Skúsenosti s gynekologičkou Vatralovou v Košiciach?
Dobrý deň , moja gynekologická je Lazorcakoba Vatralova . Tie čo ju máte ste spokojne? Ja mám pocit že má veľa.pacientov a nevysvetlí tak ako má . Na otázky po pôrode odpovedala stručne , a rovnako a to všetko je individuálne . Aké máte skúsenosti vy?
@riky333 ja si ju neviem vynachváliť, lepšie ma nestretlo a prvýkrát riešila ako jediná hormóny bez hundrania, to iste aj usg, vzdy ma vzala aj pomimo, este hormony ako riesila prisla na príčinu kde je problém vela silovych tréningov a dieta snizene sacharidy, toto mi vysvetlila akonáhle som zmenila hned je všetko ako hodinky a to od 12tich mam pcos a hormony lietali, plus vysoky testo, teraz nic, a jedina robi citlivo
Bola som tam zatiaľ len raz 🙂 pekne vysvetlila ako sa robí samovysetrenie prsníkov nakoľko som nevedela ako sa to robí a ze to mam robiť už v 30tke som myslela ze je to pre staršie ženy. Pekne vysvetlila z ktorého vaječníka ovulujem prečo môže menštruácia blbnúť keď mi vždy chodila presne atď. Akurát som sa jej pýtala na hyperaktívny močový mechúr ale nevedela veľmi čo s tým ze vie mi dat výmenný lístok na uro ale mam si premyslieť ci sa mi to oplatí asi nedala tomu veľkú šancu. Čo viem liečiť sa to nedá a nepomohli mi ani 3 gyn pred ňou. Prístup sa mi pozdáva aj sestrička je super
Ja som k nej prešla od iného lekára a úplný rozdiel a maximálna spokojnosť. Navyše to bolo v období,keď sa nám nedarilo otehotnieť, poradila, urobila rôzne odbery, poslala na potrebné ďalšie vyšetrenia a teraz som v 9.mesiaci tehotenstva, nehovoriac o tom, že prirodzene bez umelého oplodnenia 🙂 vždy bola ochotná poradiť, vysvetliť a hlavne naozaj urobila všetky odbery/ videla všetky výsledky z vyšetrenia, kým povedala , kde môže byt problém a zbytočne ma nestrašila.
@riky333 ja som ju zazila len na oddeleni v Novej nemocnici, ked som bola tehotna hospitalizovana a jej pristup bol neskutocny. Vsetko pozrela, vysetrila, skontrolovala, vysvetlila. Sla so mnou osobne na usg, lebo chcela vidiet. Kde ma prosim ambulanciu pani doktorka? Lebo zvazujem zmenu gynekologicky.
@molkapolka Moyzesova 32, tam je zdravotnícke centrum a ona má ambulanciu na poschodí🙂 myslím, že ešte aj berie nové pacientky.
@veronikah96 dakujem za info 🙂

Som spokojná. Po pôrode na kontrole dôkladne skontrolovala všetko či je všetko zahojene keďže som mala cisársky. Na všetko čo som sa opýtala, odpovedala stručne a jasne.