icon

Odporučte empatického pediatra v Košiciach-Západe

simh003
4. máj 2026

Ahojte. Mám 2 ročnú dcéru a chcem zmeniť pediatričku. Zároveň mám ale rešpekt, lebo prechod k novej lekárke nie je úplne jednoduchý, najmä keď ide o dieťa.

Hľadám preto niekoho( ideálne Košice- Západ), kto:

-má ľudský a milý prístup k deťom aj rodičom
-je ochotný komunikovať aj e-mailom alebo telefonicky
-dá sa s ňou normálne dohodnúť a riešiť veci bez stresu
-nie je “antibiotiká -hneď na všetko”, ale zároveň vie rozumne a odborne rozhodnúť
-pôsobí profesionálne, ale zároveň empaticky

Ak máte dobré skúsenosti s niekým v tejto oblasti, budem veľmi vďačná za odporúčania 🙏

anonym_cc20d7
4. máj 2026

@simh003 MUDr. Eva Adamcová, Poliklinika Terasa

anonym_10320f
4. máj 2026

Zborovjanova dfn

anonym_dbc4a7
4. máj 2026
@anonym_10320f

Zborovjanova dfn

@anonym_10320f Nedostali pediatri v dfn vypovede nejak k tejto jeseni? Mame tiez Adamcovu/Poliklinika Terasa, tak som tej sprave nevenovala tolko pozornosti, mozno sa mylim.
Co sa tyka Adamcovej, my sme spolojni, deti 2r5m a 4m. Je pravda, ze niekedy je trochu svojska a na niekoho mozno prolis priamociara, ale nam to nevadi. Gro casu je mila, k malym detom je velmi zlata. Sestricku ma uplny poklad. Neviem, ci funguje na mailoch, povedala by som, ze ano ale nemame skusenosti a inak objednavanie cez telefon, nikdy tam necaka viec ako 2deti, sestricka vsetko objednava tak, aby sa deti nestretavali v cakarni pokial sa da.

terezka2911
4. máj 2026

@simh003 ak ti nevadí Juh, tak MUDr Čuhová

anonym_10320f
6. máj 2026
@anonym_dbc4a7

@anonym_10320f Nedostali pediatri v dfn vypovede nejak k tejto jeseni? Mame tiez Adamcovu/Poliklinika Terasa, tak som tej sprave nevenovala tolko pozornosti, mozno sa mylim.
Co sa tyka Adamcovej, my sme spolojni, deti 2r5m a 4m. Je pravda, ze niekedy je trochu svojska a na niekoho mozno prolis priamociara, ale nam to nevadi. Gro casu je mila, k malym detom je velmi zlata. Sestricku ma uplny poklad. Neviem, ci funguje na mailoch, povedala by som, ze ano ale nemame skusenosti a inak objednavanie cez telefon, nikdy tam necaka viec ako 2deti, sestricka vsetko objednava tak, aby sa deti nestretavali v cakarni pokial sa da.

@anonym_dbc4a7 no ano vlastne
Tak snad si najde ine miesto na ordinovanie

70katka70
6. máj 2026

Dr. Gabika Gregová na poliklinike na Brigádnickej

simonka850
7. máj 2026

ambulancia Jahôdka určite. Nie je to síce terasa ale je to blízko a my by sme nemenili, po dlhom hľadaní konečne super pediater..