Sú tu nejaké maminky na kočíkovanie v Košiciach?
Je prijemnejsie kocikovat este s nejakou mamickou ako sama 🙂
Som z Tahanoviec a mam 10mesacnu dcerku Emmku...
@moncicip my tiez mame nieco na licku uz par tyzdnov. raz tot am je raz nie je ...
@moncicip moj zlaty, a este kojis ? ak ano nebolo by lepsie mu kupit HA mliecko bez laktozy ? aby s anetrapil malinky ...
@aischa61 Vitaj vitaj, budeme sa tesit , urcite vsetky 🙂
no aj my mame ekzem resp. seboroicku dermatitidu na lickach, po salycilovej masticke na chvilku zmizol, teraz ho mame opat a dokonca sa mu zacalo cele telicko supat a je taky drsny a cerveny takze ta dermatitida asi putuje...:( v pondelok ideme k obvodnej tak uvidime co povie...chudatko male..
☹
janqua86, my sme mali takýto problém tiež, dali nam už ani neviem ako sa volal ten olej do kúpeľa, ale moja malá vtedy tak vrieskala, muselo ju to veľmi páliť lebo jej to zčervenalo, pomohla vtedy nejaká robená masť, dostali sme štyri a na každú časť sme skúšali inú masť.
@seginiatko Uz skoro dva mesiace nekojim. Najskor sme mali obycajny nutrilon, potom bebu, potom bebu sensitiv, nutrilon HA, nutrilon allergy care a teraz mame Neocate. tak dufam ze uz dalsie mlieko nam nevymyslia.
@janqua86 juj drzim palce nech to rychlo zmizne
@moncicip juj, drzim palce. manzelov maly nevlastny brat to mal tiez, musel z toho vyrast vraj - to bolo pred 6 rokmi. existuje este aj HIPP HA, ale aj ten obsahuje laktozu.
@seginiatko No uvidime zaciname aj prikrmovat, zeleninka mu chuti, tento tyzden skusime uz aj maso tak snad uz bude dobre. Exem sa za posledny tyzden velmi zlepsil tak pockame ako to pojde dalej.
Ahoj Moni,som rad,ze exem sa vam lepsi....kedy dojdes na kaveju?
Ahojte je tu niekto z KVP? Rada sa zoznamim, pripadne pokocikujeme...
ahojte mozem saaj ja pridat ? 🙂 som z KVP aspon zatial 🙂
Ahoj jasne z akej ulice si?
Cottbuska a vy ostatne maminky z KVP?
Ja som z Denesovej, mozme dohodnut stretko, ked budes mat cas.
pravda, dnes nas skoro odfuklo, tak sa tesim, ozvi sa ked budes mat chut pa...
ahojte ma tu niekto termin v aprili?a je s tahanoviec hladam niekoho na pokec a potom na kocikovanie.
Ahojte baby dlho som tu nebola a hlavne ,ze som nacala temu 🙂 uz nech mame teplucko na kocikovanie pretoze ta zima je strasna 😀 prajem Vam krasny den
@szuana juj veru, ta zima len prituhuje a prituhuje. nech je uz aspon marec. 😎
Ahojte,aj my sa uz tesime na teplejsie pocasicko lebo nemam rada mrznucu zimu.....neda sa ani poriadne von ist.... ☹
@luciaborisova55 ahoj,ja som z tahanoviec a mozme potom pokocikovat 🙂
@seginiatko
@aischa61 ahojte pripajam sa k tej zime je strasna dnes som poriadne vymrzla nepomahalo ani to ,ze som sa poriadne naobliekala 🙂
@szuana joj a este k tomu ten "uzasny " vietor, joooj
@seginiatko no co uz pocasie si nevyberieme musime to nejako vydrzat a potom si budeme uzivat teplucko 🙂 snad to rychlo zbehne
a to dnes nebolo taka zima aka ma byt zajtra a ja idem rano k lekarke ☹ juj ved zamrznem
no zienky ozaj som skoro zamrzla brrrr ☹ ☹

Ahojte,teraz som nasla vas rozhovor a tiez sa rada pridam...