Zásielka Packeta uviaznutá v depe Košice? Ako to riešiť?
Ahojte, stalo sa už niektorej z vás že zásielka v depe je už 3 dni a nepohla sa? Konkrétne v Košiciach. Ako to riesit? Lebo normálne sú tie balíky doručované do 2-3 dní.
Ďakujem
@crazy_cat_lady no ja som práve včera volala na packetu nech sa informujú o tom depe a doteraz sa to nepohlo ešte ajtak
@lauraa107 ano, stalo, zrejme kvoli tomu, ze z box bol plny, tak museli cakat kym si niekto iny vyberie balik, kym tam vlozia dalsi. Zistila som to tak, ze som skusila objednat nieco ine, a pri zadavani moznosti dorucenia mi vypisalo nech vyberiem iny box, lebo je plny
@kacena2088 u mňa keď bol zbox plný, presmerovali zásielku do iného, najbližšieho, tiež som z KE. Ale k otázke autorky, mne sa raz stalo, resp.synovi, že nevybral zo zboxu zásielku, omylom stlačil v appke že je vyzdvihnutá a potom nedajbože sa k nej dostať, volala som tam 3x a stále, že to poriešia a k zásielke sme sa dostali za 2 týždne! 🤦♀️ Oni na riešenie problému majú evidentne čas. Ja som ešte raz tak čakala, tuším 2 dni bola zásielka v depe, inak poslednú dobu zvykne doraziť do vydaného miesta ešte v ten deň, ako dôjde do depa...
@lauraa107 keď je tam tri dni, už bude stratena. Zavolaj do eshopu, nech poslu zasielku znova

ahoj, jasne, stalo, vacsinou som zavolala, ze co je vo veci a informovala sa :D par krat sa aj stalo, ze ukazovalo zasielku na ceste na depo a za hodinu mi prisla smska, ze je pripravena na vyzdvihnutie :D