icon

Ako správne holiť nohy pred letom?

10. apr 2025

Ahojte, pomaly prichádza sezóna kedy sa začnú nosiť kraťasy a sukne. V tomto období tiež občas zbehnem na plaváreň. Rozmýšľam, že ako riešite holenie nôh od kolien po plávky? Oholíte celú oblasť vpredu od kolien po bikiny a vzadu od kolien až po oblasť plávok (teda aj časť zadku) a zároveň celé stehná aj z boku? Alebo oholíte len bikiny a nejakú časť nad kolenami?

Strana
z2
ssimusska
10. apr 2025

Holím si celé nohy, aj keď nad kolenami mám len svetlé chlpy. Samozrejme netreba zabudnut predtým a potom na exfoliaciu a krém.

simsalabim
10. apr 2025

Plavam celorocne... Ja holim iba od kolien dole a oblast bikin... nad kolenami mam iba jemnulinky svetly chlp kde tu, ani by ma nenapadlo to holit. Neviem, ako to maju ine zeny, ale ak to nie je vyslovene tmav y husty prales, ja by som to neholila.

biba_18
10. apr 2025

od kolien po plavky si nohy neholím, iba oblasť bikín ...

nyusika
10. apr 2025

fotky nebudu ?

vazne sa toto pyta dospela zena ? doteraz si chodila ako mlada Merkelova ? s bobrom ?

simsalabim
10. apr 2025

@nyusika a keby aj chodila s bobrom, co na tom? jej vec...

nyusika
10. apr 2025

@simsalabim ??
dalsia, co ma problem pochopit pisany text

vysvetlim

niekto anonymny sa pyta, ako riesia zeny holenie noh. ja (neanonymna) sa pytam - a doteraz si to ako riesila ? chodila si s bobrom - rozumej doteraz si sa neholila ?

a doplnim otazku - vazne sa pyta dospela zena na to, ako sa maju holit nohy ?
naozaj ?

ivik4
10. apr 2025

Pre boha 😃
Holim sa komplet ( takze aj cele nohy) celorocne

michaela329
10. apr 2025

Holim vždy celé nohy a celoročne, však chcem byť pekná - ale ja mám veľmi jemné blond chĺpky, stačí raz za týždeň.

simsalabim
10. apr 2025

@nyusika prepac, ja citam s porozumenim a mne cely ten tvoj prispevok prisiel strasne odsudzujuci a neboli to teda ziadne chapave otazky:

fotky nebudu ?
vazne sa toto pyta dospela zena ? doteraz si chodila ako mlada Merkelova ? s bobrom ?

Nehnevaj sa, to neznelo ako uprimna otazka, ale skor ako ponizujuce odsudenie niekoho, kto sa mozno neholi. Ak to tak nebolo, beriem spat. Ale stojim si za tym, ze ak sa niektora zena neholi a dokonca chodi s bobrom "ako Merkelova", je to len a len jej vec. Kazda nech si robi, ako uzna za vhodne.

silvike
10. apr 2025

@nyusika Jeeminku, ty si tak strasne neprijemna :/ No tak sa spytala. Paana beka. Tak mozno sa neholi celorocne ako dama ivik4 proste mozno nema take skusenosti, mozno sa doteraz holila ale nebolo to celkom podla jej predstav, mozno sa jej robili vyrazky, zarastali chlpky a pod. Preto sa pyta, ako sa SPRAVNE holit. Tu sa veru ovela stupidnejsie otazky pytaju dospele zeny. Toto je este celkom ok otazka, ved mozno ma zienka 18r., nema tolko skusenosti, nepotrebovala to doteraz nejako, neriesila to az tak.

nyusika
10. apr 2025

@simsalabim samozrejme, ze to boli ironocke a pokial to aj naaahodou niekto myslel vazne, o zene, co sa v dospelosti nedokaze oholit si myslim, ze je neschopna.

este nejake otazky ?
mily anonym - fotky nebudu ?

P.S.
vazne verite,z e take prispevky su realne ?

silvike
10. apr 2025

@simsalabim A este musi spomenut k tomu aj Merkelovu aj s jej bobrom...urazat ponizovat, vysmievat sa...no trapne veru.

nyusika
10. apr 2025

@silvike opakujem - ked sa dospela zena nedokaze oholit, je neschopna - chytim ziletku a holim.
manual na to netreba.

toto sa niekto nudi a vymysla temy len preto, aby to boli x stran hadok - ucelovo to iste osoby robia srdecne pozdravujem a vopred dakujem za srdiecka

nyusika
10. apr 2025

@silvike posli fotku merkelovej bobra 😀

silvike
10. apr 2025

@nyusika Si cista trapka

simsalabim
10. apr 2025

@silvike ano, hlavne, ked v tej dobe to bolo spolocensky normalne a prijatelne. Ja mam dostatocny vek na to, aby som si pamatala fotky Madonny "s bobrom", aj fotku nemeckej spevacky Neny so zarastenym podpazusim. Spolocenske normy sa menia, ale aj tak sa im nie vsetci podriaduju a tak to je OK.

@nyusika no predstav si, ze kazda moja dcera na zaciatku potrebovala pomoc a poradit sa, ako, cim, ktorym smerom tahat ziletku.

silvike
10. apr 2025

@simsalabim Vidis, ale daktore take muuudre jak salamun a este sa budu tu vyvrsovat.

petulda333
10. apr 2025

@nyusika vies co,ja sa holim xy rokov,ale tiez by som rada uvitala rady ako to robit lepsie...mam tmave chlpy a na druhy den uz vidno ako rastu nove,ak holim castejsie mam vyrazky....lenze radsej sa nepytam ,presne kvoli takym reakciam ako mas ty.

nyusika
10. apr 2025

@petulda333 neviem, ako inak chces pouzivat ziletku - chytim, taham-holim
pri holeni je to vzdy tak, ako u teba - na druhy den vidno nove chlpky (pri tmavsich chlpoch)...mozes ale pouzivat depilacne pasiky, mozes pouzivat cukrovu pastu (najsetrenejsie), kupit si epilator, kupit si IPL...mozes idt na laser - najtrvacnejsie.

ake ine informacie by si este chcela ?
toto su predsa vseobecne zname veci

petulda333
10. apr 2025

@nyusika vystriedala som uz asi vsetko 😁 vies co,mozno ci netreba nejake kremy a pod. Laser by bol asi naj,ale co vsetko mne treba odstranit,tak to by som uver musela brat 😁 to ale nepochopi niekto kto ma par chlpkov,prebehne ziletkou a pokoj...

nyusika
10. apr 2025

@petulda333 krem je to iste, proste vyrastajuci chlp bude vidiet.

ved ked sa proste zamyslis, tak to je jasne - nieco, co ma stale korienok proste vyrastie a ked je to tmave, bude to vidiet.

jedine ten korienok spalit - laser, IPL - domace pristrrije su pri tmavych a holenych chlpoch idelana moznost. az tak drahe to nie je, je to efektivne.

z ostatnych metod je cukrova pasta najlepsia - ale to tiez nie je lacne

hopatko
10. apr 2025

@petulda333 na to je najlepsie IPL, pre teba by bolo.ako stvorene

nyusika
10. apr 2025

@hopatko suhlasim

beronsche
10. apr 2025

Ako správne holiť nohy pred letom? 😂😂
Ak si mladučká tínegerka, napíš, poradíme ti.

Ak si dospelá žena, považujem túto otázku za znak toho, že ludia zabudli hýbať rozumom.. tak hádam si holim takú časť nôh, aká si to podľa mňa vyžaduje..
Niekto celé nohy, niekto predkolenie, niekto nič..

petulda333
10. apr 2025

@nyusika
@hopatko ano,rozmyslam nad tym ipl ze si domov kupim...len skoda,ze nema vacsiu plochu 😁 ja mam zial chlpky na celych nohach,zadku,nad zadkom na chrbte trochu a ruky des... Na nieco je fajn depilacny krem,inak holim iba...

hopatko
10. apr 2025

@petulda333 ta plocha je v pohode, vecer pri telke nemas za pol hodku co robit, rozdelis si to na etapy, aj tak mozes az kazdych 14 dni a do leta si vybavena. Potom znovu v zime a aj zabudnes, ze ho mas doma. Najlepsia investicia.

januska12323
10. apr 2025

Neexistuje žiadne správne holenie, každý rieši vlastné chlpy podľa vlastnej potreby. Napríklad môj zadok chlpy nemá 😁

petulda333
10. apr 2025

@hopatko tak asi mam vybrany darcek na narodeniny 😁😁

penelope11
10. apr 2025

Tak vsak to je na kazdej zene, nie? 😀 Podla coho, co tebe vyhovuje 😀 Ja si napriklad stehna neholim, lebo tam mam fakt ze jemne chlpky, ktore mi nevadia 😀 Teraz sa aj ty zacnes holit tak isto? 😀 A preco plávky? 😀

minenkaa
10. apr 2025

Trham,všetky chlpy ,teda tie čo ostali

Strana
z2