Čo robiť, keď je izba prepojená dverami a všetko počuť?
Dvere sú síce zamknuté, ale cez ne počujeme rozhovory, televízor. Sme tu na viac nocí a neviem, či je toto pri takýchto izbách bežné? Asi to nie je dôvod na výmenu? Ďakujem.
Prísť na recepciu, dať 50 eur a nech vás presťahujú
Nám sa to stalo v Egypte. Susedia fajčiari, tak si vieš predstaviť ten smrad v izbe. Na recepcii mi povedali, že za dva dni odchádzajú, tak som to nechala tak. Keby sú dlhšie, tak žiadam výmenu.
Treba ist na recepciu a opytat sa či sa dá izba vymenit
to by som spravila ako prvé pred pisaním na MK
robi sa to bežne ak majú volne izby tak vymenia
Mi hovor,teraz som sa vrátila z takého pobytu kde všetky izby boli rodinné takže presťahovať nehrozilo nikde.. neostávalo nám nič iné len dobrovoľne nasilu počúvať chrapoty a kadejaké árie.. už sa teším na recenziu....a neboli sme v rovnakom penzióne?
Ak je ucel tych dveri moznost vytvorit velku izbu pre vacsiu rodinu, tak su to obycajne dvere a ich zvukova nepriezvucnost je biedna, nejaky drobny pokrok moze nastat, ak si vyziadas spinavy uterak a vyrobis z neho prah.
Jedina sanca je vymena izby, ak maju.
@anonym_autor ja som tak bola raz a bez problémov vymenili..... Len si treba otvoriť ústa a uvedomiť si že si platiaci zákazník tak nech to riešia

@anonym_autor skús sa spýtať na recepcii, či vás nemôžu presťahovať, za opýtanie nič nedáš. Mne sa toto stalo na Djerbe pred rokmi. V izbe za tými dverami mali malé dieťa, ktoré polovičku noci prerevalo. Išla som na recepciu len s otázkou, že ako dlho tam tí ľudia budú, nech viem na čo sa pripraviť. A oni mi ponúkli inú izbu. Možno budeš mať šťastie.