Majú byť na výveske výsledky z oboch prijímačiek?
Prosim vas, ak bolo vase dieta na dvoch talentovych prijimackach, ma na vyveske vysledky z oboch? Lebo my mame uvedeny len 1 vysledok, kde je dcera prijata. Druhy vysledok nevidime a pritom tu skolu ma prioritnu. Tak nas zaujima na akom mieste skoncila, aj ked ju neprijali.
Presne ako vy, úplne rovnako to máme. Ja čakám, že ešte nabehne aj druhý výsledok.
Cize realne nabehnu obe talentove skoly s vysledkami? I keby boli prijate, ci neprijate na obe? Alebo vybehne len ta skola, kde dieta prijate je?
ja vidim obidve prihlasky v spracovani, dnes to nabehne?
ja vidim obidve prihlasky v spracovani, dnes to nabehne?
@anonym_73e03a treba otvorit elektronicku vyvesku
Cize realne nabehnu obe talentove skoly s vysledkami? I keby boli prijate, ci neprijate na obe? Alebo vybehne len ta skola, kde dieta prijate je?
@lajcika12 vsetky priebezne vysledky by tam mali byt. Aj ked by neprijali ani na jednu skolu.
Presne ako vy, úplne rovnako to máme. Ja čakám, že ešte nabehne aj druhý výsledok.
@rischina no som zvedava, kedy sa to dozvieme. Minuly rok niektore skoly uz v den prijimaciek mali vysledky na svojej stranke, niektore za par dni.
@anonym_73e03a treba otvorit elektronicku vyvesku
@anonym_autor ja ked otvorim elektronicku vyvesku, tak tam nevidim vysledok. Ak zadam nas kod a kliknem na Zobrazit vysledky, tak sa vobec nic nedeje 😒
@anonym_autor ja ked otvorim elektronicku vyvesku, tak tam nevidim vysledok. Ak zadam nas kod a kliknem na Zobrazit vysledky, tak sa vobec nic nedeje 😒
@anonym_73e03a takto aj mne
Vychadza mi to tak, ze im nepresli udaje.
Podla podpory z info linky z eprihlasok, maju nahlaseny technicky problem.
Ti, ktori mate vysledky uz, prosim mate pri danej skolw uvedeny aj nazov skoly a vysledok?
Kedze sestra nema uvedeny nazov skoly len body, ktore synovec dosiahol a poradie. Nic viac, ziaden identifikator konkret skoly
Ti, ktori mate vysledky uz, prosim mate pri danej skolw uvedeny aj nazov skoly a vysledok?
Kedze sestra nema uvedeny nazov skoly len body, ktore synovec dosiahol a poradie. Nic viac, ziaden identifikator konkret skoly
@lajcika12 otocte telefon na sirku…aj my sme rozmyslali, ze aka skola to je.
@lajcika12 čítala som na FB, že treba otočiť telefon vodorovne,
Uz nam nabehla aj 2.skola
aj nam nabehli vysledky, ale vidim iba, ze nevyhovel a pocet bodov. Dozviem sa niekde aj poradie, kolky skoncil?
ci iba "nevyhovel" bez poradia znamena, ze nesplnil min. pocet bodov za testy?
@anonym_73e03a myslim, ze nemal minimum bodov, tak automaticky je teraz vyradeny. U nas jedna skola vysla, druha je pod ciarou. Po netalentovkach sa este moze dostat vyssie, kedze splna podmienky minim. bodov.
Tiez som sa nad tym pozastavovala, potom som to otvorila na PC, nie na mobile a vidim aj skoly. A mozno aj ako radia vyssie, otocit na sirku
My mame stále len jednu školu výsledky
@anonym_73e03a Znamená to, že nesplnil potrebný počet bodov v niektorom testovanom predmete.

Ešte vám nabehne i tá druhá škola.