icon

Majú byť na výveske výsledky z oboch prijímačiek?

Dnes o 06:25

Prosim vas, ak bolo vase dieta na dvoch talentovych prijimackach, ma na vyveske vysledky z oboch? Lebo my mame uvedeny len 1 vysledok, kde je dcera prijata. Druhy vysledok nevidime a pritom tu skolu ma prioritnu. Tak nas zaujima na akom mieste skoncila, aj ked ju neprijali.

abbey1
Dnes o 06:33

Ešte vám nabehne i tá druhá škola.

rischina
Dnes o 06:36

Presne ako vy, úplne rovnako to máme. Ja čakám, že ešte nabehne aj druhý výsledok.

lajcika12
Dnes o 06:43

Cize realne nabehnu obe talentove skoly s vysledkami? I keby boli prijate, ci neprijate na obe? Alebo vybehne len ta skola, kde dieta prijate je?

anonym_73e03a
Dnes o 06:44

ja vidim obidve prihlasky v spracovani, dnes to nabehne?

lajcika12
Dnes o 06:46

Pozri cez elektronicku vyvesku. Nie v prihlaske

autor
Dnes o 06:46
@anonym_73e03a

ja vidim obidve prihlasky v spracovani, dnes to nabehne?

@anonym_73e03a treba otvorit elektronicku vyvesku

autor
Dnes o 06:47
@lajcika12

Cize realne nabehnu obe talentove skoly s vysledkami? I keby boli prijate, ci neprijate na obe? Alebo vybehne len ta skola, kde dieta prijate je?

@lajcika12 vsetky priebezne vysledky by tam mali byt. Aj ked by neprijali ani na jednu skolu.

autor
Dnes o 06:50
@rischina

Presne ako vy, úplne rovnako to máme. Ja čakám, že ešte nabehne aj druhý výsledok.

@rischina no som zvedava, kedy sa to dozvieme. Minuly rok niektore skoly uz v den prijimaciek mali vysledky na svojej stranke, niektore za par dni.

anonym_73e03a
Dnes o 06:58
@anonym_autor

@anonym_73e03a treba otvorit elektronicku vyvesku

@anonym_autor ja ked otvorim elektronicku vyvesku, tak tam nevidim vysledok. Ak zadam nas kod a kliknem na Zobrazit vysledky, tak sa vobec nic nedeje 😒

nananka
Dnes o 06:59
@anonym_73e03a

@anonym_autor ja ked otvorim elektronicku vyvesku, tak tam nevidim vysledok. Ak zadam nas kod a kliknem na Zobrazit vysledky, tak sa vobec nic nedeje 😒

@anonym_73e03a takto aj mne

autor
Dnes o 07:00

Vychadza mi to tak, ze im nepresli udaje.

rischina
Dnes o 07:05
@anonym_autor

@rischina no som zvedava, kedy sa to dozvieme. Minuly rok niektore skoly uz v den prijimaciek mali vysledky na svojej stranke, niektore za par dni.

@anonym_autor no dúfam, že ešte dnes doobeda.

lajcika12
Dnes o 07:14

Podla podpory z info linky z eprihlasok, maju nahlaseny technicky problem.

Ti, ktori mate vysledky uz, prosim mate pri danej skolw uvedeny aj nazov skoly a vysledok?
Kedze sestra nema uvedeny nazov skoly len body, ktore synovec dosiahol a poradie. Nic viac, ziaden identifikator konkret skoly

rischina
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 07:19
@lajcika12

Ti, ktori mate vysledky uz, prosim mate pri danej skolw uvedeny aj nazov skoly a vysledok?
Kedze sestra nema uvedeny nazov skoly len body, ktore synovec dosiahol a poradie. Nic viac, ziaden identifikator konkret skoly

@lajcika12 otocte telefon na sirku…aj my sme rozmyslali, ze aka skola to je.

rischina
Dnes o 07:19
@lajcika12

@lajcika12 čítala som na FB, že treba otočiť telefon vodorovne,

autor
Dnes o 07:50

Uz nam nabehla aj 2.skola

anonym_73e03a
Dnes o 10:45

aj nam nabehli vysledky, ale vidim iba, ze nevyhovel a pocet bodov. Dozviem sa niekde aj poradie, kolky skoncil?

anonym_73e03a
Dnes o 10:47

ci iba "nevyhovel" bez poradia znamena, ze nesplnil min. pocet bodov za testy?

autor
Dnes o 10:58
@anonym_73e03a

@anonym_73e03a myslim, ze nemal minimum bodov, tak automaticky je teraz vyradeny. U nas jedna skola vysla, druha je pod ciarou. Po netalentovkach sa este moze dostat vyssie, kedze splna podmienky minim. bodov.

anonym_c041cf
Dnes o 15:57
@lajcika12

Tiez som sa nad tym pozastavovala, potom som to otvorila na PC, nie na mobile a vidim aj skoly. A mozno aj ako radia vyssie, otocit na sirku

anonym_ebb71d
Dnes o 16:06

My mame stále len jednu školu výsledky

abbey1
Dnes o 19:39
@anonym_73e03a

@anonym_73e03a Znamená to, že nesplnil potrebný počet bodov v niektorom testovanom predmete.