Odhlučnenie stropu: Poraďte overené firmy a technológie v Košiciach
Hľadám tip na overenú firmu - technológiu na odhlučnenie stropu. Ideálne Košice. Plus do akej miery sa podarilo zbaviť hluku od susedov nad vami? Počujem ich rozhovory, televízor, kroky iba výnimočne.
@martinka17 to uz neodhlucnis budes to pocit tak ci tak
Dan zato ze byvas v 60rocnej statej bytovke
@anonym_a7d449 no v novostavbe je to horšie, takže radšej toto. A dom ani omylom😉
@anonym_a7d449 no v novostavbe je to horšie, takže radšej toto. A dom ani omylom😉
@martinka17 byvam v novostavbe a byvala som v starej bytovke a teda neda sa to porovnat, novostavba v tomto pripade lepsie odhlucnena
Ak riesis novostavbu pri radnici to ta nepotesim tam su doslova papierove steny vo som bola na navsteve ostala som zhorzena, uz je to tak rozkriknite po kosiciach ze majitelia nevedia ani byt predat lebo to nikto nechce 🤷🏻♀️
@martinka17 mam k dispozicii dom a je to nebo snad sa tu raz prestajujem
Natrvalo
@martinka17 odhlučnenie stropu je možné riešiť viacerými spôsobmi v závislosti od typu hluku (kroky, rozhovory, TV). V praxi sa najčastejšie využíva systém zníženého sadrokartónového stropu na akustických závesoch, ktorý sa vyplní minerálnou (akustickou) izoláciou. Tento spôsob dokáže výrazne eliminovať bežný hluk z bytu nad vami, pričom pri správnej realizácii je zlepšenie citeľné najmä pri kročajovom aj vzduchovom hluku.
Dôležité je, aby bol systém správne navrhnutý a oddilatovaný od pôvodnej konštrukcie, inak sa účinok výrazne znižuje. Každý prípad je však individuálny, preto odporúčame obhliadku a návrh riešenia na mieru.
Radi vám vieme zabezpečiť kompletnú realizáciu v Košiciach vrátane návrhu vhodnej technológie.

@martinka17 to uz neodhlucnis budes to pocit tak ci tak
Dan zato ze byvas v 60rocnej statej bytovke