Ako správne holiť nohy pred letom?
Ahojte, pomaly prichádza sezóna kedy sa začnú nosiť kraťasy a sukne. V tomto období tiež občas zbehnem na plaváreň. Rozmýšľam, že ako riešite holenie nôh od kolien po plávky? Oholíte celú oblasť vpredu od kolien po bikiny a vzadu od kolien až po oblasť plávok (teda aj časť zadku) a zároveň celé stehná aj z boku? Alebo oholíte len bikiny a nejakú časť nad kolenami?
To vážne vám príde ok, pýtať sa akú plochu nôh je správne si oholiť? Autorka sa predsa nepýta na vychytávky, ako zabrániť zarastaniu a pod.
@beronsche mne to nepride OK. Co jej pomoze, ked sa dozvie, ze Mara si holi len bikny, ked inde ma "Má všade jemnučké chĺpky jak broskyňa" a Zuza sa musi oholit od clenka az po pas, lebo tak chce, a Klara sa neholi vobec, lebo preferuje natur, nech uz je ten natur vzhlad akykolvek.
Ja holim vsade kde mam chlpy celorocne 🤣 bez toho sa necitim prijemne sama vo svojom tele. Ale na plavaren zvyknu chodit aj s "dzunglou" takze je to jedno ako a co vsetko oholis, dolezite je ako sa budes citit.
niekto sa neholi niekto musi, kedze mam huste vlasy mam porast ktory celorocne holim, je to nechutne takto to nechat, bolo to in v rokoch socializmu, chvalabohu sme davno za vodou 🙂
@petulda333 IPL je výborná voľba, aj keď je to riadna otrocina "vyklikat" väčšiu plochu.
Tiež mám chlpkami obdarenejsie nohy a po par cykloch som v situácii, že nohy prebehnem raz za pár dní ziletkou a nič nezarasta, nezapaluje sa, žiadne strnisko.
Keby nie som lenivá to pouzivat, myslím, že by som mohla byť aj úplne bez chĺpkov.
@beronsche toto ma doteraz odradzalo,ze to dlho trva s tou malou plochou,ale asi zapojim do procesu aj muza 😁 lebo holit je tiez na nervy a na druhy den su zas von
@penelope11 lebo sa v nich plÁva 😀 😀
@petulda333 holenim to lepsie nebude bohuzial.☹ Jedine laser alebo depilacia strojcekom, ktory.vytrhne chlopk aj s korienkom. Po case budu rast jemnejsie ....ja mam tiez,bledu pokozki a tmave.chlpky.
Pred holenim si urobim peeling.
Celé nožičky oholiť treba 😄😉
Ja si stehná neholím, iba kolená a nohy dole
Zienky a teraz si vsimnite, autorka prispevku sa nieco spytala, vy jej radite a ona ani slovka nenapise. Tiez sa mi zacina zdat,ze taketo prispevky su len na provokaciu a hadku ostatnych zien.
@kinderko93 to sa ti nezdá, to tak je 🙈😁😁
Ak by som mala take chlpy ako ty, ze ich vidno este aj na zadku, tak by som zvolila nejaky druh dlhodobejsieho odstranenia chlpkov…ja si holim nohy iba od kolien nadol, inde nemam chlpate alebo iba take jemnunke, kt ani nie je vidno.

bože, a ja rozmýšľam, že niekam letíš a do lietadla treba nejako špeciálne oholiť nohy. Mne už asi šibe