Ako pomôcť dcére s nadmerným potením?
Ahojte, prosím poraďte mi. Mám 16 ročnú dcéru, ktorá sa veľmi potí je jedno či je zima (vtedy trochu menej ale predsa dosť) alebo leto tak sa veľmi potí. Ja už neviem ako jej pomôcť jej fakt stačí cesta ráno do školy (to má 15 minúť cestu mhd a 5 pešo). Teraz používa antiperspirant nivea Invisible for Black & White Clear, ktorý si dáva večer a aj ráno a ešte pred odchodom si dáva dezodorant balea. Nechcem veľmi pre ňu driclor keďže som na neho čítala viac zlých recenzií. Ďakujem
Ďakujem všetkým za rady tak skúsim jej kúpiť ten driclor alebo spiridea fortedeo. Ku otázke či sa sprchuje ráno tak väčšinou aj keď sú dni kedy nestíha. A či sa potí len na obyčajných tak za mna áno, aj keď nad niektorými som sa už zamýšľala, že sú čudné (napríklad chrbát, čelo ako začínajú vlasy, krk keďže nosí rozpustené vlasy, pod nosom a okolo úst to sú asi všetky). A zájdem s ňou asi aj ku lekárke na odber ale to až neskôr, keďže naša lekárka ma voľno mesiac a pól a ku zastupujúcej veľmi nechcem ísť.
Baby ďakujem vám.
Ak je to take zle,zvazila by som driclor. Zo zaciatku ho pouzivas tyzden kazdy den a potom uz staci pouzit raz za tyzden. Na zaciatku stipka,ale da sa to prezit. Castejsim pouzivanim aj stipanie zmizne. Len casto sa stava,ze potom pot vyrazi na inych miestach. Mne sa potom strasne poti tvar. Niektore zeny pouzivaju panske antiperspiranty a chvalia si,ze lepsie funguju. Kamoska napr.pouziva old spice taku neutralnu vodu.
Ďakujem všetkým za rady tak skúsim jej kúpiť ten driclor alebo spiridea fortedeo. Ku otázke či sa sprchuje ráno tak väčšinou aj keď sú dni kedy nestíha. A či sa potí len na obyčajných tak za mna áno, aj keď nad niektorými som sa už zamýšľala, že sú čudné (napríklad chrbát, čelo ako začínajú vlasy, krk keďže nosí rozpustené vlasy, pod nosom a okolo úst to sú asi všetky). A zájdem s ňou asi aj ku lekárke na odber ale to až neskôr, keďže naša lekárka ma voľno mesiac a pól a ku zastupujúcej veľmi nechcem ísť.
Baby ďakujem vám.
@anonym_autor Ak nestiha,nech si len pazuchy umyje. Aj v skole nech sa utrie nejakymi vlhcenymi utierkami a hned nastrieka antiperspirantom. Dolezite je pouzit antiperspirant. Deodorant je slaby.
Trap ju dalej,lebo nechces driclor.Nakoniec jej das driclor,alebo si ho kupi sama.Ja viem o com hovorim velmi dobre.
Ale zvazila by som aj navstevu endokrinologa.

@dadis v nazve je nadmerne potenie a v texte ze sa chuda poti v zime aj v lete a ze dost a ze pouziva antiperspirant. Uz dost ozaj, uz ti tu neodpisem lebo si ides svoje