Tipy na kvalitného očného lekára v Košiciach
Pekny vecer / den. Potrebovala by som prosim fundovaneho ocneho lekara, ktory nebude dehonestovat pacienta a bude sa mu snazit pomoct najst adekvatne riesenie k problemom so zrakom. Proste clovek, ktory poradi, predpise co treba alebo navrhne riadne riesenia. Dakujem za skusenosti, prosim cele mena, aby som vedela najst aj kontakt na nich. Dakujem dakujem
@adazary zdrave oko vlastni pani Vesels, a s tou veru dobre skusenosti nemam xy rokov dozadu. Dakujem
Ja som bola cez leto u tejto pani doktorky, posielam link, dole su aj recenzie
https://www.navstevalekara.sk/lekari/ocny-lekar...
Dr.Slavomir Dzur v 3f
Dr.Bohuslav Hlôška v Retina
MUDr. Sedlická na Poliklinike Východ na Furči
@monika4487 dakujem krasne, ta pani doktorka rozprava slovensky? Lebo meno ma dost odradzalo uprimne 🙂
My až z Popradu chodíme na očnú kliniku Mikrochirurgia oka 3F, pán dr. Daboczi a jeho tím. Vrelo odporúčam.
https://3f.sk/
Ano rozpráva slovensky, asi je pravdepodobne z Ukrajiny, ten prizvuk mi taky prisiel. Ale rozpráva pekne slovensky. A musim sa len pridat k pozitivnym recenziam na jej odbornost.
Teraz tam robi dr zgabur
Ja odporucam- vesely v bastione, dr zgabur v tip tope, dr sedlicka livia, 3F dr dzur
@taktotedanie dakujem vam, skusim pana Dabozciho
Odporucam skor dr dzur
Dr daboczi nerobi stale a venuje sa viac detom
P.doktorka Renata Maďarova, pri Jazdiarni, Košice
@poleva dakujem vam. Takmer nikto z odporucanyxh neberie novych pacientov, a ked aj tak za nehorazne peniaze s odovodnenim, ze nemaju zmluvy so ZP… 🙂 jedna katastrofa.
dakujem vam. Takmer nikto z odporucanyxh neberie novych pacientov, a ked aj tak za nehorazne peniaze s odovodnenim, ze nemaju zmluvy so ZP… 🙂 jedna katastrofa.
Ako napr kto??
@anonym Mudr.Maďarova berie novych pacientov.Je potrebne sa objednat cez e-casenku a aj na stranke ma info ze berie novych pacientov
@taktotedanie ja som dala tip a berie urcitebpani doktorka Maďarova, boli sme zo synom cez e-casenku a som max.spokojna , vysetrila komplet vsetko😊tak neviem koho @anonym... myslí
@taktotedanie tak napriklad co si odporucala ty, tak vsetci okrem Veseleho. 🙂
@poleva ano, ale iba vtedy, ak nema clovek nikde kartu a nebol este na ocnom. 🙂
@anonym, my sme chodili aj inde..a nik sa na to nepytal...cez ečasenku sa to nik nepyta😊
Sedlicka a zgabur beru novych urcite ( objednavali sa znamy terwz prvykrat) a zmluvy maju so vsetkymi poustovnami
Zgabur v tiptope patri pod veseleho
@taktotedanie zgabur ano, ale vysetrenie stoji od 50 eur vyssie, a termin nema hned. Platit naozaj nehodlam. A Sedlicka mi komunikoval toto, asi ma problem s dospelymi, a nema terminy hned. Obvolala som vsetkych po KE, beru zvacsa len podla obvodu. Takze dakujem pekne za odporucanie, nerob si starosti, uz som to vyriesila. V dnesnej dobe bud mat znamost, prachy alebo velku papulu co sa neboji 😂
@taktotedanie a ta pani Sedlicka vysetri len ak nenas inde kartu, takze sestricka nebola dvakrat privetiva po telefone. 🙂
Tak jedine napr nova nemocnica tam neplatis, ocna prijimova ambulancia
A kosicke ocne centrum si skusala?

Zdravé oko - Veselý