icon

Výstava motýľov v Košiciach. Oplatí sa navštíviť?

bzucka4
14. máj 2026

Ahojte, oplatí sa ísť teraz na výstavu motýľov v botanickej záhrade v KE? Nie sme z KE, takže aby sme nešli zbytočne. Ďakujem

viestta
14. máj 2026

@bzucka4 ano, oplati sa. Uz je co pozerat aj vonku, aj ked cibule uz odkvitli

anonym_48fae6
14. máj 2026

@bzucka4 Vystava este nezacala. Takze ti nikto nemoze povedat, ci sa oplati to vidiet.

matus229
14. máj 2026

Tak ta výstava je každý rok a je to vlastne jeden veľký skleník, kde je veľké mnozstvo veľkých exotických motýľov, ktoré lietajú všade. Oni nemajú pud sebazáchovy, tak idú aj na ruku ľudom.
Inak ta záhrada je pekná aj bez tých motýľov, určite sa tam oplatí pozrieť

biba_18
14. máj 2026

@anonym_48fae6 každý rok sa oplatí. teda to vie povedať každý kto už raz bol 😏

anonym_48fae6
14. máj 2026
@biba_18

@anonym_48fae6 každý rok sa oplatí. teda to vie povedať každý kto už raz bol 😏

@biba_18 Nevies co bude teraz, je ekonomicka kriza

tululu
14. máj 2026
@anonym_48fae6

@biba_18 Nevies co bude teraz, je ekonomicka kriza

@anonym_48fae6 snad tym motylom nikto nepovedal, ze je kriza a budu rovnako pekne lietat 😄

oblecenie99
14. máj 2026

Ja som bola raz so synom a urobili sme viac kolečiek v tom skleníku, kde boli, bol to.pekny zážitok.. A ak si ešte nebola v botanickej záhrade v KE, tak už len samotná záhrada je podľa mňa veľmi pekná, podľa mňa sa tam.oplati ísť.

anonym_48fae6
14. máj 2026
@tululu

@anonym_48fae6 snad tym motylom nikto nepovedal, ze je kriza a budu rovnako pekne lietat 😄

@tululu Vies o tom, ze tie motyle treba kupit, vsak?

anonym_d4032d
14. máj 2026

Botanicka zahrada je krasna sama o sebe aj bez motylov. Ja tam chodievam s vnuckami v lete aj viackrat. Su tam zajaciky, uz sa k nim da vojst aj do klietky a cez zabradlie ich pohladkat a krmit, je tam hijdacka so smykalkou, lavicky na posedenie, rybky vonku vo fintane aj vnutri v jednom skleniku a samozrejme krasna udrziavana zelen, stromy, kriky, kvety, rastliny, pokoj, mame to tam velmi radi. A na motyle kazdy rok samozrejme ideme tiez.. Pre deti je to zazitok, zvlast ked im sadnu na ruku/nohu/hocikde 🙂

bzucka4
autor
15. máj 2026

Takže, už teraz tie motýle lietajú?

bzucka4
autor
15. máj 2026
@viestta

@bzucka4 ano, oplati sa. Uz je co pozerat aj vonku, aj ked cibule uz odkvitli

@viestta motýle už teraz lietajú?

anonym_ea65b4
15. máj 2026
@bzucka4

@bzucka4 nie, až 22.5.

tululu
15. máj 2026
@anonym_48fae6

@anonym_48fae6 viem. vychadzala som z predpokladu, ze aj v rokoch, kedy som ich tam videla poletovat len 3 a pol dokopy (prehanam), to bolo krasne. cize za mna, aj keby ich bolo menej, vzdy je to v rom skleniku dokopy krasa a zazitok.

anonym_d4032d
15. máj 2026
@bzucka4

Takže, už teraz tie motýle lietajú?

@bzucka4 Vystava zivych tropickych motylov je od 22.5 do 5.7. Maju to uvedene na stranke...

anonym_3c3ddc
15. máj 2026
@anonym_48fae6

@anonym_48fae6 však majú z minulého roka kukly, sa namnožili, v prírode sa tiež sami množia a netreba ich kupovať. Inak lietajú v skleníkoch aj v júli, auguste, septembri, až do októbra posledné kusy. Takze žiadne strachy, motýle boli sú a budú.

anonym_48fae6
15. máj 2026
@anonym_3c3ddc

@anonym_48fae6 však majú z minulého roka kukly, sa namnožili, v prírode sa tiež sami množia a netreba ich kupovať. Inak lietajú v skleníkoch aj v júli, auguste, septembri, až do októbra posledné kusy. Takze žiadne strachy, motýle boli sú a budú.

@anonym_3c3ddc Ty pises asi o inej botanickej zahrade. V KE ziadne motyle nemnozia. Kukly sa kupuju. Posledne dni vystavy je uz motylov malo a po vystave ziadne v sklenikoch nie su. O auguste a septembri si asi mala nejake halucinacie. A vies ze ani orchidei nepestuju, ale pred vystavou ich zakupia?

anonym_3c3ddc
15. máj 2026
@anonym_48fae6

@anonym_3c3ddc Ty pises asi o inej botanickej zahrade. V KE ziadne motyle nemnozia. Kukly sa kupuju. Posledne dni vystavy je uz motylov malo a po vystave ziadne v sklenikoch nie su. O auguste a septembri si asi mala nejake halucinacie. A vies ze ani orchidei nepestuju, ale pred vystavou ich zakupia?

@anonym_48fae6 halucinácie máš asi pravdepodobne ty, keďže tam robím, tak viem, čo v skleníkoch lieta.

anonym_48fae6
15. máj 2026
@anonym_3c3ddc

@anonym_48fae6 halucinácie máš asi pravdepodobne ty, keďže tam robím, tak viem, čo v skleníkoch lieta.

@anonym_3c3ddc Vravim, pises o inej botanickej zahrade ako tej v KE. Ja tam tiez robim, len tak mimochodom 🙂

zfidorka
15. máj 2026
@bzucka4

@bzucka4 motýle najviac lietajú keď je slnečné počasie... Naplánujte návštevu podľa toho... Stále je viacero kukiel a motýle vylietavajú postupne, takže počas všetkých dní výstavy je ich vidieť...

bzucka4
autor
15. máj 2026

Ďakujem všetkým 🙂