icon

Aké sú vaše skúsenosti s olejmi na tvár?

23. máj 2026

Baby, ktoré oleje používate na tvár? Ja som kúpila jojobový, dávam si na noc a pokožka je hebká. Aké používate vy a máte pozitívne skúsenosti?

a0
24. máj 2026

Žiadne, olej pokožku vysušuje, lebo neobsahuje žiadne hydratačné zložky.

anonym_4ed216
24. máj 2026

Ja pouzivam arganovy a opunciovy. Ale ako podklad si dam hydratacny krem, alebo serum.

anonym_26ec37
24. máj 2026

@anonym_autor kupujem od saloos uz som mala vsetky, najcastejsie levandulu

o__o
24. máj 2026

Pouzivam uz asi 15 rokov, najradsej mam marhulovy, hroznový, šípkový

autor
24. máj 2026
@a0

@a0 tak to vieš o olejoch pramálo informácií.
https://www.panakeia.sk/blog/jojobovy-olej-na-c...
A ešte problém čítať s porozumením. Otázka znela aký používate s pýtala som sa na skúsenosti. Ak nemáš skúsenosti, prečo píšeš do témy o ktorej nemáš páru? 🙄

katkazatka
24. máj 2026

Mne raz kožená lekárka povedala, že olej nepatrí na tvár, upcháva póry. Jee viac ako iste, že ja by som hneď mala akné. Ale zas na druhu stranu, mnohé ženy si ho pochvaľujú. Zrejme záleží na kvalite pleti.

vivuska666
24. máj 2026

Ja som mala problematicku plet cely zivot. Uz asi 4 roky pouzivam saloos arganovy na noc. Pod neho si davam serum C. Uz sa mi nerobia take vyrazky bolestive vobec. Ja som spokojna s nim velmi.

minenkaa
24. máj 2026
@a0

@a0 treba ho len vedieť používať

minenkaa
24. máj 2026

Z hroznových jadier,mangove maslo,mandľovými olej ,avokádový olej,kokosovy,bambucke maslo

anonym_e19ae7
24. máj 2026

@anonym_autor používavam ricinovy a šipkovy ale ja si vždy zopár kvapiek nakvapkam do hydratačného krému pred použitím. Zdá sa mi to tak lepšie pre moju pleť, ako keď som dávala len čistý olej. Ale pozor, ricinovy môže upchavat póry.

minenkaa
24. máj 2026

Ešte sipkovy ten je uzasny

autor
24. máj 2026
@anonym_4ed216

Ja pouzivam arganovy a opunciovy. Ale ako podklad si dam hydratacny krem, alebo serum.

@anonym_4ed216 a akú máš pleť? Opunciový je ževraj riadny anti age

autor
24. máj 2026
@katkazatka

Mne raz kožená lekárka povedala, že olej nepatrí na tvár, upcháva póry. Jee viac ako iste, že ja by som hneď mala akné. Ale zas na druhu stranu, mnohé ženy si ho pochvaľujú. Zrejme záleží na kvalite pleti.

@katkazatka kožená lekárka 😃 sa zjavne slabo v škole učila

autor
24. máj 2026
@anonym_e19ae7

@anonym_autor používavam ricinovy a šipkovy ale ja si vždy zopár kvapiek nakvapkam do hydratačného krému pred použitím. Zdá sa mi to tak lepšie pre moju pleť, ako keď som dávala len čistý olej. Ale pozor, ricinovy môže upchavat póry.

@anonym_e19ae7 ricínový poznám, mala som na obočie.

autor
24. máj 2026
@minenkaa

Ešte sipkovy ten je uzasny

@minenkaa a aké máš skúsenosti?

autor
24. máj 2026
@minenkaa

Z hroznových jadier,mangove maslo,mandľovými olej ,avokádový olej,kokosovy,bambucke maslo

@minenkaa bambucké maslo mám na telo 👌

katkazatka
24. máj 2026
@anonym_autor

@katkazatka kožená lekárka 😃 sa zjavne slabo v škole učila

@anonym_autor väčšinou diktujem do diktafónu. Chybička se vloudila.😁

minenkaa
24. máj 2026
@anonym_autor

@minenkaa bambucké maslo mám na telo 👌

@anonym_autor ja používam oleje už cez 25rokov ,krémy používam minimálne ,mám sera ,aloe vera koli hydratácie ale väčšinou používam len oleje

autor
24. máj 2026
@katkazatka

@anonym_autor väčšinou diktujem do diktafónu. Chybička se vloudila.😁

@katkazatka nektritizujem. Len som sa schuti zasmiala 😃

anonym_e19ae7
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_e19ae7 ricínový poznám, mala som na obočie.

@anonym_autor a videla si zmenu na chĺpkoch?

autor
24. máj 2026
@anonym_e19ae7

@anonym_autor a videla si zmenu na chĺpkoch?

@anonym_e19ae7 nie vôbec

javorinska
25. máj 2026

ja pouzivam dlhodobo tento a vyhovuje, vobec mi nevysusuje plet ♥ https://www.imkorganics.sk/madara-retinol-alter...

autor
25. máj 2026
@javorinska

ja pouzivam dlhodobo tento a vyhovuje, vobec mi nevysusuje plet ♥ https://www.imkorganics.sk/madara-retinol-alter...

@javorinska super, dík. Pozriem

janka_lukacova
25. máj 2026

Používať oleje na pokožku je super, či už na tvár alebo na telo 🙂 Preto mám najradšej také, ktoré sa dajú používať na oboje. Mne osobne sa osvedčili oleje od Khadi. Majú viac druhov, ale ja mám najradšej ten hydratačný 😄 Pokožka je po ňom jemná, vyživená a nepôsobí mastne 👍