie je pani dr náladová? usg predpokladám že ma, aj wc v amb/cakarni? niekde som čítala že vyšetruje odspodu aj v tehu? a nahodou neviete ako je to pri nej s mykózou, predpisovanim liečiv a pn? premýšľam nad zmenou ale keďže som tehu vcelku sa obavám.

lady18
23. nov 2024

@jvasenka nie,nieje naladova aspoň ja som si nikdy pri nej nevšimla žeby bola. Vždy je milá a vysmiata a sestrička to isté. Áno vyšetruje zospodu v tehu. S mykozou a podobne neviem,takéto problémy som s ňou neriešila lebo tým netrpim. Ale s predpisovanim by nemala mať problém a PN tiež keď je opodstatnena tak tiež si myslím že v pohode.
Ja som riešila s ňou hneď prvé tehotenstvo a všetko bolo v poriadku a všetko mi vysvetlila tak ako bolo potrebné. Všade kde bolo treba ma poslala bez váhania,dokonca aj na ultrazvuk v 3.trimestri čo som počula ževraj nieje už povinný tak ma poslala aj na ten aby vedela že je naozaj všetko ok 🙂 takže ja som spokojná

jvasenka
23. nov 2024

@lady18 ďakujem za odpoved 🙂

nelnelnel
16. sep 2025

Alena Staskova

Strana
z2