icon

Ako často si ženy holia nohy a intímne partie?

Dnes o 17:52

Dámy, zaujíma ma, ako často si holíte doma nohy a intímne partie? A špeciálne ma zaujíma, či sa to mení v zime ( tu ja mám tendenciu holenie nôh vynechávať) a či sa to mení, keď máte partnera, a keď nemáte. Priznám sa, že ja, keď nemám partnera, tak som benevoletnejšia k týmto partiám. Ale zaujíma ma, ako to máte vy. Som anonym, tak poďme anonymne 🙂,

Strana
z2
anonym_3e40c5
Dnes o 19:37
@anonym_autor

@anonym_f21fba zase si na nič neodpovedala. Ak máš problém odpovedať aj anonymne, nemusíš vôbec prispievať do diskusie.

@anonym_autor to pre koho robis tu štatistiku? A ako casto robime ine veci, ta nezaujima? 🙉

anonym_c9e20a
Dnes o 19:39

Podľa potreby.Zarastám veľmi slabo,a chlpy mi rastú pomaly

anonym_bb0819
Dnes o 19:50

@anonym_autor pazuchy stale, nohy v lete pravidelne, v zime to flakam, intimne potiadne len v lete ked sa ideme kupat. Mam manzela, jemu je to suma fuk ci oholena ci nie.

biba_18
Dnes o 19:54

keď je potreba. veľmi individuálne, teraz som pri mori a neholím sa nič… 😏

anonym_117fae
Dnes o 20:03

@anonym_autor v zime som sa neholila nikde. Bola som ako opica. V lete som sa obcas holila ale ja nosim len dlhe nohavice aj tak. Ale stalo sa mi vdaka tomu par trapasov, ze nahle ist do nemocnice a podobne a tak som si povedala ze toto uz nechcem zazit cize snazim sa holit aspon raz za tyzden aj v zime. Cisto kvoli tomu keby sa mi nieco stane kedze partnera nemam. Ked som mala tak som sa holila asi kazdy druhy den. Ja zarastam rychlostou svetlq a nikdy by som si nedovolila byt pred partnerom neoholena. Velmi zle by som sa citila

anonym_b5056f
Dnes o 20:25

@anonym_autor v zime menej. Neznášam to, priam nenávidím holenie 🫩 Najradšej mám depiláciu voskom u kozmetičky

nikoletta1712
Dnes o 21:16

@anonym_autor Ja si milujem holiť nohy, pazuchy, intímne partie…Cítim sa vtedy čistá, voňavá, “ ženská”…

anonym_81bffe
Dnes o 21:31

Podpazusie kazdy 3-4. den, ci je leto, ci je zima. Nohy raz za 5-7 dni, tiez bez ohladu na rocne obdobie, ale len po kolena, mam jemne svetle chlpky, cele nohy holit nemusim. A intim partie tak tie len raz za 2 tyzdne v zime, v lete raz za tyzden, no nerada, vzdy mam z toho podrazdenu pokozku, uz som aj uvazovala, ze prejdem na zastrihavanie, pretoze na brazilsku depilaciu nemam odvahu 😄. Inak by som sla do nej.

anonym_b7d287
Dnes o 21:42

Holím si všetko každý deň ako sa sprchujem, zaberie mi to tak 3min

Strana
z2