icon

Ako sa vyrovnať s pocitom menejcennosti?

27. feb 2024

Som mamina na MD a cítim sa tak.skaredo. Moja tvar sa zmenila.zostarla som.hrozne. najviac mi to.vadi keď ľudia čumia po mne ako po votrelcovi🤧vidim to na sebe a asi je to.aj cítiť
Co narobím

loliki
•
27. feb 2024

Skús navštíviť kozmetičku, kaderníčku, vizážistku. Na MD je to možno ťažšie, ale za pokus to stojí.

denkabemommy
•
27. feb 2024

Keď sa cítiš ty škaredá, vníma ťa tak aj okolie. Keď sa budeš cítiť pekná, budú ťa tak vnímať aj ostatní. Je to len o tom, čo z nás vyžaruje 🙃. Zamysli na nad tým, čo by ti pomohlo cítiť sa krajšie. Niekedy stačí len maličkosť, pekne sa obliecť, trošku nalíčiť a vyraziť do mesta s kočíkom.

alexandraas
•
27. feb 2024

Ja mam dve deti.Dvojrocny a mensi ma dva mesiace..vstavam o hodinu skor.. osprchujem sa,vyfukam vlasy a nalicim sa..bez toho moj den nemoze snad ani zacat. A hlavne,zaklad je cas pre seba,to znamena ze si najdes cas na kozmeticku,kadernicku,nakupy oblecka,v ktorom sa citis sexy alebo kava s kamoskou 🙂
A mozno je to len v tebe,ze sa citis ako "votrelec" 🙂 mamicky na MD sa casto opustia,aj ked neviem preco..ta polhodina na seba sa da stale najst

dadis
•
28. feb 2024

Starneme vsetci. Aj keby si neviem ako zostarla, urcite to nebude take zle. Ja budem mat 43. Ozaj nikto na mna nepozera, ze vyzeram strasne 😁. To si len namyslas asi 😅.

olimuc
•
28. feb 2024

Mozno na teba ani nepozeraju, ale na MD si si odvykla od ludi, tak ich vnimas viac … polka pozera do blba a riesi v hlave svoje veci, stvrtka zaostruje, pretoze nema Brille a zvysok mozno pozoruje kazdeho, kto prejde okolo… starneme vsetci niektori s graciou ini s botoxom…

beataxxx
•
28. feb 2024

Skus si pocvicit, pekne sa namaluj, oblec nieco pekne a hned to bude s tymi vsetkymi pocitmi lepsie🙂