icon

Samota: Ako sa vyrovnať s pocitom osamelosti?

bukrisek
Dnes o 11:10

Ahojte chcem sa asi iba vyrozpravať. Cítim sa strašne sama a opustená najviac mám taketo stavy keď navštívim nejaku spoločenskú udalosť a okolo mňa samí popárení ludia rodiny a ja stále sama. Je to niekoľko rokov čo som sama a neviem si na to zvyknúť. Cítim sa opustená smutná sama nekompletná.A tie čo mi tu budete písať aby som si to užívala a robila si čo chcem sa ani nenamáhajte. Mám deti o ktoré som sa doteraz musela starať žiadne robenie si čo chcem to ani náhodou lebo neni partner ktorý postráži a ja si robím čo chcem, idem kam chcem, prídem kedy chcem. Som hlavne matka a môj život neni o žiadnom užívaní. A neviem či ked ste singl tak ste uplne už emočne vypnuté a nechýba vám intimita. Nie len sex ale pohladenie objatie milé slovo pomoc proste veci ktoré vám nik iný okrem partnera dať nevie. Mne to chýba a už to nejako nezvládam.

martinmmartin
Dnes o 11:26

@bukrisek co vies dat tomu partnerovi ty?

anonym_6cb19d
Dnes o 11:27

Tu ti napisu, ze muzi su ... a mas si uzivat uzasny single zivot do smrti ... 🙂

anonym_814941
Dnes o 11:28

Ja keby som sama, nájdem si nejaké záujmové skupiny ako napríklad turistika, venčenie, hocičo kde môžem spoznať ľudí/mužov , baví má to a rovno mate nejaký spoločný koníček. Otázka je ako staré máš deti a či si to vieš takto zariadiť.
On ti nezaklope na dvere, keď sa cítiš osamelo, musíš aj ty pre to niečo spraviť.

bukrisek
autor
Autor odpoveď zmazal
eva8
Dnes o 11:43

@bukrisek akoby si o mne pisala pred niekolkymi rokmi.

bukrisek
autor
Dnes o 11:44
@anonym_6cb19d

Tu ti napisu, ze muzi su ... a mas si uzivat uzasny single zivot do smrti ... 🙂

@anonym_6cb19d asi ten singl život neni pre každého ja soms a v ňom nenašla

bukrisek
autor
Dnes o 11:44
@eva8

@bukrisek akoby si o mne pisala pred niekolkymi rokmi.

@eva8 a čo ti pomohlo?

domkakvet
Dnes o 12:15

@bukrisek kolko mas rokov, ked to pises ako keby si uz mala byt navzdy sama?

eva8
Dnes o 12:30
@bukrisek

@eva8 a čo ti pomohlo?

bukrisek
autor
Dnes o 12:33
@domkakvet

@bukrisek kolko mas rokov, ked to pises ako keby si uz mala byt navzdy sama?

@domkakvet nepisem ze navzdy, aj ked clovek nikdy nevie ,ale som sama 7r a teda momentalne sa tak aj dosť cítim . Mám 47 je to veľa či málo? roky už len pribúdajú.

jogy1984
Dnes o 12:38

Choď na zoznamku

domkakvet
Dnes o 13:41
@bukrisek

@domkakvet nepisem ze navzdy, aj ked clovek nikdy nevie ,ale som sama 7r a teda momentalne sa tak aj dosť cítim . Mám 47 je to veľa či málo? roky už len pribúdajú.

@bukrisek po 40 tke uz clovek bada prvy rozdiel vo veku, tak ze je rozdiel do 40 a po 40, ale este stale to nie je nic strasne a ak sa o seba staras, tak je to v pohode, ak nie, tak zacni a budes sa aj citit lepsie.

anonym_6cb19d
Dnes o 14:00

Preco si bola od 40tky sama 7 r, a preco si sa prave teraz rozhybala, ze niekoho chces? Do nejakej 40tky sa ludia zoznamuju kade tade, vedu aktivny zivot, cestuju,... skola, praca, turistika,... potom sa usadia, deti, stretavaju sa rodiny medzi sebou. Teraz zostavaju hlavne uz asi tie zoznamky.

anonym_ebbf3e
Dnes o 14:01

@bukrisek mam to rovnako, jednorodic, sama ako prst na vsetko, co sa tyka vztahu vypnuta. Bolo by fajn mat niekoho kto zmeni toto nastavenie. Mne by stacila aj kamaratka, nemam take ktore by rozumeli. Mam pocit ze vsetci sa maju fantasticky , vsetko maju lahke a maju stastie vo vsetkom coho sa chytia a ja nemam cim prispiet ani do debaty. Zivot ako pohroma, nechcem hovorit o sebe lebo to vyzneje ze som troska..

bukrisek
autor
Dnes o 14:20
@anonym_6cb19d

Preco si bola od 40tky sama 7 r, a preco si sa prave teraz rozhybala, ze niekoho chces? Do nejakej 40tky sa ludia zoznamuju kade tade, vedu aktivny zivot, cestuju,... skola, praca, turistika,... potom sa usadia, deti, stretavaju sa rodiny medzi sebou. Teraz zostavaju hlavne uz asi tie zoznamky.

@anonym_6cb19d nerozhodla dom sa až teraz stále sa cítim sama a nevyhovuje mi to a tým že je to tak dlho je to stále horšie. Preco@ pretože som asi nikoho nestretla alebo akú chcela odpoveď. Viedla som úplne plnohodnotný život rodina manžel aktivity no hold všetko sa zmenilo . Cvičím som úplne v pohode a neviem ako sa asi hľadá partner alebo nemám šťastie alebo čo vlastne mám napísať . Neviem ako sa hľadá láska ak niekto vie buďem rada ak sa dozviem ako sa to robí.

anonym_6cb19d
Dnes o 14:27
@bukrisek

@anonym_6cb19d nerozhodla dom sa až teraz stále sa cítim sama a nevyhovuje mi to a tým že je to tak dlho je to stále horšie. Preco@ pretože som asi nikoho nestretla alebo akú chcela odpoveď. Viedla som úplne plnohodnotný život rodina manžel aktivity no hold všetko sa zmenilo . Cvičím som úplne v pohode a neviem ako sa asi hľadá partner alebo nemám šťastie alebo čo vlastne mám napísať . Neviem ako sa hľadá láska ak niekto vie buďem rada ak sa dozviem ako sa to robí.

@bukrisek ako muz sa pytam, pretoze mi to pride nelogicke. V 40tke su zeny prakticky na vrchole, vyzeraju stale velmi dobre a v 45tke sa to zacne lamat smerom k starobe. Preto sa pytam, preco sama, ked si mala slusne a velke sance na stretnutie niekoho predoslych 5-7 rokov a preco sa pustat do toho az vtedy, ked su tie sance uz ovela horsie ...

bukrisek
autor
Dnes o 14:31
@anonym_6cb19d

@bukrisek ako muz sa pytam, pretoze mi to pride nelogicke. V 40tke su zeny prakticky na vrchole, vyzeraju stale velmi dobre a v 45tke sa to zacne lamat smerom k starobe. Preto sa pytam, preco sama, ked si mala slusne a velke sance na stretnutie niekoho predoslych 5-7 rokov a preco sa pustat do toho az vtedy, ked su tie sance uz ovela horsie ...

@anonym_6cb19d neviem ti na to odpovedať asi som tie šance nemala nevidela netuším. Nemala som nikdy takýto problém prakticky vždy som bola vo vzťahu alebo v manželstve robím čisto v mužskom kolektíve ale zadanom a to není nič premna aj keď bol záujem a všetci sa čudujú ako to že som sama. Ako ti mám na to vlastne odpovedať .

anonym_6cb19d
Dnes o 14:35
@bukrisek

@anonym_6cb19d neviem ti na to odpovedať asi som tie šance nemala nevidela netuším. Nemala som nikdy takýto problém prakticky vždy som bola vo vzťahu alebo v manželstve robím čisto v mužskom kolektíve ale zadanom a to není nič premna aj keď bol záujem a všetci sa čudujú ako to že som sama. Ako ti mám na to vlastne odpovedať .

@bukrisek Uz nijak, uz je to vlanajsi sneh, len ak to bolo, ako hovoris komplikovane predoslych 7 rokov, teraz to nebude o nic lahsie. Kazdym dalsim rokom to bude zlozitejsie, skupina ludi, (muzov aj zien), ktori uz nemaju chut na vztahy po 50tka sa bude zvacsovat, tak cim skor pojdes na zoznamku, tym lepsie. Lebo aj tam to potrva par mesiacov az rokov, kym najdes zhodu s niekym normalnym a nezadanym.

bukrisek
autor
Dnes o 14:41
@anonym_6cb19d

@bukrisek Uz nijak, uz je to vlanajsi sneh, len ak to bolo, ako hovoris komplikovane predoslych 7 rokov, teraz to nebude o nic lahsie. Kazdym dalsim rokom to bude zlozitejsie, skupina ludi, (muzov aj zien), ktori uz nemaju chut na vztahy po 50tka sa bude zvacsovat, tak cim skor pojdes na zoznamku, tym lepsie. Lebo aj tam to potrva par mesiacov az rokov, kym najdes zhodu s niekym normalnym a nezadanym.

@anonym_6cb19d ok ďakujem za radu a aj úprimnosť.

anonym_f1194a
Dnes o 14:44
@bukrisek

@bukrisek
po 45+ to už je veľmi ťažké, ti normálni muzi su zadani, takže budes hladat ihlu v kopu sena
Deti su už z domu prec?
Bola chyba 7 rokov byt sama a čakať neviem na čo… kazdym rokom to bude ťažšie a ťažšie
Vela zien v tvojich rokoch už nechce muza, po x-neúspechoch to vzdali, cestujú, majú kopec sociál. väzieb, ziju aktívne ale ty keď nemas nikoho a si ako kôl v plote sama musi byt veľmi smutne
Stiahni si ešte dnes Zoznamku, obrň sa železnými nervami a skúšaj šťastie.Drzim palce