icon

Skúsenosti s gynekologičkou Vatralovou v Košiciach?

riky333
7. sep 2024

Dobrý deň , moja gynekologická je Lazorcakoba Vatralova . Tie čo ju máte ste spokojne? Ja mám pocit že má veľa.pacientov a nevysvetlí tak ako má . Na otázky po pôrode odpovedala stručne , a rovnako a to všetko je individuálne . Aké máte skúsenosti vy?

lady18
7. sep 2024

Som spokojná. Po pôrode na kontrole dôkladne skontrolovala všetko či je všetko zahojene keďže som mala cisársky. Na všetko čo som sa opýtala, odpovedala stručne a jasne.

sunsetsunrise
7. sep 2024

@riky333 ja si ju neviem vynachváliť, lepšie ma nestretlo a prvýkrát riešila ako jediná hormóny bez hundrania, to iste aj usg, vzdy ma vzala aj pomimo, este hormony ako riesila prisla na príčinu kde je problém vela silovych tréningov a dieta snizene sacharidy, toto mi vysvetlila akonáhle som zmenila hned je všetko ako hodinky a to od 12tich mam pcos a hormony lietali, plus vysoky testo, teraz nic, a jedina robi citlivo

sszuzu8
7. sep 2024

Bola som tam zatiaľ len raz 🙂 pekne vysvetlila ako sa robí samovysetrenie prsníkov nakoľko som nevedela ako sa to robí a ze to mam robiť už v 30tke som myslela ze je to pre staršie ženy. Pekne vysvetlila z ktorého vaječníka ovulujem prečo môže menštruácia blbnúť keď mi vždy chodila presne atď. Akurát som sa jej pýtala na hyperaktívny močový mechúr ale nevedela veľmi čo s tým ze vie mi dat výmenný lístok na uro ale mam si premyslieť ci sa mi to oplatí asi nedala tomu veľkú šancu. Čo viem liečiť sa to nedá a nepomohli mi ani 3 gyn pred ňou. Prístup sa mi pozdáva aj sestrička je super

veronikah96
7. sep 2024

Ja som k nej prešla od iného lekára a úplný rozdiel a maximálna spokojnosť. Navyše to bolo v období,keď sa nám nedarilo otehotnieť, poradila, urobila rôzne odbery, poslala na potrebné ďalšie vyšetrenia a teraz som v 9.mesiaci tehotenstva, nehovoriac o tom, že prirodzene bez umelého oplodnenia 🙂 vždy bola ochotná poradiť, vysvetliť a hlavne naozaj urobila všetky odbery/ videla všetky výsledky z vyšetrenia, kým povedala , kde môže byt problém a zbytočne ma nestrašila.

molkapolka
10. sep 2024

@riky333 ja som ju zazila len na oddeleni v Novej nemocnici, ked som bola tehotna hospitalizovana a jej pristup bol neskutocny. Vsetko pozrela, vysetrila, skontrolovala, vysvetlila. Sla so mnou osobne na usg, lebo chcela vidiet. Kde ma prosim ambulanciu pani doktorka? Lebo zvazujem zmenu gynekologicky.

veronikah96
10. sep 2024

@molkapolka Moyzesova 32, tam je zdravotnícke centrum a ona má ambulanciu na poschodí🙂 myslím, že ešte aj berie nové pacientky.

molkapolka
10. sep 2024

@veronikah96 dakujem za info 🙂

riky333
autor
1. nov 2024

@lady18 to ma teší , u mňa to tak nebolo jazvu mi ani nepozrela . Nemôžem povedať že bola zlá no pred tým čo som mala inú gynekologickú tak sa to nedá porovnať.