icon

Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka

sunny15
8. jan 2023

Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka

diaalex
15. feb 2023

@sunny15 alkohol som ani doteraz nepila, mám alergiu 😀

sunny15
autor
15. feb 2023

@diaalex ja tiez mám s tým problém,aké máš príznaky?Mňa začne svrbieť telo.

diaalex
15. feb 2023

@sunny15 hneď začnem zvracať, ledva to zíde a strašné bolesti brucha

katarinka89
16. feb 2023

@sunny15 ja keď som ešte malá zlcnik tak som vypila asi 3 glgy vína, sampusu alebo niečoho iného a tak som utekala na 🚽 že som myslela, že nedobehnem. A popravde som si už dlhšiu dobu všimla, že mi alkohol ani ,,nejde dole krkom, akoby sa mi to vracalo naspäť....takže z nás bezzlcnikovych asi alkoholický nebudú 🤣

sunny15
autor
16. feb 2023

@katarinka89 🤣asi to tak bude,ja mávam aj migrény z alkoholu.
@diaalex mňa z alkoholu začal bolieť žlčník aj v lete,keď som si dala len likér,ale tam bola smotana,takže možno aj to,ale tvrdé vôbec nemôžem.

diaalex
16. feb 2023

@sunny15 uvidíme po aké to bude 😀

sunny15
autor
16. feb 2023

@diaalex no už sa mi to kráti,len nech neochoriem😬

diaalex
16. feb 2023

@sunny15 kedy máš termín? ☺️ ja som pila Ginger shot z farmfood.u každý deň kým som nešla do nemocnice ☺️

sunny15
autor
17. feb 2023

@diaalex presne o 2tyzdne mám mať opku.

diaalex
17. feb 2023

@sunny15 budem držať palce 😉

sunny15
autor
17. feb 2023

@diaalex ďakujem pekne ❤️ Tak dúfam že všetko dobre dopadne,už by som to chcela mať za sebou

diaalex
17. feb 2023

@sunny15 tak to ti verím ☺️ inak ja som si už včera a dnes dala 3v1 a nestalo sa nič 🙏

sunny15
autor
17. feb 2023

@diaalex no super 😉len tak ďalej 😉

sunny15
autor
17. feb 2023

@terezka1947 mňa ešte nikto neoperoval,len čakám na operáciu ale nemám nikoho vybaveného

sunny15
autor
23. feb 2023

Baby o týždeň mám ísť na príjem do nemocky a ja mám už 4den nádchu 😬😬😬

sunny15
autor
3. mar 2023

@diaalex
@katarinka89

@lydka84 ahojte tak už aj ja to mám za sebou,dnes.som mala opku

lydka84
3. mar 2023

@sunny15 a ako sa citis ??

katarinka89
4. mar 2023

@sunny15 a čo ako ? Prehanaj, píš ....ako ti je?

sunny15
autor
4. mar 2023

@lydka84
@katarinka89 no som dosť unavená ešte,mám jeden dren ktorý dúfam dnes vyberú,lebo ťahá a to je asi najhoršie, poznáte to🙈ale takmer nič v ňom nie je.Toho sa obávam trošku,ešte mi nedali jesť, včera po narkoze som raz zvracala asi žlč,lebo to bolo žlto zelenej farby.Tak a spánok no chrbát má boli lebo kvôli jazvam sa neviem otočiť do inej strany,...Akože nikto za mnou neprišiel ako dopadla operácia...ani nič len toľko viem že kameň tam nebol,čo sme aj vedeli tak zrejme len to blato.

katarinka89
4. mar 2023

@sunny15 dreň mne vybrali na druhý deň ale preto ze som bola na 1- dňovej, tebe neviem kedy výberu. Chrbát bolel aj mňa, ja na tých nemocničných posteliach trpím. A niesi hladná? Mne teda nedali nič jest. Iba svoju vodu som pila. A ze tam nemáš nič tak to je dobre- ten dren myslím. Mne sa tam objavilo trošičku na večer ale bolo to ôk a keď ti ho budú vyťahovať- taj to bolo úplne v pohode, nič som necítila.

sunny15
autor
4. mar 2023

@katarinka89 no už mám trošku žltej tekutiny v drene asi 50ml,ale to len čo ostalo v hadičke asi to natieklo,povedali že asi dnes vyberú,ráno robili odbery a keby všetko bolo ok.tak zajtra domov.Tak super,dúfam že ani mňa to nebude veľmi bolieť,no že sa.mi uľaví.Zatial od večera len vodu som pila, raňajky este nemám asi až na obed,ale nie som vôbec hladná

katarinka89
4. mar 2023

@sunny15 neboj všetko bude ôk, ja som bola hladná veľmi a boleli ma aj ramena z narkozy

sunny15
autor
4. mar 2023

@katarinka89 mňa ramená neboleli ale raz som zvracala pár hodín po narkoze keď ma postavili na nohy.No a samozrejme grga sa mi od narkózy neustále ,či som bola nalačno či jedla či len píla,stále sa mi odgrgava.Tak dúfam že to bude len dočasne

katarinka89
4. mar 2023

@sunny15 zajtra to bude lepšie, ale úplne ôk budeš tak 5- 7 dní po operacii

sunny15
autor
4. mar 2023

@katarinka89 tak dúfam,ale už mi hovorila sestrička že tak vyzerám jak keby som nebola ani operovaná,lebo bola som dole v bufete a aj v areáli sa prejsť 🙈😁teraz mi dali nejakú tabletku quamatel že na trávenie ale neviem či to chcem zobrať,...ešte dostanem nejakú reakciu a nepustia má.domov

diaalex
4. mar 2023

@sunny15 ja som žiadne lieky na trávenie nemala ☺️ ale teším sa, že si už po

sunny15
autor
4. mar 2023

@diaalex ani ja som nezobrala😉 zajtra domov,ale takú žbrndu mi dali dnes jesť že hrôza 😯 ešteže mi tam dali výživu lebo by som sa nenajedla ani dnes🙈

katarinka89
5. mar 2023

@sunny15 neviem ako to zareaguje u teba, ale ja som po detských výzvach mala neskutočnú kyselinu.

katarinka89
5. mar 2023

@diaalex ovocie už jedavas surové?

sunny15
autor
5. mar 2023

@katarinka89 @diaalex dnes ma pustili z nemocky,raňajky zas výživa 😏tak ja mám pocit kyseliny od prebudenia a zvracala som žlč pár hodín po narkoze a už viem prečo,lebo mi pri laparke vyliali nejaké množstvo žlče do brušnej dutiny😬😬😬ináč tam bolo blato,no a posiela sa žlčník na histologiu?