Ako účinne získať opálenie bez trávenia času na slnku?
Ahojte, ja mám každý rok problém že jediná zostanem celé leto bledá. Je pravda že nechodím často na slnko hlavne tak v strede dňa pretože mi to nerobí dobre, ale aj tak si myslím že za tú dobu čo som na slnku by som sa mala opáliť aspoň trochu ale ja som stále bledá😀. Ja chodievam každý deň von len teda od tej cca11 do 3 som väcsinou niekde doma ak sú vysoke teploty. Prekáža mi to pretože už sa ma to nonstop stále niekto pýta či som zavretá len doma alebo čo. Tak ja neviem neexistuje nejaký dobrý samoopalovsk čo naozaj funguje a nie je škodlivý? Alebo poprípade niečo iné čo vám pomohlo
Musis ist do Alp 🙂 nie, vazne. Ja som Snehulienka - vecne bleda, nikdy ma neopali, fakt nikdy v zivote som nebola hneda, max. sa spalim do cervena, zlupe sa mi koza a znovu som biela. Kazdy, kazducky rok sa najde niekto, kto ma pripomienky, aka som bleda. A tento rok som bola par dni v Alpach, natierala som sa poctivo 50tkou, ani som poriadne nebola na slnku a som hneda. Sama tomu nerozumiem, viem, ze horske slnko je silne, nebola som v horach prvykrat, ale ze zhnednem, tak to som fakt necakala.
@diewcatqoo jasne, stravila som cca 6 mesiacov pracovne vo FR Alpach, a pri SPF 50 som bola ako Suja a Rasi 😅
Samoopalovak, cukrovy nastrek, zmierit sa s tym ze si bleda
tak samoopalovák taký klasický by som neodporúčala - to treba vedieť nanášať a na svetlunkej pokožke to vyzerá otrasne - ale sú telové mlieka s pozvoľným opálením - napr. nivea q10 firming+bronze… proste nejaké tónovacie mlieko ktoré “opáli” postupne pozvolne…
@biba_18 ja som bledula a samoopaľováky používam a nepovedala by som, že to vyzerá blbo. Dávam si také, ktoré mi dodajú pekný zdravý odtieň, nie o 5 tónov do tmavšia 🙂
Takto.. opaľovanie na slnku zdravé ani nie je. My sme tu stále v tomto zaostalí, že ak nie si v lete opálená, robíš asi niekde chybu, ale naopak 🙂 ja som bledá celý rok, zámerne sa neopaľujem, lebo to poškodzuje pokožku.
Samoopaľováky nie sú škodlivé a tie si dávam vždy, keď chcem pôsobiť zdravšie, niekedy idem aj na cukrový nástrek. Ten vydrží dlhšie, niektorým aj mesiac.
A čo solarko či more? Ani tam tá neopali? Vyskúšaj. Mne stačí byť troška na slnku len motanim sa v záhrade a už som hnedá. Mňa nebaví ležať na slnku a čakať 🫣
Podľa mňa to je pigmentom. Moje deti sú od malička každé leto doslova čierne, ale až tak, že im to začalo vekom vadiť. Ten starší sa sťažuje, že by chcel byť bledší...Vždy chceme ten opak. Ten, kto je tmavý, chce byť bledý a naopak...
A čo solarko či more? Ani tam tá neopali? Vyskúšaj. Mne stačí byť troška na slnku len motanim sa v záhrade a už som hnedá. Mňa nebaví ležať na slnku a čakať 🫣
@margotka17 bola som v Chorvátsku minulý rok dva týždne a nič ☹️ ale mne príde že to vekom akoby mi ide ťažšie a ťažšie

Musis ist do Alp 🙂 nie, vazne. Ja som Snehulienka - vecne bleda, nikdy ma neopali, fakt nikdy v zivote som nebola hneda, max. sa spalim do cervena, zlupe sa mi koza a znovu som biela. Kazdy, kazducky rok sa najde niekto, kto ma pripomienky, aka som bleda. A tento rok som bola par dni v Alpach, natierala som sa poctivo 50tkou, ani som poriadne nebola na slnku a som hneda. Sama tomu nerozumiem, viem, ze horske slnko je silne, nebola som v horach prvykrat, ale ze zhnednem, tak to som fakt necakala.