icon

Ako sa cítiť krajšie a ženskejšie?

4. jan 2024

Čaute baby. Mám takú otázku, čo robíte preto, aby ste sa cítili krajšie, viac žensky a nemali obavu, či sa budete páčiť partnerovi.
Nie som úplne spokojná s postavou, jednak som nízka a chudá, druhá vec pôrod, dokonca jazva po sekcii a z kojenia predpokladám budú vyťahané prsia. Občas mám pocit, že som dievča a nie žena. Keďže som na MD nemám sa moc kde parádiť, pekné oblečenie a opätky mi stoja v skrini a líčenie žiadne. Doma nemám pocit, že ma skrášľujú legíny, tričko a maskara. Veľké zmeny ako fitness tréner, nejaké estetické úpravy nepripadajú do úvahy, možno keď sa opäť zamestnám. Potom by som rada upravila zuby, zašla na epiláciu a kopu iných zlepšovákov, lenže momentálne hľadám dočasné riešenie 😄
Nejaké tipy ako sa "vylepšiť" ?
Zn. možno pôsobia hormóny viac, ako je potrebné 🤦‍♀️

Strana
z2
petruska3331
8. jan 2024

@janewithane Ježiš no počas covid 🙈 som sa zvykla namaľovať a ísť na terasu si vychutnať pohár vína dva 😃keď boli lockdowny a neviem čo 😃😅

blackcat8885
8. jan 2024

Ja som sa vždy upravovala pre seba nie pre muža alebo iných ľudí. Aj ked som bola na na RD aj teraz ked mam voľno a som doma tak leginy, pekne tričko, dam si telový sprej, upravim aspoň obočie, dam si balzam na pery upravim nejak vlasy. Nech ten muž nevidí strašidlo. Komplet make up dávam iba do prace. Cvičím ale tiež kvôli sebe neznášam na sebe roztrasene sadlo 😄 našťastie nemam nadváhu. Starám sa normálne o zuby, vlasy si farbím doma. Na pleť používam serum kremy, očný krém a masky občas. Nechty gélové

miroslava21
8. jan 2024

My sme napriklad sportove typy, moj muz nenosi kosele, oblieka sa sportovo. Ja velmi malo nosim sukne a saty s podpatkami. Takze nie je ziadny problem neobliekat sa do sukni a stekli. Pekna a upravena sa da byt aj bez toho.Zaklad je aby ti oblecenie pristalo, bolo ciste, ziadne vytahane stare oblecko. Staraj sa o nechty, nemusia byt dlhe s cervenym lakom 🙂, maj ich upravene, vlasy takisto, upravene ziadne mastne v nepeknom cope. To velmi vela spravi. Jemny mejkap, rano sa uprav zaberie to par minut. Staci bb krem, spirala, ak sa velmi nemalujes. Celkovo si vyhrad na seba par minut denne a budes sa citis lepsie a sebavedomejsie.

charlottelavender
8. jan 2024

Snažím sa schudnúť, nafarbím si vlasy, nalíčim sa, učím sa depilovať sa aby som mala sebavedomie nonstop, veľa robí hygiena a tak vtedy sa cítim úplne najlepšie

blackcat8885
8. jan 2024

Inak ked som chodila s kočíkom aj téraz ked idem na ihrisko s 5r synom nechodím s samozrejme v stekloch ale dam si normálne tričko rifle pekné, voňavku, nejdem tam v leginach. Celkovo leginy nosim iba doma.

any_soj
8. jan 2024

Ahoj 🙂 za mňa sú to dve rôzne veci - 1.čo robíte preto, aby ste sa cítili krajšie, viac žensky a 2.nemali obavu, či sa budete páčiť partnerovi. Začnem druhou - nemám obavu, či sa budem páčiť partnerovi. Fakt vôbec, a túto slobodu zo srdca prajem každej žene. Niežeby mi bolo jedno ako vyzerám. Vo svadobnú noc som bola fakt tučná, veľmi pribratá z liekov, čo som v roku pred svadbou musela brat. V tú noc ma videl prvýkrát vyzlecenejsiu než krátky rukáv a krátka sukňa. Nosil mi misu na grcanie k posteli, sex samozrejme nebol, aj z hostiny sme museli v noci skôr odísť, lebo som dostala hroznú migrénu. A cítila som sa absolútne prijatá, milovaná, chcená a aj napriek situácii som videla a cítila, že sa mu neskutočne páčim. Napriek môjmu vzhľadu som nemala najmenší stres z toho, či sa mu budem páčiť, či budem "dosť" pre neho - lebo ma miloval, skutočne miloval. Rovnako teraz, po 3 pôrodoch, keď mám podstatne menej kíl než vtedy, ale zato málo vlasov, a podstatne kratšie, lebo proste nerastú a lámu sa, tiež jazvu po sekcii a to dosť škaredú kvôli zápalu - nemám obavu, či sa mu budem páčiť. Aj to na ňom vidno, a aj mi to často hovorí. Takže tam najlepší recept je muž, ktorý ťa naozaj hlboko miluje, čize chce tvoje dobro a je ochotný preň aj niečo obetovať.
A 1.aby som sa cítila krajšie, viac žensky - ja napríklad mám špeciálne veci doma pre manžela. Väčšina žien také nosí aj von, pre mňa je to ale tak odhaľujúce, že ich nosím len doma a manžel vie, že to je len pre neho. A to môžem a robím bez ohľadu na to, či som na materskej alebo čo. A von sa obliekam tak, ako pred materskou - do toho, v čom sa cítim pekná, mne sú pohodlné šaty a sukne, čiže už len tým by som sa cítila žensky, to mám v podstate každý deň. Aj napríklad keď sme šli nedávno na Ďumbier s novorodencom, tak pod nosičom krátke šaty a legíny. A teda snažím sa starať o vlasy, lebo sú v hroznom stave. Občas keď to vyjde pekne (že pomôže maska, a zostanú pekne vlnité, nie rozlietane krepovite) sa cítim fakt super. Čiže za mňa by to bolo nájsť si viac času na starostlivosť o vlasy. Ale u teba to bude niečo tvoje... Ak sa cítiš lepšie namaľovaná, tak sa maľuje aj na ihrisko, úplne kľudne 🙂

veronika2405
8. jan 2024

Ja mám to isté, som na RD so 4dieťaťom ..na niektorých ani nevidno že rodili🙈... Ja sa cítim dobre keď som aspoň na stacionárnom bicykli, keď je pekne, chvíľku na klasickom... No ale najviac mi robí radosť používanie veľmi kvalitnej kozmetiky Mary Kay.. Pomaly sme celá rodina na nej♥️

lunademonica
8. jan 2024

Umyte vlasy vacsinou uplne stacia, to urobi najviac. Kludne aj v drdole ale umyte. Pripadne len zatret jebaky, ak mas...
Ak si chuda, tak leginy a uz vela netreba ;) muzom sa tie zmalovane plasty aj tak nepacia

lalinkapalinka
8. jan 2024

Lepšia jazva ako vytahana 🙂

daniela595
8. jan 2024

Nalicim sa. Mne to pomaha.
K jazve, aj ja som ju mala zle zositu,no hroza,uprimne manzel to neriesila pri druhej sekcii tu jazvu spravili ukazkovo

isis234
8. jan 2024

S deťmi môžete ísť i do mesta pekne oblečená, na prechádzku, do cukrárne...

sashenka222
8. jan 2024

@mandzula som citala ze "bud ochlpena" 🤣🤣🤣

klip0
8. jan 2024

Ja som tiež na materskej, nemám sa kam pekne obliecť a doma odmietam v rifliach chodiť okolo dieťaťa, ti je nepohodlné. Ale aj v teplákoch je rozdiel či máš pekné, alebo staré vyzmolkovane vyťahané

mandzula
8. jan 2024

@sashenka222 tak no, su aj chlapi, ktorym sa prave bujny porast paci.😃

stevvvka
8. jan 2024

@any_soj toto sa tak pekne cita😊takého milujúceho muža si zaslúži každá žena.

breznica
8. jan 2024

Aby som sa cítila pekná pre môjho chlapa nemusím urobiť nič, jemu nevadia mastné vlasy, chlpaté nohy, vytahane tepláky... lebo vie, že to mám náročné s dieťaťom. A aj tak ma najradšej vidí nahú 😂 a to mám jazvy po sekcii a slepaku, celulitídu,strie...dokonca veľa skaredych jaziev na tvári po nehode. Aby som sa sama sebe páčila stačí mať správny deň cyklu 😀 raz sa sama sebe páčim aj v pyžame a inokedy ani v šatách a nastajlovana nič moc😀

rivini
8. jan 2024

Naozaj ti vadi jazva po sekcii? Ja som na svoju hrda, vdaka nej mam dieta. Brucho je ploche, jazva mi preto nikdy nevadila. A k otazke…jemne sa licim, nevlastnim teplaky, udrziavam si sportom hmotnost a nosim pekne, kvalitne oblecenie. To mi staci na to, aby som sa citila dobre.

moncici7
8. jan 2024

Si mama a to je to naj, ostatne sa dostavi postupne 😉

isis234
8. jan 2024

@any_soj
@stevvvka toto sa potvrdilo. Arabské príslovie: Je lepšie milovať muža, ktorý ľúbi ženu, ako muža, ktorého ľúbi žena

petruska3331
8. jan 2024

@valeria_h no to akože keď mi malú dávala na prso PA styma nechtiskama čo jej hlavu nastavovala mala som dosť🤦‍♀️

jovka
8. jan 2024

@zuzubb007 ja vyzerám horšie namalovana keďže sa neviem malovat😃

dannieja
8. jan 2024

Mám sa rada.

zuzikak
9. jan 2024

skus si trochu vazit samu seba. Ved si darovala zivot. Babatko je dalsi clovek na zemi. Sekcia je len dokaz toho, co si prezila. Ak je chlap normalny toto vsetko chape a nepozera na nejaku jazvu. Nikto z nas nie je dokonaly a nedotknuty. Ovisnute prsia ? A co...kolko zien ich ma. Nosime podprsenky a muzovi to moze byt jedno, ked ta ma rad. Upravit sa mozes vzdy. Oholit sa da ziletkou aj doma (nepotrebujes specialne epilacie), nechty mozes mat upravene aj nenalakovane. Ja som sa aj pocas materskej malovala, ked som sla von. Pre mna samu, moj lepsi pocit, ze som stale clovek. Ak mas radsej sportove oblecenie, aj takych je vela slusnych. Nemusis mat vytahane teplaky. Isto mas nejake pekne, novsie. Slusne tricko na to, leginy prip. k nim sportove saty. Neviem ktora zena chodi na materskej v opatkoch. Baleriny alebo neznicene tenisky nie su predsa ziaden problem voci zenskosti. Staci trocha make-upu, pripadne si daj po sprche vonavy krem alebo raz za cas strekni na seba parfem ak si predtym nosila. Hlavne maj upravene vlasy (ano aj v cope vedia byt upravene - nemusia byt rozhodene a mastne).

Strana
z2