Vybrať Egjak alebo Alejku pre štúdium?
Ahojte. Ste tu nejaké mamičky detí z týchto škôl? 8ročné štúdium. Dcéra je prijatá aj aj - na alejke zatiaľ tá talentová trieda. Ako prioritu 1 má "normálnu" triedu na alejke, prijímačky budú v máji. Ale doma rozmýšľame čo ďalej. Ak by už na prijímačky nešla, automat jej pridelí egjak ako 2. Ak pôjde a bude prijatá, automat jej vyberie alejku ako jednotku. Dcéra je veľmi šikovná, počíta matematické súťaže, ale má 11rokov a ktovie či matika ju "bude brať" aj vo vyšších ročníkoch. Rada tancuje a aj jazyky ju zaujímajú, je proste taká všestranná. Chápem že asi nikto nemá skúsenosti z oboch škôl. Ale čo myslíte? Čo je lepšia voľba? Prip. Prečo jedna z tých škôl áno alebo nie. Ďakujem za každý názor. Jedna vec je vidieť video zo stránky školy a iná reálne skúsenosti. Hoc sú subjektívne.
No neviem, ja by som nechcela furt mat vsadepritomne nabozenstvo. Alejova je tazka vraj, ale mozno tam vedia dobre ucit, tak nemusi byt.

Nemám osobnú osobnú, ale poznám ľudí z egjaku (kamoši, susedia, známi) a väčšina šikovní ľudia, ktorí pokračovali po väčšine potom v zahraničí (takže ja mám túto školu spojenú ako predskokan zahraničných vysokých škôl). 😁