Protesty v Košiciach: Naozaj prišlo len 15 tisíc ľudí?
15 tis na protestoch? Ked sa tolko porovnavate vo vsetkom s nami zlymi Blavakmi,tak trochu zaberte🙂
No veď my sme sa rozdelili,polovica sme v BA a zbytok riešil KE😆
Tak, pomer k poctu obyvatelstva biedne..🙂este aj Bardejov predbehol 🙂
Aaaale no,môj príspevok vyššie je písaný ako vtip.
Hádam sa nepustíme do žabomyších vojen😆
Prezradím Ti tajomstvo. O človeku vôbec nič nehovorí, kde sa narodil. Nemáš zač.
To, ako Ty triediš s ironickymi poznámkami ľudí na "Blavákov" a východ, už áno nahlasujem Ti tému. Žiadny "blavák" sa takto nenazve😉.Prišla si len cielene provokovať primitívne.
@enmery ja len aby sa Kosicania prebrali a nezaspali na vavrinoch🙂
je to v poriadku...
Ba má cca 500 000 tisíc obyv. - počet na protestoch okolo 35 tisíc
Ke má počet obyv. 250 tisíc - počet na protestoch 16 tisíc...
k počtu obyv. je to OK...
Napis pod svojim nickom.zbabelec...potom ti aj nieco odpisem...vlastne pountu mozem uz tetaz....nepochybujem o tom.ze ficiakovci da najdu aj tu a budu rozoštvavat a sprtat a vyryvat...
Chod robit nieco uzitocne....
presne ako píše @enmery. Nabudúce si tú provokáciu trochu lepšie premysli, ty "Blaváčka". Ale to vám na tej Súmračnej v poslednej dobe celkove akosi nevychádza...
Pipinka to si ty ?
Ja som zo západu a som veľmi hrdá na Košicanov ako prišli vo veľkom množstve ..
Tuto diskusiu mohol vytvoriť len človek čo je živený z energie ľudí. Cudzopasnik ktorý si bude honit pri čítaní ako sa tu začne hadat blavak s východom a naopak.
Ženy nenalette týmto praktikám.
Presne takto hucka národ proti sebe dnešná koalícia.
Samé zlo.
@danica2711 byvam v Karlovej Vsi a som volicka PS.
@apolka77 neviem kto je pipinka,ale ja to nie som
@deti95060810 KE-pocet obyvatelov cca 230 tis,na protestoch 15 tis.BA-pocet obyvatelov cca 500 tis,na protestoch 60 tis. Uz chapes?
@apolka77 som zena,honit si nic nebudem🤢
@micusa2222 presne tak. Chcela som vyburcovat a aha na ake ega som narazila😀 ked budu vsetci taki precitliveli,tak ozaj v tej krajine nikam nezajdeme.este som aj Bardejovcanov pochvalila, v akom pocte prisli protestovat a aj tak zle😁
Žijem si spokojne za hranicami. Aj keby som bola doma, tak by som tam nešla. To ale neznamená, že so súčasnou vládou súhlasím.
A navyše. Mne sa paci, ze sa nazbieralo toľko ľudí tam. Nie je to "len" 15 tisíc.
@deti95060810 Dovolím si nesúhlasiť. BA má oficiálne 500k. Reálne v BA žije tak 700-800k ľudí podľa dát mobilných operátorov, a ďalších cca 120-150k denne do BA dochádza. Oni vedia celkom spoľahlivo určiť trvale žijúcich, prenocovaných a dochádzajúcich podľa registrácie mobilov v jednotlivých vykrývačoch.
@deti95060810 stale maly pocet na zmenu...v 2019 v Honkg Kongu vyslo do ulic statisice ludi. Pocet obyv 7,5 miliona.uz chapes??
Musi prist mnohonasobne viac,inak su to len vykriky do tmy. Ja som bola po Kuciakovej vrazde na vsetkych protestoch v BA,takze kto ma oznacuje za ficovku zo Sumracnej je uplny mimoň..
@enmery dakujem za nahlasenie temy.admin mi zmenil nazov na krajsi😀
Admin ti zmeni nazov vzdy, ked sa mu zda zavadzajuci, zbytovne provokacny, alebo neurcity.
Aj bez nahlasenia.
Neviem, aky si mala predtym, ale zrejme usudili, ze nedostatocny.
ale ved vychod protestuje v Blave

Moja zlata, keby v Ke spontánne neprišlo tých 15 tis (čakali tretinu, ale ľudia sa mali potrebu zmobilizovať), na druhý deň by taká vysoká účasť nebola nikde. Kosice zburcovali Slovensko a dali mu nadej❤️.
Jo a najbližšie nás bude ešte viac, až kým tato vlada nepadne..budeme bojovať tak dlho, ako je potrebné.
@tetapetra hej,nahlasuje🙂

výborne ! A keď sa niečo kritizuje, tak stále čo vy tam v Blave....a našťastie tu v Blave nespíme !