icon

Ako dosiahnuť rovnomerne opálenú tvár?

bilotti
22. máj 2024

Ahojte, idem sa s vami poradiť ohľadom opálenia tváre. Cele leto zvyknem byť hnedá. Samozrejme použivam 30tku, 50 tku SPF avšak nikdy mi nechytá tvár. Cele leto mám tak hnedé telo a bielu tvár s krkom.
Stále som to riešila tak, že som si dala tmavší make up, ale rada by som mala tvár opálenú a nie vždy použila make up. Viete mi niečo na to poradiť? Prípadne možno samoopaľovak? Alebo nejaký nástrek ktorý je určený na tvár?
Ďakujem

nikoletta1712
•
22. máj 2024

@bilotti Ja milujem opaľovananie…Viem, aké to ma riziká…No na tvár občas použijem len kokosový olej a som krásne hnedá na celom tele…Rovnomerne…Nemusím nikdy používať makeup…Vždy pred letom nejaké dva mesiace užívam betakarotén v tabletkách…Že je to nezdravé sa opaľovať len kokosovým olejom asi vieš, však🤷🏼‍♀️…

bilotti
autor
•
22. máj 2024

@nikoletta1712 pravdaže, celkovo asi tie oleje nie sú vôbec vhodné. Zase na to si dávam pozor a už sa natieram vždy vysokým faktorom.
Takisto musím povedať že opaľovanie zbožňujem.
Len to potom divne vyzerá keď vyjdem niekde nenamaľovaná celá som hnedá len biela tvár a krk svieti zďaleka 😀 vôbec netuším čo na tvár aby zhnedla aspoň trochu.. olej by som fakt používať nechcela ale ajtak ďakujem za vyjadrenie

morusha
•
22. máj 2024

@bilotti Ja ti v tomto neporadím, snáď len,aby si do budúcna zvážila následky takéhoto opaľovania tváre. Mne by to za nadmerne a predčasne zvráskavenú tvár vplyvom fotoageingu nestálo. To radšej ten makeup alebo samoopalovák. Poznám jednu, čo takýmto spôsobom vyzerá min o 10 rokov staršie a napriek tomu,že nefajčí, tie fajčiarske vrásky čo má, mať nemusela.

anavixy
•
22. máj 2024

No ved lebo tou 50kou by si si mala natierat aj telo, nie len tvar 🙂 skus pozriet na ig smartbeauty, ona bez opalovaku neprejde ani popri okne, ale dava si vselijake cukrove nastreky a samoopalovaky, robi recenzie, urcite aj nieco vhodne na tvar najdes

sisska96
•
30. máj 2024

Ja tiež kašlem na opaľovanie. Aspoň nemám vrásky a stále si myslia o mne že som ešte stále študentka 🤷🏻‍♀️
@morusha

liusa82
•
30. máj 2024

na toto je dobrý betakarotén ale tiež nie hocijaký lebo predávajú toho ozaj vela.Nedávno som si kúpila Gs betakaroten gold ten silnejší 15mg lebo je aj 6 mg tuším.Ten je vhodný aj ked sa intenzívne neopaluješ.Môžeš ho jesť aj celý rok aby si mala farbu.Ja si ho dávam takto len pred sezonou niekolko týždňov a už začínam chytať na celom tele postupne, teda aj na tvári.Skús ten.Až do konca leta ho potom používaj toto je on https://www.gsklub.sk/produkt/gs-betakaroten-go...

vierka_kraj
•
3. jún 2024

Radšej ten tmavší make-up... Tvar chrániť pred slnkom naviac ako sa dá, lebo pokožka rýchlo starne a zvraskavie...