icon

Ako často si holíte nohy v jarnej sezóne?

22. máj 2025

Čaute. V prechodnom období na jar často nosím rifle ktoré sa nie vždy dĺžkou prekrývajú s topánkami alebo prípadne 3/4 nohavice. Niečo ako ako obrázku. Napr. 10 cm nad topánkami mám len holé nohy. Ako to potom riešite s holením nôh? Vždy oholíte celé nohy (lýtka, kolená, stehná) alebo niekedy na vás dopadne lenivosť a oholíte len napr. 10-15 cm a zvyšok rifle zakryjú? 😀

Ako často si holíte nohy v jarnej sezóne?
anjelicek26
22. máj 2025

Ked uz som v sprche a mam ziletku v ruke, tak urcite neodratam len 15cm 😅

januska12323
22. máj 2025

Ako sa mi práve chce.

titla
22. máj 2025

Pre moj dobry pocit a potesenie mojho muza holim udrzujem hladke nohy na kompletku 12 mesiacov v roku.

oceanahory
22. máj 2025

Pff ja holenie dost zanedbavam, neznasam sa holit pravidelne kazdy den. Pride mi to ako strata casu a teda ak by som chcela mat furt hladke napr. nohy, tak by som sa musela holit denne aj 2x 😅. Takze ano, kludne sa niekedy oholim iba po lytka, ci kolena...mojho manzela to vobec netrapi, dokonca on sam mi to navrhol, ze sa s tym nemam vobec zatazovat, sexy som pre neho akokolvek 😉. Samozrejme, kazdy podla toho, ako sa citi lepsie, mne je to jednoducho uplne jedno...

thereisabear
22. máj 2025

Normálne si holím každý deň celé nohy. Veď je to pár minút.

autor
22. máj 2025

Ono je to fajn pocit keď si napustím vaňu a celá sa oholím. 😀 Ale niekedy ráno keď 1-2 mm dorastie a nechce sa mi tak je to hodne rýchle oholiť iba časť nôh.

autor
22. máj 2025
@thereisabear

Normálne si holím každý deň celé nohy. Veď je to pár minút.

@thereisabear To musí byť príjemný pocit byť denne pekne upravená.

nafka0483
22. máj 2025

Holim alebo depilujem sa v prvom rade kvoli sebe a mojmu dobremu pocitu. V druhom rade sa to paci aj manzelovi ;)
Cize nie, neupravim len to co trci spod nohavic ale normalne cele nohy.

akika722
22. máj 2025

Nohy si epilujem či je zima či je leto,zvyšok žiletkou pravidelne.Mne osobne by vadilo ak by som bola chlpata 😁

majlo1234
22. máj 2025
@oceanahory

Pff ja holenie dost zanedbavam, neznasam sa holit pravidelne kazdy den. Pride mi to ako strata casu a teda ak by som chcela mat furt hladke napr. nohy, tak by som sa musela holit denne aj 2x 😅. Takze ano, kludne sa niekedy oholim iba po lytka, ci kolena...mojho manzela to vobec netrapi, dokonca on sam mi to navrhol, ze sa s tym nemam vobec zatazovat, sexy som pre neho akokolvek 😉. Samozrejme, kazdy podla toho, ako sa citi lepsie, mne je to jednoducho uplne jedno...

@oceanahory som na tom presne rovnako😆

nyusika
22. máj 2025

😀 😀 😀

nie, my si proste nakreslime ciaru, pokial su rifle, druhou ciarok spravime obrrys topanok a dokladne oholime iba priestor vymedzeny tymito dvoma ciarami.

alebo porast zapustime a spravime si vrkoce - najnonvsia moda

nyusika
22. máj 2025

inac, nie je na tej fotke muz v damskych texaskach ?
alebo to je len taky asexualny postoj zeny ?

slavomira236
22. máj 2025

Ja pouzivam elektricky epilator takze vybrzi mi dlho oholene

lasona
22. máj 2025

Nohy a aj všetko si depilujem cca raz za mesiac. Keď depilujem tak cele nohy. Ani by ma nenapadlo ze kúsok vynechám...by ma to veľmi rusilo...ale to som ja...a aj v zime, aj v lete...proste sa chcem o seba starať a cítiť dobre

simca06022011
22. máj 2025

ako nevidim dovod holit si iba par cm... proste si oholim nohy raz do tyzdna a tyzden to isto vydrzi. Ak by nieco mini vyrastlo, tak vecer v sprceh doholim.. vybavene. Na to nemusim sa kupat ani vanu napustat. Je to vec minuty

oceanahory
22. máj 2025
@simca06022011

ako nevidim dovod holit si iba par cm... proste si oholim nohy raz do tyzdna a tyzden to isto vydrzi. Ak by nieco mini vyrastlo, tak vecer v sprceh doholim.. vybavene. Na to nemusim sa kupat ani vanu napustat. Je to vec minuty

@simca06022011 To vazne sa holis iba tyzdenne raz a staci to? Ja sa rano oholim a som vecer uz ako jezko 😅. Aj ja sa holim cca. tyzdenne raz uplne do hladka, ale jednotlive partie podla preferencii si holim castejsie...
Takze preto, aby moje chlpy nebolo vidno, to by som si musela holit kazdy bozi den cele telo a mna to teda naozaj otravuje. Napr. v lete si nohy holim kazdy den 😮‍💨.

simca06022011
22. máj 2025
@oceanahory

@simca06022011 To vazne sa holis iba tyzdenne raz a staci to? Ja sa rano oholim a som vecer uz ako jezko 😅. Aj ja sa holim cca. tyzdenne raz uplne do hladka, ale jednotlive partie podla preferencii si holim castejsie...
Takze preto, aby moje chlpy nebolo vidno, to by som si musela holit kazdy bozi den cele telo a mna to teda naozaj otravuje. Napr. v lete si nohy holim kazdy den 😮‍💨.

@oceanahory hej :D nie som jezko... :DDD aj na dovolenke napr. sme tyzden.. tak nieeeeekedy musim ze 2x tyzdenne nohy komplet ale to len aby fakt hola som mohla chodit.. jasne, podpazusie ide castejsie. Ale teda ide o tie centimetre.. vsak ked mam holit kvoli 3/4 gatom.. tak to rovno predkolenie cele stiahnem raz dva :DD

oceanahory
22. máj 2025
@simca06022011

@oceanahory hej :D nie som jezko... :DDD aj na dovolenke napr. sme tyzden.. tak nieeeeekedy musim ze 2x tyzdenne nohy komplet ale to len aby fakt hola som mohla chodit.. jasne, podpazusie ide castejsie. Ale teda ide o tie centimetre.. vsak ked mam holit kvoli 3/4 gatom.. tak to rovno predkolenie cele stiahnem raz dva :DD

@simca06022011 Pff, tak v tomto pripade uz chapem, ze to niektore zeny neotravuje, kedze vlastne ani nema co 😅. Mne rastie ochlpenie enormne rychlo a neexistuje, aby mi stacilo oholit sa tyzdenne raz...No oholit cele telo mi trva aj pol hodinu, lytka mam rychlo oholene za 5 min., takze u mna to naozaj zavazi. Takze ak viem, ze si idem davat culotte nohavice, tak si naozaj nejdem kazdy den holit aj stehna 🤷.

lindusss2016
22. máj 2025

Chod na epilku, alebo si kup epilator. Ja nerozumiem, ze ori dnesnych moznostiach sa este niekto holi, najneprijemnejsi a najmenej ucinny sposob zbavovania sa chlpkov

simca06022011
22. máj 2025
@oceanahory

@simca06022011 Pff, tak v tomto pripade uz chapem, ze to niektore zeny neotravuje, kedze vlastne ani nema co 😅. Mne rastie ochlpenie enormne rychlo a neexistuje, aby mi stacilo oholit sa tyzdenne raz...No oholit cele telo mi trva aj pol hodinu, lytka mam rychlo oholene za 5 min., takze u mna to naozaj zavazi. Takze ak viem, ze si idem davat culotte nohavice, tak si naozaj nejdem kazdy den holit aj stehna 🤷.

@oceanahory tak ja si neholim cele telo :DDD u mna je 5 minut vsade... :D

oceanahory
22. máj 2025
@simca06022011

@oceanahory tak ja si neholim cele telo :DDD u mna je 5 minut vsade... :D

@simca06022011 Nuz...v dobrom ti zavidim 😮‍💨😁👍.

michaela329
22. máj 2025

Ja vždy...ale vždy holim celé nohy 🤷 Veď nielen kvôli rifliam je fajn ich mať hladké 😃