icon

Odstránenie šedého zákalu v Košiciach

ewka10
18. mar 2025

Ahojte viete prosim odporučiť očnú kliniku na odstránenie šedého zákalu?
Robím si prieskum : očná klinika Veselý vychádza cca 2.000€ ale či máte s nimi skúsenosti…alebo kde v Košiciach na akú očnú kliniku ísť.
Ďakujem krásne 🤗

hopatko
18. mar 2025

@ewka10 mozem sa spytat zo zvedavosti, preco to neriesis v statnej nemocnici zadarmo? Mojmu otcovi operovali obe oci, a prave som objednavala mamu, na buduci mesiac ma termin, na obe oci s tyzdnovym rozdielom. Juzne Slovensko.

markusrasford
18. mar 2025

@hopatko prezraď v ktorej nemocnici operujú zadarmo. Ja osobne som sa pýtal mojej poisťovní a bolo mi povedané šedý zakal nepreplacaju

markusrasford
18. mar 2025

@ewka10 súkromná klinika v Nové Zámky Diamond jedno oko 380 e a druhe 400 e.

viestta
18. mar 2025

@markusrasford UNLP Kosice, pred par mesiacmi bola svokra mojho stryka. Doplacala menej ako stovku, aj ked neviem za co.

hopatko
18. mar 2025

@markusrasford statna nemocnica v Novych Zamkoch, otec neplatil ani cent, bola som tam s nim.

hopatko
18. mar 2025

@markusrasford a v Nitre, sukromna klinika, neviem nazov, bola mamina kamoska a platila 110 eur za kazde oko..som sa len zacudovala ake horibilne sumy tu pisete.

jaga18
18. mar 2025

Áno, Nové Zámky robia stále zadarmo, nedám dopustiť na ich prácu.

jaga18
18. mar 2025

Teda, fakultná nemocnica NZ, nie Diamond.

taktotedanie
18. mar 2025

Klinika vesely operuje Dr Kolesar topka v ramci ocnych chirurgov ak sa bavime v ramci vychodneho slovenska
Mas este 3F pri bielom dome- tam bud Dr Dzur alebo Dr Perdukova taktiez skveli ocni chirurgovia
Treba si zistit kde to ako vychadza
Ak chces neplatit nic alebo len malicko tak stara nemocnica

janinah
18. mar 2025

Štatne nemocnice operuju bez doplatku.doplaca sa jedine za isty druh umelych šošoviek.ak pacient nevie doplatiť dostane šosovku štandardnu bez doplatku.Niekde je mozne doplatit vyber operatera.ktory samozrejme nie je povinny.Fakultne nemocnice spravidla vedia aj poriešiť pripadne operačne komplikacie.

hopatko
18. mar 2025

@markusrasford a aku mas poistovnu?

eleanor2510
18. mar 2025

@markusrasford ktora je to poistovna? Operacia sedeho zakalu je plne hradena zo zdravotného poistenia, maximalne sosovky sa doplacaju, ale to su nizke sumy, moja mama bola pred rokom, ona nedoplacala nic, niektori doplacali 30 eur.

markusrasford
18. mar 2025

@eleanor2510 všeobecná poistovna

hopatko
18. mar 2025

@markusrasford aj moj otec ma vseobecku, neplatil nic

markusrasford
18. mar 2025

@hopatko len tvoj otec bol v štátnej a ja v súkromnej asi tam bude rozdiel.

hopatko
18. mar 2025

@markusrasford ale ved tomu ja rozumiem...ty mas nejake nekompletne info.

markusrasford
18. mar 2025

@hopatko ôk mam. Aké je kompletné info?

stanulienkat
18. mar 2025

Sedy zakal je plne hradeny poistovnou v statnych zariadeniach. Ak chcete v ramci vykonu nieco navyse (dioptricke sosovky napriklad), to si doplatite.

eleanor2510
18. mar 2025

@markusrasford povedal si, ze si sa pytal v poisťovni a sedy zakal nepreplacaju. Preplacaju, dokonca aj u sukromnika, doplacaju sa len sosovky, aj to nie vsade a vzdy

viestta
18. mar 2025

@markusrasford bud si bol v zariadeni, ktore nema zmluvu so ZP a platil si cely ukon sam, alebo zariadenie si nechalo preplatit aj ukon od ZP, ak ma s nou zmluvu a okrem toho ta este skasirovali o dalsiu sumu, ktoru si nauctovali.

taktotedanie
18. mar 2025

@eleanor2510 poustovne vyrazne skrtali preplacanie vykonov v jednodnovej chirurgii a dotklo sa to aj operacii sedeho zakalu

markusrasford
18. mar 2025

@eleanor2510 áno napísal som to do konca.