Zelená stráň - výhody, nevýhody

martinapr1
9. jan 2024

Ahojte žienky, chcela by som sa opýtať či sú tu nejaké ktoré bývajú alebo bývali na zelenej stráni? Zvažujeme tam kúpu bytu a zaujímali by ma informácie, výhody, nevýhody lokality, bytoviek. Túto lokalitu zvažujeme hlavne koli blízkosti mojej práce, obaja máme s manželom auto takže Mhd bude u nás využívaná minimálne.

laurikalalinka
9. jan 2024

@martinapr1 ja nebývam na zelenej stráni ale chodievam sem tam hlavne do shopboxu na Heringeši,no bola som aj párkrát tam,ak máte auto nevýhody nevidím,je to krásna lokalita akoby by ste ani nežili v KE ale niekde úplne inde.

daniella08
10. jan 2024

Skúste sa previesť autom cez túto lokalitu v pondelok pred ôsmou ráno. A ešte ten vietor. Všeobecne na Furči fúka viac ako inde v meste a Zelená stráň je úplne na vrchu.

martinapr1
autor
10. jan 2024

@daniella08 máte na mysli že sú tam ráno kolóny? No ráno v tomto čase su takmer všade zápchy, preto sa pýtam lebo netuším či je to 5-10 minút alebo je to dlhšie, no asi budem musieť skúsiť niekým pred ôsmou tam ist. Bývala som niekedy na furči tak tam máte pravdu všeobecne viac fúka, len teda na Zelenej stráni neviem či je to ešte horšie 😁 nemam zase predstavu že chcem niekde bývať kde bude vkuse fúkať 😁 preto sa pýtam 😁 ďakujem za odpoved asi budem tam chodiť viac dni aby som zistila aj ten vietor

martinapr1
autor
10. jan 2024

@laurikalalinka ďakujem za názor ☺️ Veru aj nám sa lokalita na prvý pohľad páči, len chcem predísť sklamaniu a vedieť výhody, nevýhody aby sme na nich boli pripravený pripadne hľadali inú lokalitu 😉

laurikalalinka
10. jan 2024

@daniella08 juuuj o vetre by sa dalo kecať 😆😆😆😆,to sú zážitky...

daniella08
11. jan 2024

@martinapr1 áno, zápchy sú všade ale tá križovatka tam je ozaj nešťastná. Vietor výrazne silnejší ako inde na furči. Mne by ešte vadila tá pešia (ne)dostupnosť. Ak by ste chceli ist napr. na nákup inam ako do Shop boxu tak peši je to problém.