icon

Ako ostrihať vlasy dcéry po dvoch rokoch?

anin_fo
21. dec 2024

čaute,

videla som tu dnes príspevok o strihaní vlasov, inšpiroval ma konečne pokecať s dcérou o zostrihu týchto vlasov, len keď ona nevie, nechce sa jej tým zaoberať.. na foto vyzerajú fajn ale sú nestrihané cca 2roky, rada by som to šmykla, ale nevieme ako, nosí sa ešte postupka alebo nechať rovno ?

potrebujem nejaké varianty pre dcéru, lebo už to naozaj potrebujú, elektrizujú a ak s ničím nebude súhlasiť, muž je schopný ísť s ňou aj zajtra zostrihať 20cm

Ako ostrihať vlasy dcéry po dvoch rokoch?
Strana
z3
stellarstar
21. dec 2024

Long bob?

carolinaherr
21. dec 2024

Ma nádherne dlhé a zdravé vlasky prečo ich skracovať ? Veľa žien by chceli takéto no nemajú a platia veľké peniaze aby mali ,,, skôr by som išla do meliru napríklad niečo takéto

1ryba
Odpoveď bola odstránená
caroline_
21. dec 2024

@anin_fo a nestaci len podstrihnut konceky a nejako to zarovnat?

januska12323
21. dec 2024

Ona sa chce strihať? Ja by som len podstrihla konce.

anin_fo
autor
21. dec 2024

@januska12323 istym sposobom to považujeme za trest

betulinka1
21. dec 2024

@anin_fo iba som ich trosku skrátila a pretriedila. Ja mam tvrde tazke vlasy a huste. To pretriedenie mam pocit, ze mi kadernicka da 5 kg dole z hlavy. Ale su to krasne vlasy.

carolinaherr
21. dec 2024

@anin_fo za trest by som zmenila heslo na wifi 🤣 to je pre dnešnú mládež asi horší trest ako ostryhat

petracandle
21. dec 2024

@anin_fo koľko ma dcéra rokov? A prečo ju chcete tsk nutne ostrihať? Chce to ona alebo ty/vy? Ak je odpoveďou druhá možnosť, tak ju strihať nedávajte, staraj sa láskavo do svojich vlasov a nie dcériných

sovica
21. dec 2024

@anin_fo No na to, že nie je dcéra cca 2 roky strihaná, tak tie vlasy vyzerajú zdravo a aj konce sú celkom v poriadku. Ak dcéra vlasy ostrihať nechce, tak by som dala zastrihnúť len končeky. Koľko má dcéra rokov? Ak je už v puberte, tak by som sa jej do strihu vlasov nestarala. Možno poradila, ale výsledné rozhodnutie by bolo na nej. Väčšina žien si dlhé vlasy pestuje. Aký máte s manželom dôvod, že ju chcete ostrihať?

n3la
22. dec 2024

Ako trest strihať vlasy? Tomu vôbec nerozumiem čo je to za trest a aky to ma mať zmysel 😄 Vám tiež manžel ostrihá vlasy alebo oholi obočie keď neposlúchate?

caroline_
22. dec 2024

@anin_fo chuda dieta...

martinadomianova
22. dec 2024

@anin_fo ja som tiež mala minimálne 2 roky neostrihamé vlasy. Mala som ich skoro nad zadok. A dala som preč polovicu. Čo mi je už po čase ľúto, ale viac ma štve, že mi začali strašne padať. Hlavne pri umývaní vlasov.

pandorra
22. dec 2024

Uz druha tema o vlasoch… Nechapem to zeny, preco neriesite svoje vlasy, ale riesite vlasy svojich deti. Mam 4 rocnu dceru, ta ma vlasy po pas, respektujem jej nazor, ak sa nechce strihat, ani by ma nenapadlo to riesit. Vam by sa to pacilo, ak by Vam niekto vlasy ostrihal nasilu? Preco to teda chcete robit vlastnym detom?

lily246
22. dec 2024

@anin_fo leave in melír, balayage, butterfly cut...na elektrizovanie predsa žiadne strihanie nepomôže ale balzamy a olej a prestať nosiť polyesterové umeliny. Ty ako žena nevieš nič o vlasoch? Prečo ju len chcete silou mocou strihať ako švihnutí? Má kvalitné vlasy, dá sa s nimi veľa vymyslieť, prečo ostrihať 20 cm? 🤦‍♀️

eternity24
22. dec 2024

@anin_fo dcéra ma veľmi pekne vlasy a nestíhat ich 2 roky nieje dobre riešenie. Moja dcérka ma tiež dlhé, ale väčšinou raz za dva, tri mesiace podstrihneme o “centimetrik”. To je naše slovo, aby sa nebála, že jej odstrihneme polovicu vlasov. Ak ma dcéra postiepene končeky,treba odstrihnúť toľko, aby šli tieto preč. A strih ti elektrizovanie vlasov nevyrieši. Vlasy elektrizuju, lebo sa teraz suchaju o oblečenie, vetrovky s vysokým golierom, ciapka, suchy vzduch v miestnosti tomu tiež nepomáha.Vlasy potrebujú v tomto obdobi viac starostlivosti, používať balzam atd. A k strihu, mne sa to paci aj ako to ma teraz,teda rovno. Ale môžeš jej dať aj postupku, bude mať väčší objem. Samozrejme toto je lepšia volba pokiaľ sama nemá husté vlasy. Alebo vzadu rovno a iba okolo tvare zostrihať do postupná….

ina2405
22. dec 2024

@anin_fo ostrihať za trest? To snáď nie. Podstrihnúť konce, to je všetko čo treba. A nesúhlasím so žiadnym preriedením (triedi sa odpad, nie vlasy). Ženy platia stovky eur za zahustenie.

dadka1997
22. dec 2024

@anin_fo ja by som neskracovala, mozno len poškodene končeky, ale preradiť ich treba 🙂

dadis
22. dec 2024

@anin_fo Trest? Teba s manzelom by som strojcekom na koleno vyholila. Co si to vobec dovolujete takto zasahovat do integrity dietata? Ste uz komplet na hlavu padnuti? Trochu respektu do vychovy, lebo takto tomu dietatu iba ak na traumy zarobite. Ja mam deti dve 17 a 15 a da sa vychovavat aj bez trestov. Su slusni, dobre sa ucia, nie su s nimi problemy a to som im ani raz wifi nemusela vypnut ani nic zakazat!

weronika171717
22. dec 2024

Za trest ostrihať svoje dieťa? Tak to si s manželom dosť zle na tom čo sa týka výchovy a zdravého zmýšľania. Mali by ste sa nad sebou zamyslieť.

ina2405
22. dec 2024

Keby ma rodičia ako puberťáčku za trest ostrihali, ujdem z domu. V niektorých krajinách by sa to bralo ako týranie (čo aj je) a mali by ste dočinenia so sociálkou. Vytočená som, čím viac o tom rozmýšľam.

senta_sofia
22. dec 2024

@anin_fo keby mal kazdy taketo vlasy po dvoch rokoch nestrihania, kadernici by mohli zavriet 😀

lasona
22. dec 2024

Za trest vziat mobil, nedať heslo na WiFi...ale nie strihat vlasy ..paneboze v ktorom storočí ste sa zasekli?

nikiki29
22. dec 2024

Chúďa dievča. Musíte ju neznášať, keď jej dávate strihanie za trest…

jana_eyre_2
22. dec 2024

Kks, to čo máte tieto dni s tým, že trest je strihať vlasy? Veď to je ako v Jane eyrovej, lenže to bolo 19storocie 😏

Mám tri deti a viem že ma vedia nasrať, ale trest je že nemajú mobil, alebo musia upratať nieco navyše, poprípade teraz som zobrala a ukryla jeden Mikulášske balík, ale ostrihať vlasy je podľa mňa fakt cez.. bez urážky, naozaj nerada komentujem výchovu iných, ale ak človek ako trest ide dieťaťu meniť vizáž, to je podľa mňa naozaj príliš.. a ja tiež nie som dokonalá, robím chyby, ale pred mnohými rozhodnutiami uvažujem najmä tak, či trest ukáže to čo.ma, alebo spôsobí ujmu..

a áno, moja dcéra sa nerada cese a nosí rozpustené kučeravé vlasy, absolútne to neriešim,.takže ak je trest za to, že nosí rozpustené vlasy ako to je v tej druhej téme, tak tomu nerozumiem.. raz za čas sa jej spýtam či nechce cop..

rozkvet1
22. dec 2024

@anin_fo bože ty čo si za mater. Že za trest... No lutujem tvoju dcéru, sú to jej vlasy a nie tvoje. Dúfam že si bude stáť za svojim

pralinka86
22. dec 2024

Preco chcete taky extrem hned? Ked ste 2r cakali a nestrihali, tak teraz len podstrihnut trochu a max preriediť. Ved aj ty musis vidiet, ze tie vlasy vyzerajú fajn..
je zima, suchy vzduch, ciapky, je to horsie na starostlivosť o vlasy. A skor ucit dceru starat sa o vlasy, ak chce mat take dlhe..

rozkvet1
22. dec 2024

@ina2405 presne. Proste pi*a matka. A potom sa čudujeme že niektoré matky nie sú v domove dôchodcov navštevované svojimi deťmi keď sa takto k nim v detstve chovali.

janulka1802
22. dec 2024

Má krásne vlasy. Dala by som jej ich postupne prestrihať. Na takých vlasoch to vyzerá super. Ale určite nie za trest. S tým nesúhlasím.

mandzula
22. dec 2024

@anin_fo ak ma byt strihanie za trest, pamataj, ze vlasy dorastu, no srdce sa nezahoji.

Strana
z3