icon

Ako byť krajšia?

29. máj 2023

Mam kvoly vzhladu 0 sebavedomie. Mam manzela a po porode plus 10 kg ktore sa snazim schudnut.. ale aj tak.. chcela by som posobit krajsie zenskejsie. Dakujem za rady.

Strana
z2
levandulova111
30. máj 2023

@limoncino ja som vždy obdivovala moju kamošku, tá zase vždy bola ako Jennifer Lopez 😍 zadok, stehná a ploché brucho, a ona zas tiež nebola so sebou spokojná 😅 každý chceme niečo iné, no ale ja to mám ozaj na pohľad strašné 🙈 po troch deťoch som vyzerala stále k svetu, ale teraz po štvrtom katastrofa 🙈

stanulienkat
30. máj 2023

@suge to, co opisujes je uz psychicka choroba. A extrem.

@miadi nikde nepisem, ze sa autorka opustila. Ja som pisala koment na tvoju reakciu, ze sa ma mat rada bez ohladu na to kolko kil ma. Autorka chce schudnut, lebo sa takto neciti dobre. Nepotrebuje sa blazeovat sebalaskou.
A tvoj nazor, ze aj tucna zena (nie autorka-ta nie je tucna) moze byt krasna...no ja neviem... Predpokladam, ze spustis zase body pozitivity hejt..

zuzulka558
30. máj 2023

Aj ja som mala také stavy nakúpila som si šaty, topánky nech som ako žena ale nevydržala som vrátila som sa k svojmu športovému štýlu 😁 nauč sa mať rada samu seba a nie silu mocu sa páčiť druhým a najmä podľa seba ti napíšem obleč sa v com sa cítiš dobre a nie co je v časopise IN 😁 lebo mňa akurát ešte viac zneistelo ze som nosila niečo iné co mam rada

gabika0825
30. máj 2023

Tak mi tá nevidime, nevieme posúdiť aka si. Ale keď dokážu byt niektoré baby až moc sebavedome a teda väčšinou nemajú ani sebareflexiu čo tak vídam, tak má už nič neprekvapí. Potom sú tu baby ktoré vyzerajú ako modelky, ale sebavedomie majú napriek tomu nulové. Veľa robí aj partner, ak ti dáva pocítiť ze pre neho nie si už dostatočne atraktívna, lebo si po porode alebo máš zdravotne problémy, tak je to kus chuja. A väčšinou tie baby čo by mali mat brutálne sebavedomie ho práve kvôli takýmto chujom nemajú. Ale tie, ktorým by sa naozaj oplatilo so sebou niečo robiť ho majú na rozdávanie a ba dokonca sú namyslene, nemajú sebareflexiu a pri niektorých je to ozaj až otravné ako musia upozorňovať na to ako sú so sebou spokojne. 🤷🏼‍♀️ určite každá z nás pozná aspoň jednu takúto osobu. Čiže ak to chceš pre svoj lepší pocit tak Ok. Ale ak je v tom muž tak to si treba dobre rozmyslieť s kým žiješ.

suge
30. máj 2023

@stanulienkat Neviem, nie som psychiater. Ale je to častejšie ako sa zdá.

ketrint
30. máj 2023

@limoncino tieto saty vyzerajú perfektne! 😍 prosím Ta odkial ich máš? 🙏

limoncino
30. máj 2023

@ketrint fúha, myslím že emoda?

anjelik107
31. máj 2023

Všetko je to o vyžarovaní v prvom rade. Ak chceš, napíš mi, som kouč a terapeut a môžeme sa spoločne na to pozrieť.

aylinn
31. máj 2023

Neviem koľko si od pôrodu ale nebuď na seba taká prísna , ja som pribrala v tehotenstve 35kíl a behom roka a pol to išlo dole. Teraz som zas pribrala po operácii cca 8 kíl ale už som dala 3 dole 😄🙏🏼
Žensky a krajšie sa môžeš cítiť aj s kilami navyše stačí ten správny outfit , makeup a upravené vlasy

belbel
31. máj 2023

Všímam si, aké dôležité je držanie tela a ako to vie pomôcť postave. Nehrbiť sa, vystrieť sa, hlava "vytiahnutá" hore, plecia dolu, mierne dozadu a chôdza.

petranagy
31. máj 2023

Tak asi schudnúť, nakúpiť si pekne oblečenie možno nejaká kozmetika zmena ucesu ja som po x rokoch z dlhých vlasov prešla na krátke 🫣

srnka79
31. máj 2023

@levandulova111 pri tomto type postavy nezabera ani ten princeznovsky strih, ktory sa zacne rozsirovat tesne pod prsiami? Moja krstna ma tvar postavy jablcko, cize nema pas a taketo tricka a saty jej pristanu najviac, volnejsie bluzky, atd. Najhorsie je davat si uplne obtiahnute tricka, kde to vidno najviac. Mne tiez vsetko ide do brucha a to som schudnuta po chorobe. Drzim palce pri vybere😉

katka700
31. máj 2023

Ak chápem dobre riešite dočasné popôrodne kilá. Ak sa nemôže mať rada žena s nadváhou čo majú robiť ženy s ženy po 50,60, 70,80 - ženy s vráskami, chronicky choré ženy, zeny s atrofujucim svalstvom a pigmentovymi škvrnami? Chodiť kanálmi? Prepísať majetok na nevestu a dať si spraviť eutanáziu?
Nie je povinnosť byť krásna a atraktívna ako obrázok v galérii, krása je v očiach pozorovateľa a komu sa neľúbi nech sa nepozerá 😂

dominikac321
31. máj 2023

@hermanoval boze toto je rada...

mane01
31. máj 2023

Ved krasa nie je lenno kilach! Najdi na sebe to pekne… kazda nieco ma, cim je speci!

tilly
31. máj 2023

Za 6 týždňov 5 kg nie je vôbec pomalé chudnutie. Je to krásny výsledok. Ak sa chceš cítiť ženskejšie, nahoď šaty a opätky, makeup a urob si vlasy. Kľudne aj ku kočíku. Ja som tak kočíkovala úplne v pohode a veľa. Bonus budú vypracované nohy a zadok

hermanoval
31. máj 2023

@dominikac321 prečo? veď odniekaľ musí začať

hermanoval
31. máj 2023

a možno to vôbec nie je také zlé, možno to máte len v sebe, začnite pozitívne myslieť

marca12
31. máj 2023

Krasa vyzaruje zvnutra. Nepotrebujes zhodit,aby si v tvari ziarila. Spokojnost sa odrazi na tvari. Preto sa snaz pracovat na sebavedomi.

zoeeoz
31. máj 2023

Strava a silovy trening, kaslat na beh, budes mlandrava
A hlavne, maj sa rada, telo sa meni a svet sa nezruti..ale rozumiem 🙂

dagmarovita
1. jún 2023

@anjelik107 len Ty si tu robis reklamu.

kaja0210
1. jún 2023

Milá autorka 4 detí sú makačka, máš môj obdiv. 👍 Predpokladám, že tri staršie sú škôlka a škola. Píšeš, že si nonstop v pohybe, pretože najmladší už chodí a plus domácnosť...to dá zabrať. Dám ti aj napriek tomu pár rád:
1: Ráno si hneď nachystaj 2 litrovú až 2,5 litrovú fľašu s vodou a citrónom. To je základ pitný režim. Veľa žien sa mi sťažuje, že chce schudnúť a pritom na otázku koľko vody piješ odpovie 2-3 poháre denne.
2: Predpokladám, že tvoj synček pravidelne jedáva. Vtedy musíš aj ty! Ku každej porcií si dávaj zeleninu, veľa zeleniny.
3: Chuť na sladké ( milujem sladké) zažen proteínovým jogurtom. Milbona čokoládový má 400 gramov a obsahuje iba 8 g cukru a 160 kalórií. My sa doma oň bijeme!
😀
4: Aj napriek tomu, že si plnšia môžeš byť kosť. Je to o tom ako sa vieš upraviť, obliecť. Pokiaľ máš mastné vlasy v cope a tvoja pleť a obočie sú v zlom stave,tak môžeš mať aj 50 kg nebudeš sa cítiť dobre a ani vyzerať.
5: Po splneni týchto rád mám ešte jednu. Každý deň si opakuj, že si matka a žena a že si krásna!!! 🥰

levandulova111
3. jún 2023

@srnka79 keď ja šaty nemusím 🙈 nikdy som ich neobľubovala 🙈 skôr krátke gate a tričká.. vo voľných veciach sa cítim zas jak vo vreci a obtiahnuté sa hanbím nosiť kvôli faldam... Nevyriesitelna situácia pre mňa 🙃 ale niečo musím vymyslieť... Gate s vysokým pásom ale nie vypasované, aby sa mi na chrbte nerobili ďalšie prsia a chcela som karovane košele začať nosiť, no nie obtiahnuté, ale ani úplne voľné, také akurát, mám doma také tričká, ale možno dva ks a už mi je trápne dookola stále dve veci nosiť... Lebo to vyzerá, že nič iné nemám... Mám, len sa hanbím nosiť...

limoncino
3. jún 2023

@levandulova111 skús košeľové šaty. Ja som si jednu nedávno kúpila v Gate a sú veľmi pohodlné a pekne.

srnka79
3. jún 2023

@levandulova111 jasne, ze v prvom rade sa clovek musi citit prijemne a pohodlne, aby bol spokojny, ja osobne som sportovy typ, ale v lete znesiem aj saty a sukne. A na zakrytie som casto nosila tielko a na tom bud kosela rozopnuta, rukavy vyhrnute, pekne to zakrylo nedokonalosti, alebo tie volnejsie tricka, ale nemyslim vyslovene panske "vo vreci". Zenske, len nie obtiahnute, ale volnejsie, lezerne. Aj rozopnute svetriky a riflovky su fajn, teraz je dovolene nosit uplne cokolvek a nikto sa nad tym nepozastavuje. Tiez sa neznasilnujem do niecoho, co je mi cudzie, lebo potom sa necitim ok a nakoniec to na mne vidno. Tazko sa mi takto radi na dialku. Ja mam podla mna dobry vkus, ked niekoho vidim pred sebou a skusa si veci, ze co mu pasuje a co nie, ale takto odboku velmi neporadim, zavisi aj od stylu, ucesu, prilezitosti, celkovo. Ak clovek nema boky, tak asi nieco rozsirujuce, co tie boky opticky vytvori, resp. to brusko zlahka zakryje a zbytocne nan neupozornuje. Pripadne, ak znesies stahovacie pradlo (co ja neznesiem🤦😆). A co tuniky? Tie su take vdacne na leto, zenske, volnejsie a zakryju nedostatky. Viem, ze pri satach (ktore nemas rada) existuje zostihlenie vzormi a rozlisenie vacsich ploch farebne, sama som mala take bielocierne a bolo to super. V strede boli biele a po bokoch a vzadu cierne (elegantne do roboty) a to prijemne zostihlilo. Aj plavky sa take robia, pripadne prechadzaju do sukne, co zas robi postavu presypacich hodin. Ja mam akurat teraz satovu koselu - riflovku a ono je to vlastne kosela, len taka dlhsia ponad koleno a prepasem si ju ponize prs (nie nizko na pase), je to pekne, zenske, pohodlne, lebo mozem tu snurku aj regulovat, alebo nezaviazat vobec a nechat to do rovna volne padat. Taky vdacny kusok. Ale hlavne sa nehanbi. Niet sa za co. Ja vidim aj moletne zeny aj v uplne obtiahnutom a nesu sa ako pavice, no veru mi to nijako neprekaza, sice si poviem, ze oj, toto je uz na mna dost, ale tak preco nie, ked sa ony dobre citia a muzi tiez maju rozny vkus, takze urcite sa to niektorym paci a pritahuje ich to sebavedomie, ze co si dovolia obliect a vedia to predat. Akurat som si dala bryndzove halusky, potlapkalan sa po makkuckom brusku a ideme s malym na akciu, fuknem si nejake pohodlnne handry, bezproblemov pupok aj vytrcim a zasmejem sa na nom, moj chlap sa nestazuje, ked budem chciet, aby trosku splasol, tak vysadim sladke a trosku obmedzim pecivo, vystriem sa, ale tyrat sa nejdem😄. Prajem krasny vikend s usmevom👍

levandulova111
4. jún 2023

@limoncino tie sú fakt krásne 😊 nechám si to prejsť hlavou, lebo farba by mi tiež sedela...

levandulova111
4. jún 2023

@srnka79 no s tým tielkom a rozopnutou košeľou je to úplne skvelý nápad 👌 a to by sa mi tiež hodilo, tielka nejaké mám, no košele ani jednu, musím dokúpiť, ale super nápad, ďakujem 😊
Ja by som potrebovala vysoké nohavice, s vysokym pásom, také, ktoré vrch stiahnu ale na zadku radšej nech sú trošku voľnejšie, aby to spravilo efekt 😅 lebo aj môj mi vraví, že mám zadok ako dve rasce 🙈 a to brucho s pásom je tým pádom ako päsť na oko...
Sťahujúce prádlo, och 🙈 mám, nohavičky sťahujúce, ale keď si ich dám, zarezu sa mi do aj tak malého zadku a z dvoch poliek mám štyri časti 😂 a vrch brucha mi vytláča von a na chrbte mi to spraví ďalšie prsia 😂
Nevadila by mi moja postava, keby moje prsia sú väčšie, že by bolo na čo pozerať, ale ja nemám ani cici, ani rici, iba pupok 😂 všimla som si, že keď je ženská aj pevnejšia, ale pokiaľ má väčšie prsia, tú postavu to úplne inak ukáže, ako keď ja vychádzam spoza rohu a najskôr ide brucho až potom mi vyjdú aj prsia 🙈
Ale tie košele určite musím kúpiť, je to geniálny nápad a určite mi to bude nielen pohodlné ale aj mi to padne, som taký typ človeka, ktorému sa taký štýl oblečenia hodí 😊
Ďakujem ešte raz a aj keď neskoro, aj ja prajem ešte pekný zvyšok víkendu 😊

srnka79
4. jún 2023

@levandulova111 a nemoze ist o diastazu? Skus nieco pogooglit, pripadne sa spytat doktora. Nedavno som o tom citala, tak mi to napadlo, ked hovoris, ze len brusko je problemove. Tam treba spravne posilnovat hlboke brusne svaly, aby bol svalovy korzet ok, ak to je viditelne a nejde to cvicenim, tak tusim chirurgicky sa to riesi. Uz moc spekulujem, netreba sa plasit🙂

Strana
z2