icon

V ktorej reštaurácii alebo v kaviarni nepýtajú potvrdenie o očkovaní?

30. okt 2021

Su nejake restiky alebo kaviarne v KE, okrem Iron Clubu (tam daju pokoj, osobne odskusane), kde nepytaju ockovaci preukaz?
Zaujima ma hlavne Pizza Cafe Napoli na Hlavnej.
Dik😊

Strana
z3
lenadka
31. okt 2021

@lenadka ty si melieš stále svoje aj článok ktorým mi oponuješ hovorí v prospech očkovania a ty stále nechápeš. Fakt je pravda, že niektorých ľudí nepresvedčí ani vlastná smrť. Poobzeraj sa okolo Dánsko, Nórsko, Portugalsko aké majú výsledky po masívnej zaočkovanosti, vrátili sa k normálnemu životu bez zbytočných obetí.

kluska
31. okt 2021

@lenadka ok a vies aky je rozdiel medzi ostatnymi ockovaniami a tymto?

kluska
31. okt 2021

@majulino kazdy tie cisla ignoruje a veri vakcine ;)

kluska
31. okt 2021

@lenadka pozriem sa neskor, ok a ty sa pozri na irsko, uk a izrael

lenadka
31. okt 2021

@kluska a teraz čo chceš povedať touto otázkou, veda a pokrok ide dopredu. Aký je rozdiel v liečbe rakoviny a množstvom iných chorob dnes a v minulosti, to isté s liekmi, sú iné a vyspelejšie. Tomu sa hovorí veda a pokrok!

kluska
31. okt 2021

napodobne, ty vidis co len chces vidiet. Zijes v nejakej takej krajine? Ja zijem v irsku a viem ako to tu chodi

kluska
31. okt 2021

@lenadka no tak :D ano liecba rakoviny sa neposunula ani za viac ako 100 rokov, preco asi? veda a pokrok? no spravne by malo byt tak, ze by sa malo prizvat odbornikov z jednej a druhej strany a diskutovat o tom, kedze ako vidime, opatrenia a vakcina pomahaju ako pomahaju, ale zial ta druha skupina odbornikov nedostane slovo.

kluska
31. okt 2021

preco v irsku je najhorsia situacia aka tu nebola od vzniku choroby a zaockovanych je viac ako 90% dospelej populacie ? a preco v nemocnici koncia prevazne ockovani, ktori mali byt chraneni pred vaznym priebehom? nehovoril tvoj sabaka, o ktoreho sa opieras, ze vakcina je 100% ucinna, ze sa nikto nemoze nakazit a nikto neskonci v nemocnici? a teraz komu verit? co ked s tou vakcinou a opatreniami rovnako klamu? v irsku deticky cely cas nenosia ruska, do 13 rokov bez rusok a nic sa nestalo, slovensko je na tom hrosie a deticky v ruskach od zaciatku. to je len taky priklad

lenadka
31. okt 2021

@kluska toto nikdy netvrdil, ty si fakt mimo.

mottylikk
1. nov 2021

Zdravim dievčatá.
Neviem či sa strácam ale udivuje má ako bojujete očkovany - neočkovaný 🤔 mám pocit že toto chceli dosiahnuť aby sa ľudí medzi sebou žrali.
Je to každého slobodné rozhodnutie či sa dá alebo nedá zaočkovať, ale nemali by sme sa kvôli tomu navzájom zhadzovať a dokazovať si kto ma väčšiu pravdu v tom čo je správne.

leeo
1. nov 2021

@mottylikk mas pravny pocit. Chceli hlavne, aby ti ockovani ukazovali prstom na neockovanych a ti neockovani svojim spravanim nahanaju ockovanym vodu na mlyn. /samozrejme v oboch taboroch sa najdu rozmne vynimky/. Keby bolo ako vravis, ze by sa navzajom ludia respektovali, tak by tych hore roztrhlo.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
kluska
1. nov 2021

@mottylikk ja nebojujem, ja len poukazujem na to ako klamu vlady a ze tam, kde je vysoke percento zaockovanosti, tak tam je horsia situacia, pripady narastaju a narastaju hospitalizacie. A ano malo by to byt kazdeho slobodne rozhodnutie, ale nie, nie je. Vsade tlacia na ockovanie a znevyhodnuju neockovanych a pritom prave ockovanie zhorsuje situaciu v krajinach, ktore sa hrdia vysokou zaockovanostou. A ano prave o to ide, postvat proti sebe ludi.

kluska
1. nov 2021

@lenadka ok, v tomto videu 3x spomenute, ze ockovany takmer isto neskonci v nemocnici a nezomrie

https://www.youtube.com/watch?v=ezGrqJLyePk
kluska
1. nov 2021
https://www.youtube.com/watch?v=lu2XhCj_tfE

tu ze su chraneni a neprenasaju ochorenie, akoze fakt bolo to uz davno, ale kto je sabaka ked moze na istotu tvrdit, ze je to tak? ked nie som si isty, tak netrepem. Kolko ludi mu uverilo a teraz lutuje?

kluska
1. nov 2021

@lenadka inak pozrela som si tak letmo tie krajiny co si spomenula, tak co pozeram, tak sa im zhorsuje situacia, takze tie opatrenia sa tam coskoro vratia spat a pride dalsia davka, mesiac- dva uvolnenie a dalsia davka a tak dalej

kluska
1. nov 2021

len ci neklamu aj s tym navratom k normalu, ktovie..

kluska
1. nov 2021

a este napisem o irsku jak klamali strasne, ze ked sa ludia dostatocne zaockuju, ze vsetky opatrenia zrusia a bum, prisiel konkretny datum a nic, pomaly vsetko zostalo, len otvorili nejake veci, ale len pre ockovanych. Masky, rozostupy a covid pasy zostali, lebo narastaju pripady a hospitalizacie ;)

1stella1
2. nov 2021

@miriam_s ak potvrdenie o ockovani nema charakter zdravotnej dokumentacie, preco potom ludia, ktori si sfalsuju covid pas, dostavaju pokutu za falsovanie zdravotnej dokumentacie? Ci v takom pripade uz zrazu ide o zdravotnu dokumentaciu? 🤦‍♀️
https://www.aktuality.sk/clanok/pktmfn3/koronav...

miriam_s
2. nov 2021

@1stella1 to si fakt taká obmedzená? Mám ti stiahnuť čo znamená zdravotná dokumentácia? Ľudsky povedané záznam o zdravotnom stave, odbery, vyšetrenia, rodinná anamnéza,..., Covidpas je potvrdenie o absolvovaní očkovania proti infekčnej chorobe, nič viac sa nikto nedozvie, nedozvie sa či si zdravá, či si chorá, či si mentálne retardovaná. Nič iné, len to, že si ockovaná. Keďže je to doklad o očkovaní tak patrí do zdravotnej dokumentácie, ale sama o sebe dokumetaciou nie je.

aduskatt
2. nov 2021

@miriam_s jej ide o to, čo sa medializovalo....niekto si spravil falošný a chcú ho súdiť za falšovanie zdravotnej dokumentácie......tak buď to teda je dokumentácia, alebo nie.....nie tak, ako sa to komu zrovna hodí. ( myslím tým inštitúcie)Takže by som @1stella1 do obmedzených moc nenadávala.....

1stella1
2. nov 2021

@miriam_s skus si este raz precitat moj prvy prispevok, potom ten od
@aduskatt a nasledne sa mi mozes ospravedlnit za zbytocne prehnanu reakciu.

lenadka
3. nov 2021

@kluska narastajú priady všade, je jeseň, čas respiračných ochorení. Pozerala som tie údaje, zatiaľ mierny nárast oproti tomu čo u nás buchlo doslova. Dôležitý je počet hospitalizovaných a úmrtí. Sme oproti nim ako rozvojová krajina, veď sama môžeš vidieť ten markantný rozdiel.

Strana
z3