icon

Ako rozpoznať hnidy vo vlasoch?

angelika2222edd
3. sep 2026

Ahojte, viete mi prosím povedať že čo to je ? Hlava ma skoro vôbec nesvrbi, často si ju lakujem. Bojím sa že by mohlo ísť o hnidy 😞ďakujem

Ako rozpoznať hnidy vo vlasoch?
pasomnica
4. sep 2026

Ak to puká, keď to stlačíš medzi nechtami, tak sú to hnidy

sebulinko1
4. sep 2026

@angelika2222edd veru, kamoška dcere nasla nahodou a aj sebe, trápili sa asi 2t a stale ma pocit a uz aj fobiu z nich, ze ich hlavy "skubu"

vevesh
4. sep 2026

Ak mas strach, tak si daj sampon proti vsiam a vlasy prezehli, vyces vsivacikom...jednoduchy ukon. Ak ich najdes viac, tak su to vsi...🤷‍♀️

janinah
4. sep 2026

Ak by to boli hnidy,tak máš par dni aj vši a to by si si určite všimla a svrbelo by ťa všetko. Pre istotu nech ti iná osoba popozerá.

anonym_9ad8a8
4. sep 2026

Mozu to byt aj zvysky laku. Pouzivas taky tekuty s rozprasovacom?

zuzubb007
4. sep 2026

Ak je to nalepené na vlase a drží to sú to vši, nemusí ťa svrbieť hlava, keď ešte neprešlo 20 dní a nezačali chodiť po hlave

angelika2222edd
autor
4. sep 2026
@anonym_9ad8a8

Mozu to byt aj zvysky laku. Pouzivas taky tekuty s rozprasovacom?

@anonym_9ad8a8 ano. Keď som používala takú tu penu tak som to nemala a ako som začala používať sprej tak od v tedy.

angelika2222edd
autor
4. sep 2026
@zuzubb007

Ak je to nalepené na vlase a drží to sú to vši, nemusí ťa svrbieť hlava, keď ešte neprešlo 20 dní a nezačali chodiť po hlave

@zuzubb007 ale ja to mám už dlho. Ako som si začala lakovat vlasy každý deň.. a to je cca od marca. A priateľ nič nemá ani kamarátka čo mame hlavu spolu 24/7, ale aj tak sa bojím proste. Ja mám dlhé husté vlasy a neviem si predstaviť čo by to bolo za pracu

anonym_9ad8a8
4. sep 2026
@angelika2222edd

@anonym_9ad8a8 ano. Keď som používala takú tu penu tak som to nemala a ako som začala používať sprej tak od v tedy.

@angelika2222edd umy si vlasy 2-krát šampónom, nechaj vysušiť, nelakuj a potom pozri, či to tam máš. Jednoduché.

amel
4. sep 2026
@angelika2222edd

@zuzubb007 ale ja to mám už dlho. Ako som si začala lakovat vlasy každý deň.. a to je cca od marca. A priateľ nič nemá ani kamarátka čo mame hlavu spolu 24/7, ale aj tak sa bojím proste. Ja mám dlhé husté vlasy a neviem si predstaviť čo by to bolo za pracu

@angelika2222edd ak ten vlas das medzi nechty,stacis a pocutelne pekne,je to hnida.