V ktorej reštaurácii alebo v kaviarni nepýtajú potvrdenie o očkovaní?
Su nejake restiky alebo kaviarne v KE, okrem Iron Clubu (tam daju pokoj, osobne odskusane), kde nepytaju ockovaci preukaz?
Zaujima ma hlavne Pizza Cafe Napoli na Hlavnej.
Dik😊
napodobne, ty vidis co len chces vidiet. Zijes v nejakej takej krajine? Ja zijem v irsku a viem ako to tu chodi
@lenadka no tak :D ano liecba rakoviny sa neposunula ani za viac ako 100 rokov, preco asi? veda a pokrok? no spravne by malo byt tak, ze by sa malo prizvat odbornikov z jednej a druhej strany a diskutovat o tom, kedze ako vidime, opatrenia a vakcina pomahaju ako pomahaju, ale zial ta druha skupina odbornikov nedostane slovo.
preco v irsku je najhorsia situacia aka tu nebola od vzniku choroby a zaockovanych je viac ako 90% dospelej populacie ? a preco v nemocnici koncia prevazne ockovani, ktori mali byt chraneni pred vaznym priebehom? nehovoril tvoj sabaka, o ktoreho sa opieras, ze vakcina je 100% ucinna, ze sa nikto nemoze nakazit a nikto neskonci v nemocnici? a teraz komu verit? co ked s tou vakcinou a opatreniami rovnako klamu? v irsku deticky cely cas nenosia ruska, do 13 rokov bez rusok a nic sa nestalo, slovensko je na tom hrosie a deticky v ruskach od zaciatku. to je len taky priklad
Zdravim dievčatá.
Neviem či sa strácam ale udivuje má ako bojujete očkovany - neočkovaný 🤔 mám pocit že toto chceli dosiahnuť aby sa ľudí medzi sebou žrali.
Je to každého slobodné rozhodnutie či sa dá alebo nedá zaočkovať, ale nemali by sme sa kvôli tomu navzájom zhadzovať a dokazovať si kto ma väčšiu pravdu v tom čo je správne.
@mottylikk mas pravny pocit. Chceli hlavne, aby ti ockovani ukazovali prstom na neockovanych a ti neockovani svojim spravanim nahanaju ockovanym vodu na mlyn. /samozrejme v oboch taboroch sa najdu rozmne vynimky/. Keby bolo ako vravis, ze by sa navzajom ludia respektovali, tak by tych hore roztrhlo.
@mottylikk ja nebojujem, ja len poukazujem na to ako klamu vlady a ze tam, kde je vysoke percento zaockovanosti, tak tam je horsia situacia, pripady narastaju a narastaju hospitalizacie. A ano malo by to byt kazdeho slobodne rozhodnutie, ale nie, nie je. Vsade tlacia na ockovanie a znevyhodnuju neockovanych a pritom prave ockovanie zhorsuje situaciu v krajinach, ktore sa hrdia vysokou zaockovanostou. A ano prave o to ide, postvat proti sebe ludi.
@lenadka ok, v tomto videu 3x spomenute, ze ockovany takmer isto neskonci v nemocnici a nezomrie
https://www.youtube.com/watch?v=ezGrqJLyePktu ze su chraneni a neprenasaju ochorenie, akoze fakt bolo to uz davno, ale kto je sabaka ked moze na istotu tvrdit, ze je to tak? ked nie som si isty, tak netrepem. Kolko ludi mu uverilo a teraz lutuje?
len ci neklamu aj s tym navratom k normalu, ktovie..
a este napisem o irsku jak klamali strasne, ze ked sa ludia dostatocne zaockuju, ze vsetky opatrenia zrusia a bum, prisiel konkretny datum a nic, pomaly vsetko zostalo, len otvorili nejake veci, ale len pre ockovanych. Masky, rozostupy a covid pasy zostali, lebo narastaju pripady a hospitalizacie ;)
@miriam_s ak potvrdenie o ockovani nema charakter zdravotnej dokumentacie, preco potom ludia, ktori si sfalsuju covid pas, dostavaju pokutu za falsovanie zdravotnej dokumentacie? Ci v takom pripade uz zrazu ide o zdravotnu dokumentaciu? 🤦♀️
https://www.aktuality.sk/clanok/pktmfn3/koronav...
@1stella1 to si fakt taká obmedzená? Mám ti stiahnuť čo znamená zdravotná dokumentácia? Ľudsky povedané záznam o zdravotnom stave, odbery, vyšetrenia, rodinná anamnéza,..., Covidpas je potvrdenie o absolvovaní očkovania proti infekčnej chorobe, nič viac sa nikto nedozvie, nedozvie sa či si zdravá, či si chorá, či si mentálne retardovaná. Nič iné, len to, že si ockovaná. Keďže je to doklad o očkovaní tak patrí do zdravotnej dokumentácie, ale sama o sebe dokumetaciou nie je.

@lenadka ty si melieš stále svoje aj článok ktorým mi oponuješ hovorí v prospech očkovania a ty stále nechápeš. Fakt je pravda, že niektorých ľudí nepresvedčí ani vlastná smrť. Poobzeraj sa okolo Dánsko, Nórsko, Portugalsko aké majú výsledky po masívnej zaočkovanosti, vrátili sa k normálnemu životu bez zbytočných obetí.