Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka
Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka
@lydka84 Šaca,ale veľmi boli ochotní,hneď keď som prišla a pýtali sa na bolesť tak vyšetrili,aj keď som povedala že ja.mam bolesti už chronicky každý deň,vzali krv,usg,RTG hrudníka aj brucha dokonca,dali infúziu a povedali že keď nebudete mať dobré výsledky tak dnes operácia 😦ja som sa len išla objednať,tak som bola prekvapená.Nastastie výsledky mám dobré,tak mi dali najbližší termín operácie.
Baby,držím vám veľmi palce,nech ste rýchlo fit.
Normálne ste ma povzbudili do tej operácie. Lebo bolesti a iné problémy nemám,no zároveň,asi lepšie ísť skôr ako sa na posl.chvilu nechať riešiť 😔
@terezka1947 mňa tiež povzbudilo to že dr.povedala že radšej skôr ako potom riešiť komplikácie typu pankreatitida.
Baby,kľudne aj do SS,kto vás operoval v Sací a ako ste sa vlastne k operátorovi dostali? ďakujem
@sunny15 tak ja už som po operacii zlcnika- robili mi to nakoniec teraz 20teho na jednodňovej chirurgii a na druhy deň má pustili
@katarinka89 a ako sa máš?
Baby už aj ja to mám za sebou.
@sunny15 som rada,že máš po a prajem rýchlu rekonvalescenciu. Dajú sa zvládnuť tie bolesti?
Ja sa odhodlavam....ale bojím.
Tiež uvažujem o Sací,ale neviem,za kt.lekarom ísť a ako to tam chodí.
@terezka1947 ahoj ja ešte nemám po,len idem o 3tyzdne,to diaalex má za sebou.Ja si nikoho nebudem asi vybavovať,snáď to bude aj tak v pohode.
@sunny15 prepáč ze takto neskoršie odpisujem- mam sa dobre, len ta dieťa je fakt des, len varené všetko, ani surové ovocie, ani zeleninu, domov mi dali papier s diétou na dodržanie 1/2 roka až rok....takže mám v tom chaos dokedy sa obmedzovať....samotná operácia bola v pohode- bola som tam 24 hodín, po 10 dňoch mi vybrali stichy, a keď vyberajú tu dreň tak to vôbec neboli, mňa tak vyhlásili vopred že je to bolest ale nič to nebolo- sestrička keď mi dávala von kanylu s leukoplastom - to bola 1000x horšia bolest.
@terezka1947 ničoho sa neboj, bolesti sú trošku ale pokiaľ mávaš bolestivý menzes tak toto dáš ľavou zadnou.
@katarinka89super,že sa máš dobré, mne viacerí povedali že tak 2tyzdne dodržiavali,ale potom už po troške ochutnávali všetko a tak zistíš že čo ti vadí a čo je bezproblémové jedlo pre teba.Kamarát bol operovaný koncom septembra a už je všetko okrem hranoliek a alkohol mu nerobí dobre,...

@sunny15 ako dlho budeš čakať? 🙂